Sticker Pack 2 ... 41 de iconite gratuite pentru Windows si Mac

2456826060_604bf593e4

Daca unul dintre articolele mele anterioare despre personalizarea aspecului grafic al sistemului de operare v-au atras atentia atunci probabil veti fi interesati de ultimul set de iconite pe care l-am descoperit astazi pe net.

Pe langa numeroase alte resurse gratuite pe care le ofera, site-ul iconfactory.com pune la dispozitia vizitatorilor si cateva seturi de iconite gratuite pentru Windows si Mac, unul dintre acestea fiind si Sticker Pack 2 ce contine 41 de iconite cu aspect de autocolant realizate de David Lanham.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Temulator ... simulator online Windows Vista

Sunteti curiosi sa vedeti cum arata si cum se comporta Windows Vista? Cum arata Control Panel, My Computer sau Start Menu in Vista?

Daca nu ati avut pana acum ocazia sa testati Windows Vista pe calculatorul vreunui amic, la scoala sau la serviciu si nu stiti daca se merita sa instalati Vista pe computerul dvs., intrati pe Temulator.com si veti gasi un simulator online ce reproduce exact noul sistem de operare al celor de la Microsoft.

desktopvista

Simulatorul este creat in flash si reproduce la perfectie optiunile si facilitatile din Vista: puteti deschide My Computer, My Network Places, My Documents, etc  puteti vedea cum arata si care sunt optiunile din Control Panel, Start Menu sau Internet Explorer, intr-un cuvant aveti acces la toate aceste optiuni ca si cum v-ati afla in fata unui computer pe care este instalat Windows Vista.

Site I Temulator.com

mai departe..