Descarca de pe Trilulilu, Neogen si YouTube cu DownloadHelper

trilulilu_download

Video DownloadHelper este o extensie Firefox cu ajutorul careia utilizatorii pot descarca clipurile si muzica de pe Trilulilu sau YouTube. Ceea ce deosebeste Download Helper de celelalte solutii de download de pe Trilulilu este simplitatea operatiunii de descarcare.

Daca in cazul siteurilor despre care v-am mai vorbit era necesara copierea si apoi transferul adresei web a videoclipului in formularul de download de pe site, DownloadHelper identifica automat fisierele media de pe o pagina web si permite descarcarea acestora cu un simplu click.

Dupa instalare extensia aseaza o iconita noua in bara de unelte Firefox. In cazul in care pagina pe care navigati contine fisiere media pe care Download Helper poate sa le descarce iconita devine animata. dwhelper24-anim si langa iconita apare o mica sageata. Un click pe sageata deschide un meniu de download in care veti gasi videoclipurile pe care le contine pagina web respectiva.

Download trilulilu

Dati click apoi pe videoclipul pe care vreti sa-l descarcati si selectati locatia de pe calculator unde doriti sa fie salvat. Fisierul va fi salvat in format .FLV si poate fi deschis cu ultima versiune de Winamp. Daca folositi alt media player ce nu suporta fisierele .flv si doriti sa convertiti videoclipul in format .avi va recomand sa incercati Super Converter sau Internet Video Converter.

Descarca Video DownloadHelper

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..