Parodie Parazitii

Am mai postat odata videoclipul si anul trecut, insa clipu'  e prea tare si vreau sa se bucure de el si aceia dintre dvs. care nu au avut ocazia sa-l vada prima data.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Humyo.com ... 30 GB online pentru muzica, videoclipurile si fotografiile dvs.

Humyo promite sa devina unul din serviciile mele preferate in domeniul gazduirii de fisiere online, alaturi de Box.net si DivShare. De ce? In primul rand pentru spatiul foarte mare de stocare (30Gb), in al doilea rand pentru modul care fisierele incarcate sunt asezate automat in foldere (fotografii, muzica, videoclipuri) in functie de tipul de fisier.

Asta inseamna ca putem selecta un folder in care sa se afle amestecate fotografii, muzica si videoclipuri, fara sa ne mai batem capul cu sortarea acestora: Humyo face acest lucru automat, dupa finalizarea incarcarii fisierele pot fi gasite cu usurinta in folderele specifice fiecarei categorii.

 humyo

Lucrurile interesante nu se termina aici, intrucat  pentru fiecare dintre aceste foldere Humyo ofera o lista de optiuni care ne permit sa alegem modul de vizualizare sau de administrare a fisierelor si, lucru important, care ne ofera posibilitatea de a face publice fisierele din folderul respectiv. La ce poate folosi aceasta facilitate? Ei bine, de exemplu pentru a introduce intr-un site prin intermediul functiei embed muzica si videoclipurile noastre preferate sau pentru a trimite amicilor un link catre albumul ce contine fotografiile realizate in vacanta pe care am petrecut-o impreuna.

Ce ar mai fi de spus? Din cei 30 Gb oferiti gratuit de Humyo, 25 Gb sunt destinati stocarii fisierelor media (muzica, videoclipuri, fotografii), restul de 5 Gb il puteti folosi pentru a salva online celelalte tipuri de fisiere: programe, arhive, etc. Si inca ceva: Humyo pastreaza fisierele pe timp nelimitat, cu conditia sa accesati servciul cel putin odata la 3 luni. Bineinteles, veti fi avertizati prin intermediul unui email inante ca aceasta perioda sa expire si sa apara riscul ca fisierele dvs. sa fie sterse.

Mergi la Humyo.com

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..