Gmail introduce noi optiuni de securitate

|

account_activity

Incepand de la lansarea serviciului in 2004 aproape ca nu a fost luna in care cei de la Gmail sa nu introduca o facilitate noua sau sa imbunatateasca una existenta. Ei bine, luna aceasta este noua facilitate se refera la securitatea conturilor Gmail.

Probabil ca unii dintre dvs. ati observat noua sectiune asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus, ce a aparut recent in partea de jos a paginii Gmail. In prima faza Gmail arata daca sunteti conectati la contul dvs. si din alta locatie precum si timpul scurs de la ultima conectare.

Apasand pe linkul Details veti fi condusi pe o pagina unde puteti vedea ultimile 5 conectari la contul dvs Gmail, tipul de acces (browser, mobil, POP...), cat de mult a durat sesiunea precum si IP-ul de unde a fost accesat contul.

cont_gmail2

Informatiile oferite sunt extrem de utile, insa reprezinta doar o masura pasiva deoarece, chiar daca ati vedea ca o alta persoana este conectata la contul dvs, informatiile nu v-ar folosi prea mult. De accea Gmail a introdus un buton cu ajutorul caruia puteti deconecta orice alt utilizator conectat la contul dvs. Gmail. Ideea este excelenta mai ales in cazul in care obisnuiti sa va verificati emailurile la sali de internet sau computerul dvs. este folosit de mai multe persoane.

Via : Blogul oficial Gmail

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu