Yahoo Tweaker … Yahoo Multimess 9 si Yahoo 9 Add remover

Daca ati instalat versiunea finala Yahoo Messenger 9 si nu reusiti sa scapati de reclame sau sa deschideti mai multe sesiuni simultan cu ajutorul Yahoo Messenger 9 Multimess sau a Yahoo Add Remover, atunci trebuie sa incercati Yahoo Messenger Tweaker.

Multimessenger 9_remove-ads

Programul, creat de un roman, incorporeaza ambele aplicatii si functioneaza excelent. Pentru a indeparta reclamele si a permite deschiderea simultana mai multor sesiuni trebuie doar sa bifati casutele corespunzatoare – Enable multiple instances (Multimess) si Remove Ads – sa selectati optiunea Restart Yahoo Messenger apoi sa dati click pe Apply.

2008-10-04_183838

O alta facilitate interesanta pe care nu am intalnit-o in nici un alt program este si posibilitatea de a schimba animatia afisata in fereastra de logare Yahoo Messenger 9.  Yahoo Tweaker pune la dispozitia utilizatorilor 15 “zambareti” cu care se poate inlocui imaginea implicita. Daca doriti sa inserati o alta animatie dati click pe ultima icnonita si incarcati o propriul fisier .swf.

Download Yahoo Tweaker

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mostra de inteligenta pura!

O tipa pe nume Jessica din statul Georgia, S.U.A a auzit la radio sau la TV ca rusii au invadat Georgia. Suprinsa ca nu aude impuscaturi si ca nu vede nici un rus, cauta lamuriri pe Yahoo Answers.

Aveti mai jos un screenshot cu discutia respectiva.

georgia

Se pare ca aveam dreptate cand spuneam ca americanii sunt prosti!

mai departe..

Noutati in Google Blog Search

google-blog_search

Pana acum cateva zile Google Blog Search nu reprezenta nimic altceva decat ceea ce implica denumirea sa  : un motor de cautare in bloguri. Singura sa optiune suplimentara era posibilitatea de a aseza rezultatele in functie de relevanta sau in functie de data publicarii articolului.

Acum insa Google Blog Search face un pas inainte si, prin noile optiuni pe care le introduce, pare ca incearca sa devina un nou Techmeme, un agregator pentru cele mai importante stiri aparute in bloguri. Sau, daca vi se pare mai simplu, un fel de Google News, dar cu articole din bloguri in loc de stiri din ziare.

Blogurile sunt impartite acum in categorii (Politica, Tehnologie, Filme, Jocuri Video, etc) . Un click pe una din aceste categorii afiseaza cele mai populare subiecte aparute in respectiva categorie : rezultatele sunt afisate in functie de numarul de bloguri ce abordeaza subiectul respectiv si data publicarii articolelor.

Desi Techmeme sau Technorati ofera servicii similare de ceva vreme Google Blog Search intra pe segmentul cautarii in bloguri cu un avantaj enorm: numarul de bloguri indexate este mult mai mare decat al celorlalte doua servicii asa ca, cel putin teoretic, rezultatele cautarilor ar trebui sa fie mult mai relevante.

Mergi la Google Blog Search

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..