Black Vista Yahoo Messenger 9 skin ... tema pentru noua versiune Y!M 9 beta

f_ymessengerm_ded8c3f

Sincer sa fiu nu am pretentii (chiar deloc) de mare expert in utilizarea programelor de editare grafica, insa datorita faptului ca folosesc pe XP teme Vista si wallpapere de culoare inchisa si nu prea eram multumit de culorile skinurilor implicite din Yahoo Messenger 9, am decis sa incerc sa transform una din temele existente in asa fel incat sa se potriveasca cu stilul vizual pe care il utilizez.

Operatiunea nu este prea dificila. Cu ajutorul excelentului Gimp si cu ceva rabdare, am reusit sa modific culorile temei originale Violet. Rezultatul il puteti vedea in imaginile de mai jos:

2008-01-28_204843

mail

2008-01-28_215248

Din pacate exista o (mica) problema. Nu am reusit sa imi dau seama cum pot adauga o tema noua in Yahoo Messenger 9, asa ca in procesul de instalare Black Vista Messenger 9 skin va inlocui tema originala Violet Flame. De aceea, daca doriti sa folositi in continuare Violet Flame, va recomand sa mergeti in folderul in care este instalat Yahoo Messenger 9 (de obicei C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\skins) si sa copiati folderul Violet Flame intr-o alta locatie.

Pentru a instala noua tema, descarcati Black Vista Yahoo Messenger Skin, dezarhivati fisierul si lansati executabilul. Inchideti si redeschideti Yahoo Messenger 9 beta si veti gasi noul skin in sectiunea de schimbare a temelor Y!M9 beta.

Download Black Vista Yahoo Messenger Skin

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Free AVG AntiVirus Pro 7.5 ... gratuit pana la 1 Decembrie 2008

aff_avg_75_logo

La sfarsitul lunii trecute va prezentam oferta pe care Computeractive, una dintre cele mai cunoscute reviste de tehnologie din Marea Britanie o facea vizitatorilor sai : posibilitatea de a descarca si utiliza gratis versiunea profesionala a excelentului AVG Antivirus 7.5.

Oferta a expirat la data de 17.01.2008 insa My Digital Life a gasit o metoda prin care putem descarca si folosi in continuare gratuit AVG Antivirus Pro 7.5 pana la 01.12.2008 in mod legal, fara a folosi crack-uri sau keygen-uri.

In esenta, smecheria este foarte simpla. Atunci cand au oferit gratuit AVG Antivirus Pro 7.5 prin intermediul Computeractive.co.uk, producatorii aplicatiei au creat un serial number ce nu tine cont de ID-ul utilizatorului care sa deblocheze toate versiunile softului; in acest fel, orice versiune AVG Antivirus Pro 7.5 care este instalata prin utilizarea acelui serial number poate fi utilizata gratuit pana la 1 decembrie 2008.

Astfel, aceia dintre dvs. care nu au prins oferta Computeractive, pot instala si utiliza in continuare gratuit AVG Antivirus Pro 7.5 prin simpla descarcare a versiunii trial a aplicatiei oferita de site-ul oficial. Tot ce va ramane de facut este sa inlocuiti codul ce apare in timpul instalarii (ceva de genul 75TRIAL-TTS0D-P03-C01-S25N0H-112-DWVV) cu urmatorul serial number:

75VNU-TH1RR1-L7-P03-C01-S3S9MD-2YN-3AUS

Sincer sa fiu, eu nu am mers pana la capat cu instalarea programului intrucat folosesc si sunt multumit de NOD32. Am urmat insa procesul de instalare a versiunii trial AVG AntiVirus Pro 7.5.516 descarcata de pe site-ul oficial pana in momentul in care a trebuit sa introduc codul de inregistrare si, dupa cum se vede in captura urmatoare, dupa ce am inlocuit codul trial cu cel de mai sus, se pare ca smecheria functioneaza: am obtinuit o versiune full a AVG AntiVirus Pro 7.5 ce expira la data de 01.12.2008.

2008-01-28_101312

Descarca AVG AntiVirus Pro 7.5.516

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..