Descarca torenti fara sa instalezi programe

Torrent2exe este un serviciu web unic ce tranforma fisierele torent in fisiere executabile permitand astfel utilizatorilor sa descarce torenti fara a mai fi nevoiti sa instaleze un program de torenti specializat (utorrent, BitCommet,etc).

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati URL-ul (adresa) torrentului sau sa indicati locatia de pe calculator unde se afla fisierul torent descarcat si acesta va fi incarcat pe Torrent2exe in mod automat.

Urmeaza apoi sa indicati dimensiunea fisierului executabil pe care doriti sa-l descarcati. Exista o optiune "small size" care, v-ati prins nu-i asa, este mai mica insa care dupa lansare va descarca automat anumite componente ale aplicatiei ce face posibila downloadarea torrentilor. (componentele necesare vor fi descarcate o singura data). Daca selectati optiunea " Normal Size" la fiecare convertire a unui torent in .exe veti descarca pe langa executabilul ce contine torrentul si componentele suplimentare ( diferenta dintre cele doua optiuni este destul de mica, asa ca nu prea conteaza pe care o selectati)

torrent2exe

Apasati apoi Download si lansati fisierul .exe. Descarcarea torentului va incepe automat, progresul descarcarii precum si informatii referitoare la numarul de seeds/peers, viteza de download, etc fiind afisate intr-o fereastra asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus

Site I Torrent2exe

mai departe..