Antivirus gratuit: Kaspersky Internet Security 2009

kasperky_antivirus_gratuit

Daca nu ati prins oferta AVG AntiVirus Pro 7.5 gratuit si sunteti in cautarea unei solutii antivirus profesionale fara sa platiti si fara sa va complicati cu crack-uri si seriale, urmati pasii de mai jos si veti obtine o licenta gratuita pentru Kaspersky Internet Security 2009.

Veti putea astfel utiliza antivirusul gratuit timp de 100 de zile si veti beneficia de toate avantajele pe care le ofera versiunea platita a unui antivirus : actualizari rapide, suport, etc

Iata cum trebuie sa procedati:

  • vizitati pagina promotiei
  • introduceti datele personale (adresa de email trebuie sa fie corecta!)
  • bifati casuta prin care confirmati ca aveti peste 18 ani si apasati Submit
  • vi se va solicita sa introduceti un cuvant dintr-un articol al revistei Computer Shopper. Nu trebuie sa-l cautati: cuvantul cautat este also. Scrieti cuvantul in casuta si apasati Submit.

Veti primi in scurt timp un email in care veti gasi serialul pentru Kaspersky Internet Security 2009. Mergeti apoi pe pagina oficiala Kasperky si descarcati Kaspersky Internet Security 2009 de pe unul din serverele prezente pe site.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Conexiune la internet de 1Gbps in Japonia

speed

Desi providerii din Romania au inceput sa ofere viteze din ce in ce mai mari de conexiune la internet la preturi destul de acceptabile, ofertele existente pe piata noastra nu se pot compara cu cele din strainatate si mai ales cu cele din Japonia.

Si, daca aveti impresia ca o conexiune la internet de peste 10 Mbps este una rapida ar trebui sa aflati ca un provider de internet din Japonia se pregateste sa ofere abonatilor o conexiune la internet de 1Gbps.

Interesant e ca noul serviciu lansat de compania japoneza are drept target principal abonatii casnici si nu marile companii. Pretul unui abonament va fi de 5,985 yeni/luna – cca. 57 $ si va include conexiunea la internet si un abonament pentru telefon. Super, nu?

Si daca tot veni vorba de viteza de conectare la internet, vreti sa va testati viteza pe internet? Dati click pe link-ul de mai jos:

Testeaza-ti viteza pe internet 

Vía | Japan Today

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Schimbati rapid si elegant taburile in Firefox cu FoxTab

foxtab

FoxTab este o extensie pentru Firefox ce extinde functionalitatea Ctrl + Tab, combinatia de taste cu ajutorul careia putem naviga cu usurinta printre taburile (filele) deschise in Firefox. Combinatia de taste va functiona in continuare in acelasi fel, insa daca veti tine apasate cele doua taste timp de doua secunde isi va face aparitia o interfata spectaculoasa in care veti gasi mini capturi ale siteurilor deschise in taburi.

Deocamdata extensia este compatibila doar cu Windows insa daca doriti sa utilizati ceva asemanator in Mac sau Linux puteti incerca extensia [Ctrl]+[Tab]. O alta alternativa ar fi sa asteptati lansarea Firefox 3.1 care se pare ca va integra o optiune similara.

Revenind insa la FoxTab va spuneam ca o metoda de a lansa interfata este sa tineti apasate tastele CTRL si TAB. In acest mod insa va fi dificil sa utilizati si mouse-ul pentru a naviga intre file sau pentru a selecta unul din cele 5 tipuri de vizualizare. Pentru aceasta va trebui sa apasati CTRL + Q (similar cu optiunea din IE7) si interfata va fi afisata intr-o fereastra distincta ce nu va dispare atunci cand ridicati degetele de pe taste.

Puteti opta pentru unul din cele 5 moduri de afisare a filelor:

foxtab_stack

  • Stack – asemanator cu optiunea Flip3D din Vista, filele sunt asezate una in spatele celeilalte

 

foxtab_wall

  • Wall – taburile sunt afisate pe intreg ecranul

 

foxtab_grid

  • Grid – taburile sunt aliniate sub forma unui “grilaj”

 

foxtab_row

  • Row – aseaza taburile in linie, unul dupa altul

 

foxtab_circle

  • Circle – similar cu modul de afisare de mai sus insa filele sunt asezate in cerc

FoxTab poate fi descarcat de pe siteul oficial Mozilla insa fiind vorba de o extensie experimentala trebuie sa va inregistrati pentru a obtine linkul de download. In cazul in care nu aveti inca un cont si nu doriti sa va inregistrati, puteti descarca FoxTab direct accesand linkul de mai jos.

Download FoxTab

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Yahoo Messenger 9 final

Yahoo_messenger9

Yahoo a lansat saptamana aceasta versiunea finala Yahoo Messenger 9 atat pentru Vista cat si pentru XP. Programul poate fi descarcat intrand pe link-ul de la  sfarsitul articolului iar sfatul meu este ca la instalare sa alegeti optiunea Custom si sa debifati Yahoo Toolbar si toate celelalte addonuri oferite de Yahoo.

Care sunt noutatile in Yahoo Messenger 9? In primul rand au fost introduse 3 skinuri noi fata de versiunile Yahoo Messenger 9 beta, are cateva emoticoane noi si, lucru interesant pentru webmasteri, a fost introdusa optiunea Pingbox, un serviciu asemanator cu Google Talk badge ce permite inserarea intr-un blog a unei ferestre de chat  prin care vizitatorii pot comunica mai usor cu adminul siteului.

90skins

Cea mai importanta noutate o reprezinta posibilitatea de a urmari videoclipurile de pe YouTube direct in fereastra de conversatii – nu mai trebuie sa dati click pe linkul pe care vi l-a trimis un amic, clipul se incarca automat. De asemenea, in noua versiune puteti trimite amicilor fisiere foarte mari, limita fiind acum de 2 Gb.

Pana acum programul a functionat fara probleme pe calculatorul meu, singura chestie care nu-mi place este ca nu pot sa folosesc skinul Black Vista pentru Yahoo Messenger 9. Se pare ca cei de la Yahoo au schimbat ceva in ceea ce priveste temele, asa ca in functie de cum voi avea timp, in viitorul apropiat voi face un nou skin pentru YM9 care sa fie compatibil cu noua versiune.

Download Yahoo Messenger 9 final

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Skinuri Winamp

2008-09-25_201227

O noua colectie de skinuri pentru Winamp ce vine in completarea temelor din articolul Skinuri (teme) Winamp cu aspect Vista .

Colectia cuprinde 11 skinuri Winamp adunate in principal de pe DeviantArt dar si de pe alte siteuri de specialitate. Spre deosebire articolul precedent in care am cautat in principal skinuri Winamp care sa simuleze efectele de transparenta din Vista, acum skinurile sunt mult mai diversificate si pot fi asociate mai usor cu wallpaperele si temele de Windows pe care le utilizati.

 

Radiance

Skin_winamp1

                Download Radiance Skin I Sursa Radiance Winamp Skin

 

X-soun-D

skin_winamp3

                       Download X-soun-D Skin I Sursa X-soun-D

 

 BisterAmp

Skin Winamp4

              Download BisterAmp SKin  Sursa : BisterAmp Winamp Skin

 

 

Sherry’s Skin

Skin_winamp5

                      Download Sherry Winamp Skin I Via Sherry

 

Aero Compact

 
Aero Compact 1.5 for Winamp by ~nyolc8 on deviantART

Winamp Aero Glazz Pack


Winamp Aero Glazz Pack by ~AMD86 on deviantART

 

Contrast Winamp Skin

2008-09-25_191039 Download Contrast Skin I Via Contrast Winamp

 

Skyce


Skyce by =Skin-Consortium on deviantART

 

Winamp iPhone Skin

WinampSKIN

Download Winamp iPhone  via Deviantart

 

Winamp Vista Clear Inspirated

Skin winamp6


Winamp Vista Clear Inspirated by ~EseLoKo on deviantART

 

Clear One

winamp_skin

Download Clear One I Via Customize.org

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrare Prison Break S04E05

PrisonBreakS04E05

Aseara a fost difuzat episodul 5 din seria a 4-a Prison Break. Filmul poate fi descarcat de pe torrente iar subtitrarea Prison Break S04E05 a aparut deja pe titrari.ro si o puteti descarca de mai jos.

Subtitrare Prison Break S04E05

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Minciuna sfruntata sau adevar cutremurator?

http://www.youtube.com/watch?v=M6CL0O7wA4g

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Windows Live Writer Wave 3

Windows Live Writer_beta

Zilele trecute Microsoft a lansat Wave 3, un pachet de programe ce contine pe langa versiuni beta ale Windows Live Photo, Windows Live Messenger 9 sau Windows Live Movie Maker Beta si o noua versiune a excelentului soft de blogging Windows Live Writer Beta.

Desi nu apar imbunatatiri semnificative fata de versiunea anterioara noul Windows Live Writer modifica putin designul si simplifica accesul la cele mai utilizate facilitati – optiunile de vizualizare sunt asezate in taburi in partea de jos a ecranului, optiunea de selectare a fontului este asezata in bara de unelte de sus, iar in ecranul pentru taguri este introdusa si o functie de cautare.

Pe langa modificarile ce tin de aspect si functionalitate noul Windows Live Writer Beta introduce si cateva facilitati noi:

  • posibilitatea de a urca videoclipuri pe YouTube direct din Live Writer (clipurile sunt introduse automat in articol)
  • imaginile pot fi taiate, rasucite si inclinate cu ajutorul editorului de imagini integrat – vezi imaginea de sus
  • imaginile pot fi asezate mai usor in centrul paginii

Probabil ca mai exista si alte imbunatatiri insa deocamdata acestea sunt singurele peste care am dat. Imbucurator este faptul ca toate pluginurile Windows Live Writer pe care le utilizam in versiunea anterioara functioneaza si in aceasta varianta. De asemenea toate drafturile precum si istoria articolelor publicate pot fi accesate fara nici un fel de problema.

Recomandarea mea este sa incercati programul si sa testati macar functia de previzualizare a articolelor. Importati tema blogului in WLW si veti avea posibilitatea de a verifica asezarea in pagina a imaginilor si a textului inainte de a publica articolul pe blog intr-un mod pe care functia preview ( cel putin din Blogger) nu reuseste sa o egaleze.

Download Windows Live Writer Beta

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mircea Badea e tampit ...

...daca are impresia ca un filmulet in care el bate un sac ii va speria pe dusmanii sai asa de tare incat sa renunte la eventualele ganduri razboinice. Sau poate nu a auzit de expresia "Viata bate filmul".

Adevarul e ca pe strada "sacii de box" au prostul obicei sa se mai fereasca si sa loveasca inapoi. In plus daca cineva i-a pus omului gand rau si vrea intradevar sa-l cocoseze isi mai aduce vreo 2-3 prieteni cu el si se doteaza si cu ceva obiecte contondente.

In rest numai bine! Eu chiar sper sa se fi speriat aia de l-au amenintat pentru ca urmaresc cu placere emisiunile lui Badea. Va las in compania viitorului Mike Tyson!

mai departe..

Testati Vista si Office 2007 gratuit online

Daca doriti sa testati Vista pe computerul dvs. fara sa "deranjati" sistemul de operare pe care il aveti instalat, recomandarea mea este sa descarcati si sa instalati Virtual PC si Vista virtual image.

vista_online

In cazul in care nu vreti sa va complicati cu instalarea aplicatiilor de mai sus, puteti vedea cum arata si cum functioneaza Windows Vista si online prin intermediul Windows Vista SPI Ultimate Test Drive, noul simulator Windows Vista creat de TechNet Virtual Labs.

Pentru a testa Vista online mergeti la adresa windowsvistatestdrive.com. Aplicatia online va ofera posibilitatea sa explorati toate facilitatile si programele Windows Vista (inclusiv jocurile) precum si sa testati Microsoft Office Professional 2007.

Office2007

In cazul in care nu va intereseaza Windows Vista si doriti sa testati numai Office 2007 a fost creata o aplicatie online si in acest scop ce ruleaza independent de Windows Vista. Dupa ce accesati linkul veti fi solicitati sa instalati un mic utilitar apoi veti fi condusi pe o pagina de internet de unde veti putea accesa toate aplicatiile incluse in Microsoft Office 2007.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Organizati meniul Start-All Programs. Deveniti eficienti.

Identificarea unui anumit program in meniul Start-All Programs poate fi o treaba dificila mai ales in cazul in care, la fel ca si mine, aveti obiceiul sa testati majoritatea aplicatiilor care va cad in mana. Desigur puteti crea shortcut-uri pe desktop ptr. programele pe care le utilizati in mod frecvent, insa un numar mare de shortcut-uri mareste considerabil timpul de pornire a calculatorului.

Solutia este simpla si presupune crearea de categorii in meniul All Programs. In acest fel putem avea foldere separate pentru fiecare categorie de aplicatii : Jocuri, Editoare foto, Office, Media Playere, Securitate, etc, iar intrarile din All Programs vor fi mult mai putine, programele pe care le cautati fiind mult mai usor de gasit.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati:

1. Click dreapta pe butonul Start si apasati pe Explore All Users.

explore

2. Deschideti folderul Programs.

programs

3. Creati un folder nou. Denumiti-l, sa spunem, Jocuri.

jocuri

4. Acum mutati toate folderele ce contin jocuri in directorul Jocuri.

2008-09-17_121848

5. Repetati pasii 3-4 pentru toate categoriile de programe pe care doriti sa le creati.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

..sunt si romani prosti...

Un roman in Canada spunea ca nu numai americanii sunt prosti si se pare ca are dreptate. Personajele din clipul de mai jos fac tot posibilul sa confirme cele spuse de el :D

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Nu poti vedea clipurile de pe Trilulilu sau YouTube in Firefox? Incearca solutiile de mai jos.

blog_home

Astazi am gasit rezolvarea unei probleme ce ma inebunea de ceva vreme si cu care, daca utilizati Firefox, e posibil sa va fi intalnit si dvs. Ma refer la imposibilitatea de a vizualiza clipurile de pe Trilulilu, YouTube sau oricare al site de acest gen in Firefox .

Iata cam ce se intampla la mine: videoclipurile incep sa se incarce apoi, dupa doua-trei secunde in care imaginea ruleaza, clipul se blocheaza. Chiar daca incerc sa mut sliderul inainte sau inapoi, dupa cateva secunde videoclipul se opreste din nou. Problema nu apare in Internet Explorer asa ca, dupa cateva cautari pe Google am gasit care este cauza: o incompatibilitate Adobe Flash Player cu Firefox.

Pentru a rezolva problema aveti doua solutii: prima si cea mai simpla - copiati fisierul NPSWF32.dll din folderul C:\Windows\System32\Macromed\Flash in folderul C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins. A doua solutie presupune dezinstalarea Adobe Flash Player cu ajutorul utilitarului de mai jos si apoi reinstalarea aplicatiei.

- Windows: uninstall_flash_player.exe (181 KB)

Pentru a reinstala Adobe Flash Player 9 descarcati aplicatia de aici. Daca clipurile se blocheaza in continuare incercati Adobe Flash Player 10 (beta).  Trebuie sa retineti ca Firefox trebuie sa fie inchis in timpul instalarii.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrare Prison Break S04E04

prison_breakS04E04

Ieri a fost difuzat  Eagles and Angels episodul 4 din seria a patra Prison Break la scurt timp filmul fiind disponibil pentru download de pe torrente.

Ca de obicei, cei de la titrari.ro au fost foarte prompti si imediat au pus pe site si subtitrarea in limba romana pentru Prison Break S04E04.

Subtitrare Prison Break S04E04

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Nostalgie ... copiii anilor '80

Aceasta este o scrisoare nostalgică, adresată celor care fac parte din generaţia NOASTRĂ, GENERAŢIA X.

Născuţi la începutul anilor 80, vedem acum în anul 2008 cum casa părinţilor noştri este de 50 de ori mai scumpă decât atunci când au cumparat'o ei şi realizăm ca noi o să plătim pentru casele noastre în jur de 50 de ani. Nu avem amintiri despre primii paşi pe lună, nici despre războaie sângeroase, dar ne pricepem la istorie şi la politică mai mult decât cred bătrânii, care bombăne în spatele nostru ca "noi nu ştim nimic".

Suntem ultima generaţie care a jucat 'scunsea, Castel, Ratele şi Vânătorii, Tara tara vrem ostaşi, Prinsea, Sticluţa cu otrava, Pac Pac, Hoţii şi vardiştii, ultimii are au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care ne-am jucat pe jocurile video (remember Mario?) şi primii care am văzut desene animate color. Noi am purtat jeanşi elastici, pantaloni evazaţi, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Diesel era deja lider de gasca. Băieţii şi-au scris numărul fotbalistului preferat cu pastă de dinţi pe tricouri, iar fetele şi-au cusut pe blugi steluţe şi inimioare.

Noi nu am dat Capacitate, nu am dat grile la admitere şi am fost ultimii Şoimi ai Patriei, cu costumele alea groaznic de nepotrivite cromatic. Am învăţat poezii în româneşte la grădiniţă, nu în engleză şi am cântat MULŢI ANI TRĂIASCĂ nu HAPPY BIRTHDAY la aniversări. Spuneam mişto şi fain în loc de cool. Am sorbit din ochi Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas.. şi cine zice că nu s'a uitat ori minte ori nu avea încă televizor. Ne uităm la desenele animate de la italieni şi ne era ciudă că nu avem şi noi subtitrare să înţelegem de ce naiba s-a certat Milă cu Shiro.

Reclamele de pe posturile străine ne înnebuneau, şi abia aşteptam să vină şi la noi îngheţată Magnum, sau puştile alea absolut superbe de apă. Între timp, ne consolăm cu Tango cu vanilie şi ciocolată şi clasicele bidoane umplute cu apă de la robinet, care turnate în cap ne provocau pneumonii. Şi uite un motiv bun să nu mergem la şcoală.. Noi am ascultat şi Metallica şi Ace of Base şi DJ Bobo şi Michael Jackson şi Backstreet Boys şi Take That şi încă nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu ştia paşii, dar toţi dansăm. Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atât de Abba şi de Queen, cât şi de noile nume gen 50 Cent şi Britney Spears. Pe ei dacă îi întrebi, muzica a început cu Backstreet Boys, care nici nu mai sunt cool acum, orikum!"

Am citit Licurici, Pif şi Hercule (care aveau cadou nişte jucării bestiale) şi am băut Cico şi sucuri de la tec fără să ne fie teamă că au prea multe e'uri, iar la şcoală beam toată clasa dintr'o sticlă de suc fără teamă de viruşi. Noi am înjurat arbitrul care ne'a furat la meciul cu Danemarca şi poate că tot noi i'am trimis 10000 de mailuri de dulce". Noi nu ne dădeam bip'uri, ne fluierăm să ieşim afară, noi nu aveam dolby surround, tăceam toţi ca să auzim acţiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris şi jocuri de televizor, de care ne plictiseam la o lună după ce le cumpărăm şi le uitam pe dulap, pline de praf. Abia aşteptam la chefuri să jucăm Fântâniţă, sau Flori, fete sau băieţi, sau Sticla, sau Adevăr sau Provocare, sau orice ne dădea un pretext să pupam! Pe gură! Pe cine iubeam".

Noi suntem cei care încă au mai cerut (sau li s'a cerut) prietenia", care încă roşeam la cuvântul SEX", care dădeam cu banul care să intre în farmacie să cumpere prezervative, pe care apoi să le umplem cu apă şi să le aruncăm în cap la colegi, care am completat mii de oracole, sperând că iubitul sau iubita va citi acolo unde scrie "De cine îţi place?" că ne place de el/ea.

Este uimitor că încă mai suntem în viaţă, pentru că noi am mers cu bicicletă fără cască, genunchiere şi cotiere, nu am avut scaune speciale în maşini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cădeau din greşeală pe jos, nu am avut pastile cu capac special să nu fie desfăcut de copii, nu ne'am spălat pe mâini după ce ne'am jucat cu toţi câinii şi toate pisicile din cartier, nu am băut doar apa îmbuteliată, ne-am tăvălit şi bălăcit prin toate bălţile şi nu am ţinut cont de câte lipide şi glucide mâncăm. Noi am auzit cum s'a tras la Revoluţie, noi am fost martorii a trei schimbări de bancnote şi monede, noi am râs la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit'o pe Andreea Esca, noi suntem cei care mai ţinem minte emisiunea "Feriti'va de măgăruş". Suntem o generaţie de învingători, de visători, de first-timers...

Dacă eşti de'al nostru... Felicitări!

Naratiunea de mai sus nu imi apartine. Am dat de ea pe net, m-a impresionat asa ca am decis s-o pun pe blog. Sper sa va placa si sa voua iar cei care, la fel ca mine, fac parte din Generatia X sa isi aduca aminte cu placere de vremurile copilariei. Enjoy!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Americanii SUNT prosti !

Fara comentarii!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Teme pentru Chrome

2008-09-14_005729

Asa cum era de asteptat la scurt timp de la lansarea Google Chrome au aparut pe net si primele aplicatii create pentru noul browser Google. Daca in ceea ce priveste utilele add-onuri se pare ca mai avem de asteptat, problema aspectului Chrome a fost deja rezolvata, skinurile Chrome fiind disponibile pentru download pe diverse siteuri si formuri specializate.

Problema cu aceste skinuri e ca se instaleaza si se schimba destul de greu - trebuie inlocuit fisierul default.dll de fiecare data cand doriti sa schimbati tema. O solutie mult mai simpla si eficienta ne ofera  XChrome, un utilitar gratuit cu ajutorul caruia skinurile sunt instalate automat.

XChrome poate fi descarcat de pe forumul ChromeSpot. Tot acolo veti gasi si cateva colectii interesante de teme Chrome pe care le puteti instala folosind metoda clasica (mai multe informatii gasiti aici).

2008-09-14_005615

In ceea ce priveste skinurile compatibile cu XChrome creatorul softului a venit in ajutorul utilizatorilor adunand intr-un singur loc 23 de teme pentru Google Chrome. Pachetul cu teme poate fi descarcat de aici. Pentru a instala o tema dati dublu click pe fisierul ThemePack.exe din folderul in care se afla tema si selectati Install Theme. Mergeti apoi la folderul XChromeP5 si deschideti XChrome.exe. Veti observa ca in panoul din stanga alaturi de "Default Theme" a aparut o tema noua. Selectati-o si apasati Install Theme. Trebuie sa retineti ca e nevoie sa inchideti Chrome inainte de a incepe sa parcurgeti pasii de mai sus.

Download XChrome I Download skinuri Chrome

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Piromania

Un site ce aduna un milion de vizite pe luna numai din America trebuie sa fie extrem de interesant. Incercati si dvs. si vedeti ce ii atrage pe vizitatori:

Flamingcursor.com

mai departe..

Afiseaza titlul melodiilor Winamp in statusul Yahoo Messenger

Y!statusrevolution

Y!Status Revolution este un mic utilitar ce afiseaza in statusul din Yahoo Messenger titlul melodiei pe care o ascultati in Winamp. Programul este asemanator cu LyricsJoy, singura diferenta fiind data de faptul ca LyricsJoy are capacitatea de a arata la status si versurile melodiilor.

Softul vine cu 3 statusuri predefinite - puteti alege ca statusul sa contina pe langa numele melodiei si durata, starea melodiei ( pauza, play) etc- sau aveti posibilitatea de a introduce fraza sau expresia ce constituie statusul dvs. preferat.

Y!Status poate fi folosit atat in Winamp cat si in Aimp si functioneaza atat in XP cat si in Vista.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Cea mai rapida metoda de inchidere a calculatorului

Un truc interesant gasit pe un forum, util in cazul in care suntem nevoiti sa inchidem calculatorul foarte repede. Folosind metoda de mai jos se elimina perioada de timp in care Windows-ul incearca sa inchida toate procesele inainte de shutdown, computerul inchizandu-se aproape instantaneu.

Iata care sunt pasii:

  1. Apasati Ctrl+Alt+Delete pentru a deshide Task Manager
  2. Click pe Shut Down
  3. Tineti apasata tasta "Ctrl" si selectati optiunea "Turn Off"-- >

-- > computerul se va inchide in cateva secunde.

2008-09-06_123212

Metoda functioneaza cu siguranta in Windows XP si, desi am folosit-o de mai multe ori, nu am  observat sa afecteze in mod negativ calaculatorul. Nu am incercat pe alte sisteme de operare insa e posibil sa functioneze si in Vista.

Desi functioneaza, recomandarea mea este sa folositi aceasta metoda doar daca sunteti extrem de grabiti si sunteti nevoiti sa inchideti calculatorul foarte rapid.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Tastatura fara taste

Din pacate e doar un concept realizat de Kong Fanwen. In viziunea sa tastatura ar fi construita din sticla extrem de rezistenta, iar miscarea degetelor ar fi surprinsa de o camera sensibila la miscare ce ar transmite informatiile catre computer.

Imaginile sugereaza ca ar fi si rezistenta la apa, asa ca pregatiti-va: veti putea scrie mail-uri si purta discutii pe messenger chiar si din cada!

no_keyboard

no_keyboard3

Sursa

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Photo Funia ... distratie cu fotografii

PhotoFunia_98c6b

Dupa ce v-am vorbit despre Dumpr, Hair Mixer sau Funonit iata ca astazi am dat de un nou site ce permite adaugarea de efecte interesante pozelor doar prin intermediul a cateva click-uri.

Siteul se numeste Photo Funia si ofera peste 50 de efecte speciale extrem de interesante pe care le puteti aplica fotografiilor dvs. Operatiunea este simpla: intrati pe site, selectati efectul care va place, apasati butonul Browse si selectati din calculator fotografia pe care doriti sa o introduceti in imaginea aleasa.

Trebuie sa tineti cont ca fotografia dvs. nu poate depasi 500 Kb. De aceea va recomand sa instalati Image Resizer, un mic utilitar de la Microsoft care permite redimensionarea imaginilor si implicit reducerea dimensiunii acestora.

resizer[1]

La mine procesarea imaginii a durat ceva timp, insa apoi nu a mai trebuit decat sa apas butonul <save file to disk> si imaginea a fost descarcata pe calculatorul meu. Fara inregistrare, linkuri in email, etc,  lucru rar intalnit la un site de acest tip.

Articole asemanatoare :

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Parodie Hitler vs. Mircea Badea

Super clipul... chiar te face sa razi. Tipul care a facut clipul merita felicitat.



Hitler batut de Mircea Badea
Vezi mai multe video Haioase »

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Download de pe Trilulilu cu Downloader.ro

Desi m-am obisnuit sa folosesc Download Helper pentru a downloada videoclipurile de pe Trilulilu nu pot sa nu remarc aparitia unui nou site romanesc cu ajutorul caruia se poate descarca de pe Trilulilu, YouTube, Neogen, etc.

Site-ul se numeste Downloader.ro si modul de descarcare a videoclipurilor este similar cu cel intalnit pe celelalte siteuri de download Trilulilu: introduceti URL-ul (adresa) paginii pe care se afla fisierul media, apasati butonul Download  si redenumiti fisierul "stream.php". Introduceti numele videoclipului sau a melodiei pe care ati descarcat-o iar dupa punct puneti FLV in daca ati descarcat un videoclip sau MP3 in cazul unei melodii.

Downloader.ro pune la dispozitia celor interesati si un widget cu ajutorul caruia orice site poate oferi vizitatorilor posibilitatea de a descarca direct fisiere de pe Trilulilu sau YouTube. Aveti mai jos un exemplu:

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mici si bere electorala in varianta americana

2008-09-01_012501

Credeati ca numai politicienii din Romania se ingramadesc sa faca promisiuni electorale in pragul alegerilor? Ei bine, va inselati!

Americanii fac si ei acelasi lucru, singura diferenta o reprezinta modul de abordare: romanii maresc pensiile si dau mici si bere gratis, candidatii americani promit reducerea taxelor si impozitelor. Aceeasi Marie, alta palarie!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Sport extrem

Cineva care se pricepe la sportul asta sa ma lamureasca ... miscarea asta e regulamentara?

lupte

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrari in clipurile YouTube

2008-08-31_235214

O stire interesanta gasita pe Cnet.ro: YouTube permite adaugarea de subtitrari pentru clipurile incarcate pe site. Deocamdata subtitrarile sunt afisate doar in clipurile vizualizate direct pe site-ul YouTube (nu si in cazul videoclipurilor introduse in bloguri) dar si asa noua facilitate reprezinta o imbunatatire importanta adusa serviciilor YouTube.

2008-08-31_235825

Daca doriti sa adaugati o subtitrare mergeti la Account- My Videos si dati click pe butonul Edit din dreptul clipului in care vreti sa fie adaugata afisarea. Selectati apoi optiunea "Captions and Subtitles" si incarcati fisierul ce contine subtitrarea.  Pentru a crea o subtitrare puteti folosi Subtitle Workshop, unul dintre cele mai populare softuri pentru crearea subtitrarilor.

Mai multe informatii despre adaugarea si editarea subtitrarilor in YouTube gasiti aici.

mai departe..