1 martie, felicitari 8 Martie , poezii 8 martie, ziua mamei - trafic 8 martie

E bun si trafic.ro cateodata, mai ales daca vrei sa intelegi cum ajunge unul sau altul pe primele pozitii in top.

Cu putina optimizare, meta tags, keywords, taguri si alte alea, nu conteaza ce scrii da' tre' sa fii pe pozitii si sa stai cu calendarul in mana.

2008-02-28_030333

Vine Craciunul bagi si tu niste colinde, uraturi, etc. Vine Valentine's Day "targetezi" puternic cu inimioare, mesaje, urari, etc. Iata ca vine si 8 Martie si baietii au inceput sa se miste puternic. Urmarea?  Spam pentru motoarele de cautare :  poezii 8 martie, ziua mamei, felicitari 8 martie, martisor, ziua femeii, cadouri 8 martie, etc, etc

Urmeaza Pastele cu urarile aferente apoi 1 Mai (muncitoresc) . Apoi... nu stiu ca n-am un calendar langa mine si pe de rost nu cunosc toate sarbatorile legale si nelegale. Dar sunt sigur ca inventeaza baietii ceva ....

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Puya feat. Laura & Keo - Viata Noua

S-a tampit Puya sau a luat-o pe urmele lui Sisu? Pai tipa asta Laura nu are nici o treaba cu muzica, daca vocea ei suna asa dupa prelucrare in studio, imi inchipui ce fals suna in realitate.

Beat-ul e fain, Puya e ok, versurile bune, insa colaborarea cu Laura si cu Keo (cine-i asta?) strica toata treaba. Pacat!

mai departe..

Vista Sucks

O prezentare originala si comica a motivelor pentru care utilizatorii de Windows prefera (inca) Xp-ul .

mai departe..

Nokia Morph ... nanotehnologia, viitorul telefoanelor mobile?

morph_wrist_mode 2008-02-28_010854

Cu ceva timp in urma vorbeam despre Nokia 888, un telefon mobil aflat in stadiul de concept pe plansele producatorului finlandez.

Se pare ca intre timp conceptul si-a schimbat denumirea transformandu-se in Nokia Morph, un nume ce sintetizeaza mult mai bine principala calitate a viitorului telefon mobil: posibilitatea de adaptare la necesitatile utilizatorului si realitatile locului in care se afla.

nokia-888-1_thumb[2]

Ideea este excelenta insa probabil va trece destul de mult timp pana il vom vedea pe rafturile magazinelor de specialitate.

mai departe..

Salveaza fisierele importante pe mail cu BackupToEmail

Yahoo-Mail-vs-Gmail-1 Spatiul de gazduire nelimitat pe care il ofera acum Yahoo!Mail si cei peste 6 Gb disponibili intr-un cont de email de la Gmail ne face sa privim serviciile oferite de cei doi giganti nu doar ca simple locatii de unde putem primi si trimite emailuri ci si ca posibile alternative la serviciile profesionale de gazduire a fisierelor gen DivShare sau Adrive.

Din ce in ce mai multi utilizatori apeleaza la acest gen de servicii pentru a salva online fisierele importante (documente, fotografii, muzica, etc ) evitand astfel riscul pierderii acestora in cazul unei stergeri accidentale sau unei defectiuni a calculatorului.

In mod normal pentru a atasa un fisier  intr-un cont de email suntem nevoiti sa urmam cativa pasi care presupun accesarea contului, logarea, crearea unui mesaj nou si abia apoi incarcarea fisierului pe care dorim sa-l salvam prin interimediul functiei de atasarea a fisierelor.

backup2emailrightclick-thumb

Folosind BackupToEmail operatiunea se simplifica. Aplicatia instaleaza o noua optiune in meniul contextual click dreapta prin interimediul careia putem trimite orice fisier in contul nostru de email prin simpla apasare a optiunii "Backup To Email".

Pentru a folosi aceasta optiune trebuie mai intai sa introduceti setarile ce ii permit aplicatiei sa se conecteze la contul dvs. de email:

2008-02-28_000857 

Introduceti adresa dvs email in campurile " Target Email" si "Sending email", daca folositi Gmail  scrieti "smtp.gmail.com" in campul " Outgoing server" bifati casutele la fel ca in imaginea de mai sus si scrieti numele de utilizator si parola contului de email in spatiile de mai jos. Apasati Save apoi Ok.

2008-02-28_001647

Mergeti apoi la orice fisier pe care doriti sa-l trimiteti in email click dreapta si selectati "Backup To Email". Va aparea un pop-up in care veti putea urmari stadiul incarcarii, asteptati ca indicatorul sa ajunga la 100% apoi intrati in contul dvs. de email si verificati-va mesajele primite. Unul dintre cele mai recente mesaje va avea atasat fisierul pe care tocmai l-ati selectat pentru backup.

Download BackupToEmail

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..