Dominatia Google

Desi stiam ca Google detine suprematia in topul motoarelor de cautare, am ramas surprins sa vad cat de mare e diferenta fata de Yahoo Search si MSN.

ussearhfigs

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

PwnageTool 2.0 : primul iPhone 3G crakuit (jailbroken)

PwnageTool 2.0 softul pentru deblocarea iPhone 3G va fi gata in maxim 1 saptamana. Deocamdata va functiona doar pe Mac-uri, insa pana la momentul lansarii iPhone 3G in Romania vom avea cu siguranta o versiune compatibila Windows.


World's 1st Jailbroken 3G Phone from iphonedev on Vimeo.
2.0 Demo from iphonedev on Vimeo.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Cercetatorii japonezi creeaza DVD-ul cu capacitate de 42 Gb

dvd

Desi sunt convins ca in viitorul in ceea ce priveste salvarea fisierelor importante este reprezentat de serviciile de gazduire online, ma bucur sa gasesc pe net stiri referitoare la inovatii care pot imbunatati solutiile tehnologice pe care le avem la dispozitie in acest moment.

De exemplu, in Japonia ( unde altundeva?) a fost dezvoltata o noua tehnologie de inscriptionare a DVD-urilor ce mareste de 9 ori capacitatea de stocare a unui disc DVD obisnuit, permitand astfel inscriptionarea a 42 GB de informatie pe un singur disc.

Solutia este data de modul in care sunt arse datele pe disc. In loc sa fie asezata in linie, informatia este asezata in V, lucru ce mareste foarte mult suprafata dipsonibila pentru inscriptionare.

Noua tehnologie prezinta insa doua inconveniente majore. In primul rand, noile superi discuri nu pot fi citite de catre DVD-urile normale existente pe piata. In al doilea rand, se pare ca aceasta tehnologie nu poate fi aplicata discurilor Blu-ray, ceea ce ma face sa cred ca nu se va investi serios in dezvoltarea ei, tinad cont ca tehnologia Blu-ray incepe sa devina din ce in ce mai populara.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..