Tastatura fara taste

Din pacate e doar un concept realizat de Kong Fanwen. In viziunea sa tastatura ar fi construita din sticla extrem de rezistenta, iar miscarea degetelor ar fi surprinsa de o camera sensibila la miscare ce ar transmite informatiile catre computer.

Imaginile sugereaza ca ar fi si rezistenta la apa, asa ca pregatiti-va: veti putea scrie mail-uri si purta discutii pe messenger chiar si din cada!

no_keyboard

no_keyboard3

Sursa

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Photo Funia ... distratie cu fotografii

PhotoFunia_98c6b

Dupa ce v-am vorbit despre Dumpr, Hair Mixer sau Funonit iata ca astazi am dat de un nou site ce permite adaugarea de efecte interesante pozelor doar prin intermediul a cateva click-uri.

Siteul se numeste Photo Funia si ofera peste 50 de efecte speciale extrem de interesante pe care le puteti aplica fotografiilor dvs. Operatiunea este simpla: intrati pe site, selectati efectul care va place, apasati butonul Browse si selectati din calculator fotografia pe care doriti sa o introduceti in imaginea aleasa.

Trebuie sa tineti cont ca fotografia dvs. nu poate depasi 500 Kb. De aceea va recomand sa instalati Image Resizer, un mic utilitar de la Microsoft care permite redimensionarea imaginilor si implicit reducerea dimensiunii acestora.

resizer[1]

La mine procesarea imaginii a durat ceva timp, insa apoi nu a mai trebuit decat sa apas butonul <save file to disk> si imaginea a fost descarcata pe calculatorul meu. Fara inregistrare, linkuri in email, etc,  lucru rar intalnit la un site de acest tip.

Articole asemanatoare :

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..