Furt de continut sau ...

busted2

Nu stiu ce sa fac, sa ma enervez sau sa fiu multumit ca articolele mele sunt destul de interesante incat exista indivizi care le copiaza in intregime si le plaseaza pe propriul blog.

Ok, accesul la informatiii pe internet este liber si fiecare informatie trebuie sa provina dintr-o anumita sursa, dar tipul de pe http://timoftebox.blogspot.com/ fura articole intregi neavand macar bunul simt ( sau inteligenta) sa modifice titlul sau pozele din articol.

1. Articolul original : CD Art Display ... vezi versurile melodiilor din Winamp

                                        Articolul copiat

 

                                     Click pe imagine ptr. zoom

 

2. Articolul original: Vi s-a blocat computerul? ... Deblocati-l cu AntiFreeze!

                                      Articolul copiat

 

                                         Click pe imagine ptr. zoom

Nu am verificat, insa probabil ca nu sunt singurele articole copiate de alte siteuri asa ca ma gandesc foarte serios sa-i fac un raport la Adsense, poate se lecuieste de boala copy&paste.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..

Cele mai bune programe DC++ ... oDc, StrongDc++, ApexDC++ (PeerWeb DC)

product-247115

Probabil (inca) cea mai raspindita si rapida metoda de a descarca filme, programe, muzica, etc este file sharing-ul prin intermediul hub-urilor DC. Aceasta metoda presupune conectarea utilizatorilor la adresa unui hub prin intermediul unui client direct connect, un program ce permite realizarea transferului de fisiere intre utilizatori.

Exista numeroase programe Dc++, insa in continuare va voi prezenta cateva dintre cele mai utilizate aplicatii de acest gen:

  • oDC 5.3.1 (opera Direct Connect) - printre primele programe din categoria Direct Connect, a fost extrem de utilizat o perioada, insa din 2004 nu a mai fost actualizat. Totusi unele huburi inca permit accesul utilizatorilor oDC, desi exista unele incompatibilitati intre cei care utilizeaza oDc si cei care utilizeaza aplicatiile DC++  dezvoltate in ultima perioada.
  • StrongDC++ - la 01.01.2008 a fost lansat StrongDC++ 2.1, o versiune ce apare la cateva zile dupa StrongDC++ 2.06 si care probabil remediaza anumite scapari ale versiunii precedente. Client DC++ din ultima generatie, foloseste tehnologia TTH ce fragmenteaza un fisier in mai multe parti si permite astfel descarcarea simultana a unui fisier din mai multe surse alternative, marind astfel viteza de download.
  • ApexDC++ - o interfata grafica mai prietenoasa, este unul dintre cele mai populare programe DC, site-ul oficial intregistrand peste 1.000.000 de descarcari ale aplicatiei. La fel ca Strong DC se bazeaza pe tehnologia TTH, ofera multiple optiuni de configurare, integreaza un control ptr. Winamp, permite limitarea vitezei de download/upload.
  • PeerWeb DC++ - aplicatia a stat la baza ApexDC si reprezinta legatura dintre vechea tehnologie reprezentata de oDC si noile aplicatii ca StrongDc si ApexDC.  Este programul pe care vi-l recomand, datorita faptului ca, desi utilizeaza TTH, spre deosebire de StrongDC si ApexDc, permite descarcarea de fisiere de la clientii care utilizeaza inca oDC si elimina astfel aparitia enervantului mesaj "Remote client does not fully support TTH - cannot download"  care indica faptul ca incercati sa descarcati de la un utilizator al carui client oDc nu suporta tehnologia TTH.

In viitor voi incerca sa revin cu un tutorial DC++ privind instalarea si stabilirea setarilor unui client DC++ pentru a veni in ajutorul utilizatorilor ce intampina greutati la configurarea acestor aplicatii.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..