Cum fac fetele download de pe YouTube..

downloadvideoyoutube

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Boox – un alt mod de a vedea feed-urile in Firefox

Un add-on extrem de util pentru cei care utilizeaza Firefox Live Bookmarks pentru a citi feed-urile RSS. Boox imbunatateste functionalitatea Live Bookmarks din Firefox intr-un mod atat de simplu si util incat, dupa parerea mea, optiunile pe care le introduce ar trebui sa se regaseasca in mod implicit intr-o versiune ulterioara a browserului dezvoltat de Firefox.

Prima chestie interesanta pe care o veti observa dupa instalarea extensiei este ca in fata fiecarui feed este afisata o cifra ce reprezinta numarul de articole necitite din feed-ul respectiv. De asemenea, veti observa ca articolele necitite sunt redate cu caractere ingrosate, lucru ce face mult mai simpla identificarea articolelor ce prezinta interes.

boox1

Insa utilitatea Boox isi face simtita prezenta atunci cand asezati cursorul deasupra unui articol dintr-un feed: imediat apare o mini-fereastra in care este afisat un sumar al articolului respectiv, insotit de informatii referitoare la data publicarii si ultima data cand ati vizitat acel feed.

boox12

Ce mai puteti face cu Boox? Puteti personaliza pagina de vizualizare a feed-urilor, alegand stiluri vizuale diferite din meniul View – Page Style, puteti efectua cautari printre feedurile la care sunteti abonat sau va puteti abona la noi siteuri folosind optiunile din meniul contextual.

Download Boox

mai departe..