Active@ ISO Burner … soft gratuit pentru inscriptionarea imaginilor pe CD/DVD

|

Sincer sa fiu utilizez atat de rar optiunea de ardere a imaginilor (. iso, .nrg, etc) pe Cd/DVD-uri incat, de fiecare data cand incerc sa fac acest lucru cu Nero, petrec mai mult timp cautand optiunea respectiva decat dureaza operatiunea efectiva de inscriptionare. Oi fi eu mai greu de cap, probabil .

De aceea, atunci cand zilele trecute am dat peste un utilitar gratuit specializat in arderea imaginilor, m-am grabit sa-l descarc repede in folderul meu cu programe favorite si l-am si redenumit:” de inscriptionat imagini pe discuri”. Programul se numeste Active@ ISO Burner si este extem de simplu si intuitiv.

Active@ ISO Burner

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus, nu trebuie decat sa mergeti la locatia unde se afla fisierul .iso pe care doriti sa-l ardeti pe disc, sa-l selectati  si, daca nu va intereseaza optiuni avansate gen Track-At-Once sau Disc-At-Once (vezi aici explicatii), sa apasati butonul BURN. Programul depisteaza automat si viteza optima de inscriptionare asa incat daca nu vreti sa utilizati discul intr-un dispozitiv mai vechi sau care are probleme nu este necesar sa va bateti capul nici macar cu acest detaliu.

Download Active ISO Burner

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Unknown spunea...

Scoate @-ul ala din denumire ca nu merge descarcat! Se asociaza cu outlock express cand dai click pe link si se deschide clientu de mail,nicidecum nu porneste downloadarea sau macar sa te arunce pe pagina producatorului! Ar fi trebuit sa stii ca acest @ baga unde nu trebuie cauzeaza probleme!

Simplu spunea...

Merci pentru atentionare... am modificat. Sincer sa fiu nu am mai intalnit aceasta situatie... omul cat traieste invata.

Unknown spunea...

As vrea sa mentionez inca un alt utilitar foarte bun si simplu pentru inscriptionarea CD-urilor si a DVD-urilor. Se numeste Infra Recorder si il gasiti la adresa: http://infrarecorder.org/

Trimiteți un comentariu