Flag Rebranding

Iata cum ar arata drapelele unor tari daca ar trece prin brainstorming-ul unei agentii de publicitate. Drapelul Romaniei nu e prezent ceea ce ma face sa cred ca arata bine asa cum e acum.

English required.



Sursa: advertka.ru

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Controlati rapid volumul boxelor cu ajutorul mouse-ului

Trebuie sa recunoastem, cu totii cautam solutiile cele mai simple pentru a realiza anumite lucruri cat mai rapid, indiferent ca e vorba de pornirea calculatorului sau de lansarea rapida a unor programe.

Acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de controlul volumului boxelor calculatorului. Chiar si in cazul unei tastaturi multimedia, exista momente in care am dori ca operatiunea sa se desfasoare mai repede. Mult mai simplu ar fi daca am dispune de un mouse cu butoane multimedia, insa in cazul in care nu ati achizitionat inca unul, nu va grabiti sa o faceti pentru ca exista Volumouse.

volumouse1

Programul este gratuit si ne permite sa controlam volumul sunetului doar prin intermediul rotitei de la mouse. In mod implicit optiunea de control al volumului apare atunci cand este apasata tasta ALT si se ruleaza rotita de la mouse. Pentru a face lucrurile si mai simple va sfatuiesc sa intrati in meniul Options (click dreapta pe inconita din Taskbar) si sa selectati ca regula optiunea "Mouse cursor is over the taskbar".

Din acest moment daca mutati cursorul peste bara de jos si rulati rotita mouse-ului veti avea control total asupra volumului boxelor fara a mai fi nevoie sa atingeti tastatura!

Download Volumouse | 45KB

mai departe..