Peers ... cautare instantanee in Firefox

peers14744

Peer este un add-on Firefox pe care cu siguranta il veti include in lista extensiilor dvs. Firefox favorite. Ce face? Ei bine, simplifica extem de mult procesul de cautare pe internet: arata rezultatele cautarii in timp real pe masura ce scieti termenul cautat in causta de cautare Firefox.

Desi unii probabil  vor gasi aceasta extensie lipsita de utilitate, aceia dintre dvs. care, ca si mine, efectueaza zilnic cateva zeci de cautari prin intermediul casutei de cautare Firefox vor descoperi imediat utilitatea acestei extensii.

peers

Utilizatorii pot opta pentru motorul de cautare favorit dintre Google si Yahoo sau daca doresc, au posibilitatea de a adauga si alte motoare de cautare prin intermediul meniului Peers Preferences. Asa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, daca nu sunteti multumit de rezultatele instantanee afisate si doriti sa cautati mai departe, Peers va permite sa cautati termenul respectiv pe si pe alte motoare de cautare.

Din pacate deocamdata Peers functioneaza numai in Firefox 2, fanii  Firefox 3 fiind nevoiti sa astepte ca noul browser sa iasa din faza de beta pentru ca  dezvoltatorii  Peers sa creeze o versiune compatibila cu  Firefox 3.

Download Peers

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Uefa Euro 2008 ... programul meciurilor, clasamente, statistici

Dupa succesul obtinut cu aplicatia dedicata Campionatului Momdial din 2006, italianul Pier Luigi Covarelli a creat  Uefa Euro 2008, un program cu ajutorul caruia iubitorii de fotbal pot tine o evidenta completa a tuturor meciurilor si rezultatelor inregistrate pe parcursul Campionatului European.

Euro2008

Din puct de vedere grafic aplicatia nu surprinde prea mult insa tocmai simplitatea sa o face usor de utilizat. Programul ofera informatii despre locul, data si ora la care se va disputa fiecare meci lasand insa utilizatorului sarcina de a introduce rezultatele meciurilor.

Rezultatele sunt colectate in tabul Statistics accesarea acestuia oferind utilizatorilor o imagine completa asupra clasamentelor grupelor precum si posibilitatea de a exporta informatiile in format text sau HTML.

program euro2008

Pentru a utiliza programul Euro 2008 nu trebuie decat sa descarcati arhiva corespunzatoare sistemului de operare pe care il utilizati (W indows, Mac sau Linux) , sa o dezarhivati si sa lansati fisierul executabil. Utilizatorii Linux trebuie sa citeasca fisierul Read Me unde vor gasi informatii suplimentare despre procesul de instalare.

Site Oficial I  Euro 2008

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..