Cauti muzica gratuita online? Asculta si descarca muzica pe Escuchamusicas

2008-02-17_231646

Escuchamusicas.com este un site prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a asculta si descarca muzica gratuit fara a mai fi necesara instalarea unor programe DC++ ( Odc, PeerWeb, StrongDc, etc) sau descarcarea de pe torrente.

Site-ul functioneaza la fel ca orice motor de cautare, pentru a gasi si descarca gratuit melodia pe care o cautati, nu trebuie decat sa  introduceti numele melodiei sau a artistului in casuta de cautare si sa apasati "Buscar". Escuchamusicas nu gazduieste Mp3-uri insa faciliteaza cautarea pe acele retele, mai mult sau mai putin legale, care gazduiesc muzica gratis si strange rezultatele gasite intr-un singur loc.

2008-02-17_231748

Si, daca va ganditi ca fiind un site spaniol nu veti gasi muzica romaneasca sau ultimele melodii din topurile internationale, va inselati. Parazitii, BUG Mafia, Smiley, Ombladon, Morandi, chiar si muzica clasica gratuita ( Mozart, Beethoven), aproape orice nume de trupa sau melodie cautati, veti gasi cu siguranta rezultate care sa va multumeasca.

Site : Escuchamusicas.com

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

ePrintable ... creati-va calendare personalizate

2008-02-17_213445

Daca faceti parte din categoria persoanelor carora le place sa-si planifice evenimentele importante din viata cu mult timp inainte sau pur si simplu vreti sa va notati anumite activitati zilnice (plata facturilor, zile de nastere a prietenilor,etc), atunci cu siguranta veti fi interesati de ePrintable.

Site-ul permite utilizatorilor sa creeze si apoi sa printeze propiile calendare personalizate in asa fel incat sa aveti in orice moment sub ochi, la birou sau acasa, datele importante din viata dvs.

Crearea unui calendar cu ajutorul ePrintable este extrem de simpla. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa alegeti tipul de calendar pe care il doriti: saptamanal, lunar, anual. Apoi, daca doriti sa creati un calendar pentru o saptamana, selectati data de inceput.

eprintable

In continuare puteti selecta o imagine dintre cele oferite de ePrintable sau, daca doriti, aveti posibilitatea de a incarca o imagine din calculatorul dvs. De asemenea puteti introduce un text dintre numeroasele (din pacate in limba engleza) citate sau sa scrieti dvs. un text care sa va reprezinte.

Dupa ce ati parcurs toti acesti pasi si ati personalizat calendarul in functie de preferintele dvs., nu va ramane altceva de facut decat sa apasati "Create Calendar" si sa scoateti la imprimanta sau sa salvati calendarul pe care l-ati creat.

Site : ePrintable

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Solutii Blogger/Blogspot ... sumarul articolelor in pagina principala a blogului

Intr-un articol anterior prezentam modul in care putem transforma formularul de comentarii din Blogger in asa fel incat sa apara direct sub campul articolelor simuland comportamentul formularelor de comentarii din Wordpress.

Ceea ce am uitat sa precizez este ca pentru a obtine efectul maxim si pentru a nu strica aspectul grafic al blogului, inainte de a opera aceasta modificare trebuie sa transformam modul in care sunt afisate articolele in pagina principala a blogului.

Pentru a va face o idee mai buna despre ce este vorba, mergeti aici pentru a vedea prima pagina a acestui site si veti observa ca o parte din cele 7 articole de pe pagina contin numai primele paragrafe ale articolelor, pentru vizualizarea intregului continut vizitatorii fiind nevoiti sa acceseze linkul "citeste mai departe"

In acest fel vizitatorului i se ofera un sumar al articolelor de pe pagina principala si astfel posibilitatea de a cuprinde dintr-o singura privire cat mai multe articole si de a alege mai usor articolul care il intereseaza.

Pagina oficiala Blogger ofera niste explicatii despre cum putem introduce aceasta modificare, insa acestea sunt destul de sumare asa ca am sa incerc sa explic mai in detaliu intreaga operatiune:

1. Mergeti la Particularizati (sau Tablou de bord / Aspect) / Sablon / Editati Html. Salvati sablonul !!! Bifati casuta "Extindeti sabloanele control". Cautati in codul temei Blogger linia </head>. Copiati pe linia de deasupra acesteia codul de mai jos:

<b:if cond='data:blog.pageType != "item"'>
<a expr:href='data:post.url' target='_blank'>Read more!</a>
</b:if>
2. Cautati in codul Html linia <data:post.body/> si copiati sub ea urmatorul cod:
<b:if cond='data:blog.pageType != "item"'>
<a expr:href='data:post.url'>Citeste mai departe!</a>
</b:if>
Daca doriti ca paginile accesate sa se deschida in ferestre noi copiati codul de mai jos:
<b:if cond='data:blog.pageType != "item"'>
<a expr:href='data:post.url' target='_blank'>Citeste mai departe!</a>
</b:if>

Bineinteles puteti inlocui "Citeste mai departe" cu expresia pe care o considerati dvs. potrivita. Previzualizati schimbarile efectuate. Daca nu apare nici o eroare inseamna ca modificarile au fost introduse corect. Salvati Sablonul.

3. Urmatorul pas este introducerea in sablonul articolului a unor fragmente de cod care va vor ajuta sa stabiliti care parte a articolului va aparea pe pagina principala a site-ului. Mergeti la " Setari - Formatare " si introduceti in campul "Sablon pentru articol" urmatoarea expresie:

Aceasta este partea care apare pe pagina principala<span class="fullpost">.

Iar aici este restul articolului</span>

Salvati setarile. Din acest moment expresia de mai sus va aparea in editorul de articole din Blogger.

Atunci cand veti crea un articol scrieti partea care doriti sa apara pe pagina principala inaintea frazei "Aceasta este partea care apare pe pagina principala" iar restul articolului inainte "Aici este restul articolului". Dupa ce ati terminat editarea articolului intrati pe tabul "Editare Html" si stergeti expresiile prestabilite insa aveti grija sa nu stergeti si fragmentele de cod <span class="fullpost"> si </span>

Pentru a fi sigur ca nu ati gresit verificati la final daca <span class="fullpost"> apare imediat dupa sfarsitul fragmentului care doriti sa apara pe pagina principala iar </span> se afla la sfarsitul textului.

Daca intampinati greutati sau neclaritati nu evitati sa ma intrebati, voi face tot posibilul sa va ajut. In cazul in care nu reusim sa rezolvam problemele prin intermediul comentariilor, imi puteti trimite sablonul (tema) Blogger pentru a incerca sa implementez eu modificarile.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..