Download Trilulilu cu TubeMaster++

Se pare ca dezvolt o obsesie pentru programele cu care se poate face download de pe Trilulilu, insa ultimele articole Trilulilu download si Descarca de pe Trilulilu, Neogen si YouTube cu DownloadHelper se adreseaza exclusiv utilizatorilor Firefox asa ca am ramas dator celor car utilizeaza Internet Explorer sau alte browsere.

Spre deosebire de solutiile anterioare, TubeMaster++ este un program de sine statator care poate downloada continut media (video/audio) de pe  majoritatea siteurilor de video sharing, inclusiv siteurile romanesti Trilulilu, 220.ro, protv, gsptv, etc, dar lucru si mai bun, programul face download si de pe siteuri “ anti-leeching” gen siteurile de muzica Last.fm sau Imeen.

TubeMaster++  este extrem de simplu de utilizat. Odata lansat, programul se “aseaza” in taskbar si depisteaza automat toate videoclipurile si melodiile care ruleaza la un moment dat in browserul dvs. In acel moment programul incepe sa descarce fisierul media iar la sfarsit va ofera posibilitatea de a salva clipul sau melodia intr-o locatie aleasa de dvs.

download_trilulilu

De obicei programul descarca fisierele video in format flv. sau mp.4 iar fisierele audio in format .mp3. In cazul in care doriti sa salvati fisierele in alt format aveti la dispozitie optiunea Convert ce ofera o multitudine de formate audio si video in care puteti converti clipurile sau melodiile.

Pe langa aceste optiuni TubeMaster++ dispune si de o functie de cautare extrem de impresionanta. Daca in ceea ce priveste cautare de videoclipuri puteti alege siteul in care sa fie efectuata cautarea, melodiile sunt cautate probabil pe siteuri aflate la marginea legalitatii si de aceea de multe ori nu veti reusi descarcarea acestora.

Download TubeMaster++

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Anonim spunea...

bun articol :) am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz

Trilulilu & Youtube spunea...

Merge sa downlodati si de pe TRILULILU si de pe YOUTUBE pentru mai multe informatii si programul de care eveti nevoie intrati aici http://www.buzau-online.ro/trilulilu/

Trilulilu-Download.com spunea...

www.trilulilu-download.com - descarcati usor si rapid, plus ca aveti posibilitatea si sa convertiti fisierele video pt telefon (3gp) , ipod avi si altele

ghidmontan spunea...

de departe cel mai bun program pentru asa ceva ;)

trilulilu download 2012 spunea...

descarca muzica de pe trilulilu online si sigur...nu necesita instalare.. nu necesita nimic,doar copiati linkul si download
http://www.comy-manele.ro/download-trilulilu/

download trilulilu 2012

Trimiteți un comentariu