Locate 32 ... cea mai buna alternativa pentru Windows Search

Locate32 este un utilitar gratuit cu ajutorul caruia cautarea fisierelor din calculatorul dvs. se va simplifica foarte mult. Acest lucru este posibil datorita faptului ca, spre deosebire de functia de cautare implicita din Windows, Locate32 nu cauta fisierele in timp real.

Locate32

Programul scaneaza in prealabil calculatorul dvs. si creaza o baza de date in care stocheaza date referitoare la fisiere si apoi foloseste aceasta baza de date pentru a efectua cautarea. Desi aceasta tehnica de indexare este folosita de majoritatea aplicatiilor de cautare (Windows Desktop Search, Google Desktop Search, etc), Locate32 o utilizeaza in mod diferit.

Spre deosebire de celelalte aplicatii care ruleaza in continuu in fundal pentru a indexa fisierele, Locate32 poate fi programat sa actualizeze baza de date numai la o data si ora prestabilita, economisind in acest fel resursele calculatorului.

2008-08-27_020057

Cautarea cu Locate32 este mult mai rapida si mai eficienta decat cea efectuata cu functia implicita din Windows asa ca, daca utilizati des functia cautare, va sfatuiesc sa incercati macar programul. Nu o sa va para rau! 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Trimiteți un comentariu