The incredible Hulk (2008) trailer

2008-03-15_022322

Cu Edward Norton, unul din actorii mei preferati in rolul principal, noua ecranizare The incredible Hulk promite sa fie un succes al verii lui 2008 cand, in conformitate cu cele aparute pe IMDB.com, filmul va fi lansat in Statele Unite.

Pana atunci va las in compania primului trailer The incredible Hulk (2008)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Prostu' satului

293.039 de oameni au vazut cat e de naspa sa fii prost :D

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Creaza Safely Remove Hardware shortcut pe desktop

Probabil ca majoritatea dintre dvs. cunosc faptul ca, pentru a evita deteriorarea unui dispozitiv conectat la calculator prin USB, indiferent daca e vorba de o memorie flash, un telefon mobil, camera foto sau hard disk portabil, ni se recomanda ca inainte de deconectarea fizica sa oprim conexiunea cu computerul prin intermediul optiunii Safely Remove Hardware din bara de unelte.

2008-03-15_014551

Ce faceti insa daca, asa cum am patit eu zilele trecute, iconita Safely Remove Hardware nu e de gasit in bara de unelte?  Probabil, la fel ca si mine, fortati de imprejurari, veti risca si veti deconecta dispozitivul.

Ei bine, datorita acestei situatii, am cautat si gasit pe internet o solutie care sa ofere o alternativa la optiunea  Safely Remove Hardware din Taskbar si sa permita deconectarea prin intermediul unui shortcut de pe desktop.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati:

  • pozitionati cursorul pe o zona neocupata de pe desktop, apasati click dreapta si selectati New - Shortcut
  • introduceti in bara de locatie continutul randului de mai jos
           RunDll32.exe shell32.dll, Control_RunDLL hotplug.dll
  • apasati Next si denumiti shortcut-ul dupa preferinte, apoi apasati Finish

Cautati shortcut-ul creat pe desktop, dati un dublu click pe el si veti ajunge in acelasi meniu ca si cand ati fi accesat Safely Remove Hardware din bara de unelte.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Ascunde repede si simplu ferestrele aplicatiilor cu Magic Boss Key

Exista numeroase motive pentru care oricare dintre dvs. ar avea motive sa foloseasca o metoda rapida de ascundere a ferestrelor unor aplicatii deschise in Windows, insa cel mai plauzibil dintre acestea il reprezinta faptul ca probabil nu va doriti ca sotia sau seful sa treaca pe langa dvs. si sa observe ca va ocupati de cu totul alt lucru decat ar trebui.

Magic Boss Key este un mic utilitar ce permite utilizatorilor ca prin apasarea unei singure taste sa faca sa dispara toate aplicatiile deschise la un moment dat in Window indiferent daca e vorba de programe, jocuri, filme sau pagini web.

2008-03-15_004901

Asa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus optiunile de configurare sunt foarte simple. Aveti posibilitatea de a alege ca ferestrele sa dispara la apasarea tastei F12 sau a unei combinatii de butoane a mouse-ului, puteti seta sa sa fie ascunse si iconitele de pe desktop, sa fie oprit sunetul din aplicatii precum si ca aplicatia sa fie lansata automat odata cu pornirea calculatorului.

Link I Magic Boss Key

mai departe..