BurnAware ... o alternativa gratuita pentru Nero

LH-20A1P-487-C

Dupa ce l-am testat, va pot spune ca BurnAware reprezinta unul dintre cele mai bune pograme gratuite de "ars" CD/DVD-uri pe care le-am utilizat pana acum.

Cu o interfata extrem de simpla si prietenoasa, BurnAware permite efectuarea unui numar mare de operatiuni, incepand cu posibilitatea de a crea CD-uri audio( mp3, wma, wav), continuand cu inscriptionarea filmelor pe DVD-uri si teminand cu operatiunile deja clasice de stergere a unui disc sau de creare a unui Data Disc.

Pe langa acestea aplicatia permite crearea de CD-uri sau DVD-uri ce contin imagini ale unor jocuri sau programe, suporta functia multisession precum si functia copy on the fly ( trecerea datelor de pe un disc pe altul fara a mai fi necesara copierea pe hard).

2008-01-23_200333

Datorita simplitatii si usurintei cu care poate fi utilizata, interfata imi aminteste putin de Nero Express, singura diferenta dintre programe pentru un utilizator care nu inscriptioneza zilnic CD-uri sau DVD-uri fiind cea legata de pret.

Dupa cum spuneam mai sus, BurnAware este o aplicatie gratuita, care spre deosebire de alte programe de inscriptionare gratuite nu contine banere sau adware si functioneaza pe Windows Xp si Windows Vista.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Tastatura virtuala pentru telefoanele Nokia

Nokia_N98

Dupa Samsung, si Nokia a creat o aplicatie numita "Mobile device with virtual keyboard " ce va permite utilizarea camerelor foto din dotarea telefoanelor mobile pentru a urmari miscarea si pozitia degetelor unui utilizator permitand in acest fel acestuia sa foloseasca  o tastatura virtuala afisata pe ecranul telefonului mobil.

nokia-virtual-keyboard

Viitoarele telefoane vor fi echipate de asemenea cu senzori ce vor monitoriza sunetele sau vibratiile produse de utilizator pe o suprafata de lucru ( o masa, birou, etc) si le va converti in comenzi; nu sunt oferite informatii suplimentare insa presupun ca aceasta facilitate se doreste a fi o alternativa la comanda vocala.

Deocamdata aflate la stadiul de concept, ideile sunt destul de interesante, insa in ritmul in care se dezvolta tehnologia si la banii care sunt in joc, aparitia in cativa ani a unor telefoane mobile capabile de astfel de operatiuni nu ar constitui o surpriza foarte mare.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Prison Break S03E10 ... subtitrare limba romana si torrent

La o saptamana dupa aparitia episodului 9 din seria Prison Break, a aparut pe torrente si Prison Break S03E10. Recomandarea mea ramane aceeasi: o cautare pe Mininova dupa termenii Prison Break S03E10 va va oferi link-ul de download pentru episodul 10 Prison Break.

In ceea ce priveste subtitrarea , site-ul subs.ro ramane la fel de promt si, la putin timp dupa aparitia filmului, ne ofera subtitrarea in limba romana pentru Prison Break S03E10.

Subtitrare Prison Break S03E10

mai departe..