Placi video cu chip GeForce 9 de la nVidia

nvidia

Conform site-ului Digitimes se pare ca primele placi video dotate cu chipset GeForce 9 vor fi scoase pe piata de Nvidia incepand cu 21 februarie 2008.

Prima placa video lansata va fi Nvidia GeForce 9600 GT despre care se spune ca va fi cu 40% mai rapida decat 8600GTS introduce o noua tehnologie - Dual-Streaming Decode -  ce permite o mai buna randare a imaginilor high definition si va putea fi cumparata undeva in jurul sumei de $ 169-189.nvidia-735866

Pretul este valabil in strainatate si probabil la distribuitori insa din pacate pe rafturile magazinelor de profil din Romania va fi mult mai scumpa.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrare Prison Break S03E13

pb-gradlyy

Ca de obicei odata cu aparitia unui nou episod Prison Break, pun pe site si subtitrarea in limba romana a episodului respectiv .

Subtitrarea episodului 13 Prison Break poate fi descarcata de pe Subs.ro insa aveti la dispozitie si o legatura directa pentru a descarca subtitrarea in limba romana Prison Break S03E13.

Subtitrare Prison Break S03E13

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mac Icons pentru Xp

2008-02-19_025255

Antares - colectie completa de iconite cu aspect Mac
100 ICO & PNG & ICNS :: 34.78 MB 100 ICO & PNG & ICNS:: 34.78 MB

antaresicons

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

GOM Player ... o alternativa gratuita pentru BSPlayer Pro

gom_player

Am dat peste GOM Player din intamplare acum cateva zile si, din curiozitate, l-am instalat si l-am pus la treaba.

Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, desi folosesc VLC Media Player pentru redarea filmelor, am ramas surprins de functionalitatea si multiplele posibilitati de personalizare pe care le ofera GOM Media Player.

Spre deosebire de VLC, interfata este destul de interesanta insa ceea ce m-a impresionat au fost numeroasele optiuni ce permit utilizatorilor sa imbunatateasca calitatea vizionarii unui film: pozitia si dimensiunea subtitrarii, posibilitatea de a aranja o subtitrare decalata, de a mari sau micsora viteza de redare a filmului, de a efectua o captura de ecran in timpul redarii filmului, etc

dvdmoviescenecapture

GOM Player vine cu un pachet de codecuri video si audio preinstalat ce permite redarea majoritatii formatelor video sau audio existente, insa, in cazul in care intalniti un film pe care nu il poate reda, programul identifica codecul care lipseste si va va directiona automat catre pagina de descarcare a acestuia.

O alta facilitate interesanta care il face sa devina un concurent real pentru VLC Media Player este posibilitatea de reda fisierele video incomplete, o optiune destul de rar intalnita chiar si la programele comerciale de acest gen si aproape inexistenta la media playerele gratuite.

Concluzia? Un media player gratuit, cu codecuri video preinstalate, cu o interfata simpla si prietenoasa, cu multiple posibilitati de personalizare ce poate deveni oricand alternativa pentru mult mai popularele Windows Media Player sau BSplayer Pro.

Descarca GOM Player

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Trucuri pentru o cautare mai eficienta pe Google

new-google-logo-thumb

Marele avantaj pe care il ofera motorul de cautare Google utilizatorilor sai este simplitatea sa: o casuta de cautare goala invita utilizatorii sa introduca un anumit termen si apasarea butonului "Cauta" ii aduce instant mii de rezultate care au legatura cu remenul cautat.

Insa cel mai bun motor de cautare din lume poate oferi mai mult decat atat. In continuare aveti o lista ce contine cateva trucuri care va pot usura cautarea pe Google:

  • Cautarea dupa tipuri de fisiere: exista momente cand suntem interesati sa gasim numai acele rezultate care ne duc direct la fisiere PDF sau prezentari PowerPoint ce au legatura cu termenul pe care il cautam. Pentru a reusi acest lucru introduceti dupa termenul cautat expresia filetype:pdf - incercati o cautare cod rutier filetype:pdf
  • Cautare academica : Daca sunteti in cautarea unor documente sau siteuri care sa contina informatii de un anumit nivel intelectual folositi Google Academic si veti restrange semnificativ aria de cautare. - incercati o cautare Calculator,ase
  • Definitii: o smecherie simpla insa extrem de utila. Cautati o definitie pentru un anumit termen? Scrieti define: inaintea cuvantului cautat. Din pacate nu prea exista definitii in limba romana insa daca sunteti in cautarea semnificatiei unui cuvant in limba engleza veti gasi imediat ceea ce va intereseaza.
  • Meteo: vreti sa aflati prognoza meteo pentru un anumit oras? Adaugati cuvantul weather inaintea denumirii orasului respectiv
  • Calculator: Puteti efectua operatii matematice prin intermediul casutei de cautare Google. Folositi simbolurile +, -, *, /…
  • Convertor valutar : efectuati o cautare dupa termenii " 20 eur in ron " si veti avea surpriza sa aflati rezultatul exact
  • Cautare imagini : daca sunteti in cautarea unei anumite imagini folositi functia destinata special acestei operatiuni

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..