Feed icons speciale pentru articole, comentarii si email

Site-ul  diegomattei.com.ar/ ofera, in afara unui numar foarte mare de articole si resurse despre webdesign si photoshop, si un set de 9 iconite RSS create special pentru a reprezenta cele 3 posibilitati de abonare la articolele unui blog: abonarea la articole, comentarii, sau articole prin email.

Asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, designul este unul deosebit si foarte reprezentativ.

rss feed

Download RSS icons

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

CONTACT

mai departe..

Yahoo! 9 beta Ad Remove ... indeparteaza reclamele din Yahoo Messenger

yahoomsnYahoo Ad Remove este o aplicatie extrem de utila atat pentru acei dintre noi care dispun de calculatoare mai performante, dar mai ales pentru cei ale caror resurse nu permit o incarcare suplimentara inutila datorata anunturilor afisate in partea de jos a ferestrei din Yahoo Messenger.

Pentru a instala Yahoo Messenger 9 Ad Remove trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

  • Descarcati Yahoo Ad Remover si dezarhivati-l
  • Inchideti complet messenger-ul (Sign Out si apoi click dreapta pe iconita din bara de unelte si Close)
  • Copiati fisierul y!msgr.ad-remover.new.2-patch.exe in folderul in care este instalat Yahoo Messenger ( de obicei: “C:\Program Files\Yahoo!\Messenger”)
  • Accesati y!msgr.ad-remover.new.2-patch.exe si apasati butonul Patch.
  • Deschideti aplicatia si veti vedea ca nu mai apar reclamele in fereastra Yahoo Messenger

Download Yahoo Messenger 9 Ad Remove

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Adobe Reader Lite ... versiunea simplificata a cunoscutului cititor de fisiere pdf

20061208001302

In mod normal, majoritatea dintre noi folosim Acrobat Reader numai pentru a deschide si citi fisierele in format pdf, celelalte optiuni ale programului fiind accesate numai de catre acei utilizatori care lucreaza in mod frecvent cu fisiere in format pdf.

De aceea, mi se pare inutila instalarea celorlate instrumente care sunt incluse in pachetul de instalare al aplicatiei care nu fac altceva decat a incarce suplimentar registrii sistemului de operare si implicit care duc la incetinirea timpului de raspuns a aplicatiilor.

Adobe Reader Lite este o versiune neoficiala a popularului cititor de fisiere pdf din care sunt eliminate toate extensiile si plugin-urile suplimentare, aplicatia fiind astfel mult mai usor de utilizat. Rezultatul? Un competitor serios pentru Foxit, celalalt jucator de pe piata fisierelor in format pdf.

Adobe Reader Lite este bazata pe versiunea oficiala a Adobe Reader 8 si este disponibil in 16 limbi, din pacate romana nefacand parte(deocamdata) din pachetul de instalare.

Download Adobe Reader Lite

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..