Cerinte de sistem pentru Windows 7- Windows 7 Upgrade Advisor

Pe masura ce data lansarii Windows 7 final se apropie, din ce in ce mai multi uilizatori devin interesati de noul sistem de operare Microsoft. Din cate spun cei care au instalat deja una din versiunile Windows 7 care au aparut deja, noul Windows pare a fi ceva mai rapid decat Vista, iar cerintele de sistem ar fi asemanatoare cu cele pentru Vista, chiar putin mai mici.

In cazul in care va bate gandul sa incercati Windows 7 sau pur si simplu sunteti curiosi sa aflati daca sistemul dvs. este pregatit pentru Windows 7, Microsoft va pune la dispozitie Windows 7 Upgrade Advisor.

windows7-upgrade-advisor

Utilitarul, care poate fi descarcat gratuit de pe siteul Microsoft, va analizeaza sistemul si il compara cu cerintele de sistem Windows 7. Sunt comparate procesorul, memoria RAM, placa video, spatiul de pe hard, etc iar la final este generat un raport. In cazul in care unele componente sau aplicatii nu sunt compatibile cu Windows 7 va sunt oferite sugestii referitoare la actualizarea sau upgradarea cerintei de sistem care nu indeplineste minimul necesar Windows 7.

Windows 7 Upgrade Advisor functioneaza atat in Vista cat si in XP si poate fi descarcat de pe siteul Microsoft.

Download Windows 7 Upgrade Advisor

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Unknown spunea...

cum lucreaza Windows 7 fata de Windows XP Profesional ??? :)

Trimiteți un comentariu