Testati-va programul antivirus !

De cele mai multe ori dupa ce instalam un program antivirus pe calculator ne relaxam si stam linistiti considerand ca softul respectiv isi va face treaba si va depista imediat o eventuala amenintare la adresa securitatii computerului nostru.

Din pacate lucrurile nu stau chiar asa si, din diferite motive, este posibil ca protectia in timp real oferita de antivirusul nostru sa fie dezactivata si noi sa nu fim constienti de acest lucru, infectarea calculatorului cu un virus fiind in acest moment doar o chestiune de timp.

In cazul in care nu puteti determina prin alte metode daca protectia in timp real a antivirusului dvs. este activata incercati solutia descrisa mai jos, creata de EICAR Antivirus Test File :

1. deschideti editorul de texte din Windows ( Notepad)

2. copiati  textul de mai jos:

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

3. denumiti fisierul cum doriti dvs. si salvati-l

Veti obtine un fisier ce contine un virus fals care in momentul salvarii ar trebui sa fie depistat automat de antivirusul instalat pe computerul dvs.

2008-05-09_023242

Eu am incercat cu NOD32 si cu Zone Alarm Antivirus si ambele programe au depistat imediat amenintarea si au sters fisierul. Daca totusi programul antivirus pe care il utilizati nu il detecteaza automat incercati sa scanati fisierul folosind "System Scan" ( sau echivalentul acestuia). In cazul in care nici in acest fel antivirusul dvs. nu il identifica drept o amenintare, redenumiti fisierul si utilizati extensia .exe sau .doc.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrare Iron Man

desk07_800

Desi nu are decat vreo 3-4 zile de cand a fost lansat, filmul Iron Man poate fi deja descarcat de pe torrente si, lucru imbucurator, site-urile de subtitrari au creat deja cateva variante de subtitrari in limba romana pentru Iron Man.

Titrari.ro  pune la dispozitia celor interesati un pachet cu 7 variante de subtitrare Iron Man in limba romana printre care cu siguranta veti gasi una care sa se potriveasca cu versiunea Iron Man pe care ati gasit-o pe torrente

Download subtitrare Iron Man limba romana

mai departe..