µTorrent 1.7.7 ... o noua versiune stabila

uu Dupa ce in urma cu ceva timp va vorbeam despre aparitia µTorrent 1.7.6, producatorii programului au lansat recent o noua versiune stabila a excelentului client de descarcare de pe siteurile de torrente: uTorrent 1.7.7.

La fel ca si la precendenta versiune, site-ul pune la dispozitia celor interesati traduceri in mai multe limbi printre care si limba romana. Indicatii suplimentare privind instalarea traducerii in limba romana pentru µTorrent gasiti aici.

µTorrent 1.7.7 este compatibil cu toate versiunile de Windows inclusiv cu Vista si poate fi descarcat de pe siteul oficial  µTorrent.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Completare automata a formularelor de comentarii Wordpress

wordpress-logo

Unul dintre cele mai enervante lucruri pe care probabil ca le intalnesti atunci cand doresti sa lasi un comentariu pe un blog il reprezinta completarea datelor de identificare din formularelor de comentarii.

Desi Firefox incearca si de multe ori reuseste sa retina datele de identificare pe care le-ati completat intr-un blog vizitat anterior, pe blogurile pe care nu le-ati mai vizitat sau in cazul in care ati sters memoria cache a Firefox veti fi nevoiti sa completati din nou fiecare din campurile formularului de comentarii.

Intr-un articol anterior am vorbit despre InformEnter, o extensie Firefox ce permite stabilirea unor texte predefinite pentru completarea diferitelor formulare pe care le intalnim pe internet, insa Texter este mult mai eficient si mai simplu de utilizat.

texter

Dupa ce ati descarcat si instalat aplicatia, apasati Ctrl+Shift+H si pe display va aparea o fereastra asemenatoare cu cea din imaginea de mai sus. Selectati din meniul derulant "Script" si bifati una din tastele de declansare in functie de preferintele dvs.

Copiati textul de mai jos si inlocuiti numele, adresa de email, adresa site-ului cu datele dvs. de identificare si cu un comentariu predefinit.

Nume{Tab}my@email.com{Tab}http://www.siteultau.com{Tab}comentariu

In campul "Hotstring" introduceti termenul care in combinatie cu tasta selectata mai sus ( Tab ) sa declanseze completarea automata a formularului de comentarii - in exemplul meu "wp1".

In continuare, scrieti "wp1" in campul pentru nume a unui formular de comentarii Wordpress si apasati "Tab".

 texter3

Rezultatul? Toate campurile din formular vor fi completate automat, singurul lucru ce va ramane de facut este sa introduceti comentariul dorit.

2008-02-16_020424

Descarca Texter

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..