Verifica Page Rank update

Zilele acestea a avut loc un nou update la Google Page Rank. In mod normal Google face o actualizare la Page Rank odata la 3-4 luni, ultimul update de acest gen fiind facut in luna aprilie.

Pentru mine este imbucurator ca blogul Simplu a urcat la PR4, fapt care, ipotetic, poate duce la o mai buna clasare a articolelor in motorul de cautare Google si implicit la mai multi vizitatori. Spun ipotetic pentru ca, pe langa Page Rank, Google ia in calcul si alte criterii atunci cand pozitioneaza un anumit site in topul cautarilor, unul dintre ele fiind si optimizarea SEO.

Si, pentru ca recunosc ca mai am de invatat in domeniul acesta, nu o sa pornesc o discutie pe tema optimizarii, in schimb o sa va prezint cateva unelte cu care, daca va intereseaza, puteti afla Page Rank-ul unui site:

page_rank_update

  • Google Toolbar - cea mai cunoscuta solutie, afiseaza Page Rank in bara pe care o instaleaza in Firefox si Internet Explorer
  • Google PageRank Status - o extensie pentru Firefox ce arata automat Rank-ul oferit de Google site-ului in care va aflati
  • Iwebtool Rank Checker- un site ce permite verificarea Google PR pentru orice adresa web. Dupa cum puteti vedea si mai jos, siteul pune la dispozitia celor interesati si un cod prin care puteti adauga in propriul blog un instrument pentru verificarea Page Rank.
Nume Domeniu:
  (eg. prosport.ro)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Vezi meciurile GSPTV live online

GSPTV live pe internet. Aceasta este singura solutie pe care o au abonatii UPC pentru a vedea meciurile din Liga I transmise de GSPTV.

Dupa cum probabil stiti CoolTv nu mai functioneaza. Pentru a urmari GSPTV live mergeti la unul din site-urile de mai jos:

  1. http://cincin.freevar.com/gsptv1.html
  2. http://web4tv.org/
  3. http://www.tvlive.ucoz.net/index/0-123

Daca dispuneti de o conexiune buna la internet puteti urmari GSPTV live online prin intermediul siteului www.Cool-Tv.net care, pe langa numeroase alte programe TV, ofera si posibilitatea de a vedea in direct posturile GSPTV.

gsptv_live_online

Programe necesare pentru a urmari GSPTV live pe internet:

Aveti nevoie de o conexiune la internet de minim 512 kbps, insa pentru o vizualizare in conditii optime siteul Cool-TV recomanda o viteza de minim 1500 de kbps. Dupa ce v-ati asigurat ca folositi programele de mai sus, accesati link-ul de mai jos si selectati tabul "Romanesti"

Meciuri GSPTV live online

Update: nu merge CoolTV? Incercati 3 noi siteuri care transmit GSPTV online pe internet!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Tastatura din aur

Tastatura, poleita cu aur, poate fi vazuta si cumparata de pe site-ul japonez http://www.m-yokunaru.com

001

Desi probabil ca cei care citesc acest blog au destula minte ca sa nu cumpere tastatura, cei interesati de mai multe informatii pot folosi Google Translate pentru a traduce site-ul japonez.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Firefox: combinatii de taste utile

Despre Firefox Shortcuts am mai scris un articol, insa articolul de astazi dezvolta putin subiectul si aduce cateva combinatii de taste noi.Iata deci o lista cu cele mai utilizate shortcuts folosite in Firefox:

firefox_shotcuts

1. Adaugati automat .com, .org sau .net la o adresa web

Cei mai multi dintre dvs. stiu probabil ca daca scrieti numele unui site in bara de adrese si apasati CTRl+Enter se adauga automat extensia .com la sfarsitul textului si sunteti condusi catre site-ul respectiv. Insa cum ramane cu extensiile .net sau .org? Ei bine, combinatia Shift+Enter adauga automat extensia .net iar daca folositi CTRL+Shift+Enter veti fi condusi catre ub site care se termina cu extensia .org.

2. Deschideti un tab nou sau redeschideti ultimul tab inchis

CTRl+T deschide un nou tab in Firefox, in timp ce Ctrl+Shift+T redeschide unltimul tab pe care l-ati inchis. Cea de-a doua combinatie de taste poate fi extrem de utila in situatia in care ati inchis din greseala un tab si nu mai doriti sa mergeti la Istoric- File inchise recent.

3. Inchideti un tab sau o fereastra Firefox

Puteti folosi CTRl+W pentru a inchide un tab sau o fereastra Firefox daca aveti deschis un singur tab. Mult mai simplu este insa sa folositi butonul din mijloc al mouse-ului pentru a inchide rapid un tab. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click mijloc pe un tab si acesta se va inchide automat.

4. Alt+Enter

O combinatie extrem de utila mai ales in noul Firefox 3. Deschide un site intr-un tab nou atunci cand il selectati din lista afisata de bara de adrese. De exemplu daca vreti sa mergeti pe Trilulilu, dar nu doriti sa parasiti pagina pe care va aflati, incepeti sa scrieti "trilu..." in bara de adrese.  Va aparea o lista din care puteti selecta adresa care va intereseaza si prin apasarea tastelor Alt+Enter site-ul Trilulilu se va deschide intr-un tab nou.

5. Butonul din mijloc al mouse-ului

Desi nu este o combinatie de taste, reprezinta o "scurtatura" extrem de utila pentru ca deschide orice link de pe o pagina web intr-un tab nou.

6. Mergeti automat la bara de adrese: apasati ALT+D

7. Adaugati un site la favorite: apasati CTRL+D

8. Mergeti la un anumit tab:

Puteti folosi CTRL+TAB pantru a naviga printre taburile deschise, insa daca doriti sa ajunge direct la un anumit tab folositi CTRL + numarul corespunzator tabului deschis. EX:  pentru a merge la al treilea tab (de la stanga la dreapta, normal :D) apasati CTRL + 3.

Bineinteles, exista mult mai multe combinatii de taste utile, eu le-am enumerat pe cele pe care le cunosc si pe care le folosesc in mod frecvent. Daca stiti si alte combinatii ce pot mari viteza de navigare in  Firefox, nu va sfiiti, lasati un comentariu si luminati-ne :D

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Dominatia Google

Desi stiam ca Google detine suprematia in topul motoarelor de cautare, am ramas surprins sa vad cat de mare e diferenta fata de Yahoo Search si MSN.

ussearhfigs

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

PwnageTool 2.0 : primul iPhone 3G crakuit (jailbroken)

PwnageTool 2.0 softul pentru deblocarea iPhone 3G va fi gata in maxim 1 saptamana. Deocamdata va functiona doar pe Mac-uri, insa pana la momentul lansarii iPhone 3G in Romania vom avea cu siguranta o versiune compatibila Windows.


World's 1st Jailbroken 3G Phone from iphonedev on Vimeo.
2.0 Demo from iphonedev on Vimeo.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Cercetatorii japonezi creeaza DVD-ul cu capacitate de 42 Gb

dvd

Desi sunt convins ca in viitorul in ceea ce priveste salvarea fisierelor importante este reprezentat de serviciile de gazduire online, ma bucur sa gasesc pe net stiri referitoare la inovatii care pot imbunatati solutiile tehnologice pe care le avem la dispozitie in acest moment.

De exemplu, in Japonia ( unde altundeva?) a fost dezvoltata o noua tehnologie de inscriptionare a DVD-urilor ce mareste de 9 ori capacitatea de stocare a unui disc DVD obisnuit, permitand astfel inscriptionarea a 42 GB de informatie pe un singur disc.

Solutia este data de modul in care sunt arse datele pe disc. In loc sa fie asezata in linie, informatia este asezata in V, lucru ce mareste foarte mult suprafata dipsonibila pentru inscriptionare.

Noua tehnologie prezinta insa doua inconveniente majore. In primul rand, noile superi discuri nu pot fi citite de catre DVD-urile normale existente pe piata. In al doilea rand, se pare ca aceasta tehnologie nu poate fi aplicata discurilor Blu-ray, ceea ce ma face sa cred ca nu se va investi serios in dezvoltarea ei, tinad cont ca tehnologia Blu-ray incepe sa devina din ce in ce mai populara.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

ZoneAlarm Anti-Spyware Plus Firewall gratuit

Zone Alarm, una dintre cele mai cunoscute solutii de securitate pe segmentul Firewall, a oferit pentru o perioada limitata de timp o licenta gratuita pentru ZoneAlarm Anti-Spyware Plus Firewall un produs ce combina securitatea oferita de firewall cu protectia unui anti-spyware deosebit de eficient.

Desi pagina web de unde se putea obtine licenta gratuita anunta ca oferta a expirat, promotia este inca activa, numai ca trebuie sa folositi o mica smecherie:

1. Mergeti la pagina web de mai jos  http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html

2. Ignorati anuntul "Sorry you missed it" si completati formularul din dreapta paginii.

3. Veti primi 2 email-uri de la Zone Alarm. Primul va reprezenta confirmarea inregistrarii pe site, celalalt va contine codul de activare a produsului, precum si link-ul de download pentru versiunea trial ZoneAlarm Anti-Spyware Plus Firewall.

4. Descarcati programul, instalati-l si apoi folositi codul de activare din email pentru a putea folosi gratuit ZoneAlarm Anti-Spyware Plus Firewall timp de 5 luni (pana la 11.12.2008)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Convertiti fisierele .DOCX (Office 2007) in .doc ( Office 2003, XP)

convert_docx

Intr-un articol scris cu ceva timp in urma aratam cum pot fi deschise documentele create in Office 2007 (.docx)  in Office 2003 sau Office XP folosind "Microsoft Office Compatibility Pack". Solutia este extrem de simpla, tot ce trebuie sa faca un utilizator Office 2000, 2003 sau XP este sa instaleze fisierul  FileFormatConverters.exe diponibil pe siteul oficial Microsoft si documentele in format .docx vor putea fi vizualizate fara probleme in orice versiune Office anterioara Office 2007.

Daca insa va aflati intr-o sala de internet, la birou sau in alt loc in care nu aveti drepturi de administrator de retea si implicit nu puteti instala nici un program nou, singura solutie care va ramane este sa convertiti fisierele din formatul .docx in formatul .doc in asa fel incat sa le puteti accesa in versiunile mai vechi de Office.

Site-ul Zamzar ofera o rezolvare la aceasta problema si, pe langa multe alte tipuri de fisiere pe care le converteste, permite si transformarea documentelor .docx in format .doc. Trebuie doar sa parcurgeti pasii urmatori:

  1. incarcati fisierul pe care doriti sa convertiti folosind butonul Browse
  2. selectati formatul in care doriti sa fie transformat fisierul ( in cazul nostru .doc)
  3. indicati adresa de email unde va fi trimis fisierul convertit si apasati Convert

Eu am folosit serviciul si trebuie sa recunosc ca a durat ceva timp pana am primit in mail fisierul convertit insa daca va inregistrati pe site, chiar si cu un cont gratuit, fisierele dvs. vor avea prioritate la procesare si timpul de asteptare se va reduce substantial.

V-ar mai putea interesa:

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Cel mai tare headshot !

Desi titlul ii va duce pe multi cu gandul la lovitura din CounterStrike, filmul de mai jos nu are nici o legatura cu jocul, insa este cel putin la fel de interesant. Enjoy!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Lift Magic : operatii estetice virtuale

operatii_estetice

In ziua de azi cand aspectul fizic a inceput sa conteze din ce in ce mai mult, operatiile estetice reprezinta solutia cea mai des utilizata (de cei care isi permit!) pentru corectarea eventualelor defecte fizice sau a efectelor imbatranirii.

Daca doriti sa vedeti cum ar arata faţa dumneavoastra dupa o astfel de operatie fara sa suferiti si dureroasele efecte secundare a unei astfel de interventii va sfatuiesc sa vizitati siteul Lift Magic.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incarcati o fotografie pe site si apoi sa va jucati putin cu optiunile de "intinerire" pe care v-i le pune la dispozitie Lift Magic. Nu trebuie sa stiti prea multa engleza intrucat fiecare optiune este insotita si de o reprezentare grafica a zonei asupra careia isi face efectul unealta respectiva. Trebuie doar sa incadrati corect faţa cu chenarul reglabil ce apare deasupra imaginii, apoi, dupa ce ati setat optiunile in functie de preferinte sa apasati butonul "Show Result".

Imaginea rezultata poate fi trimisa prin email catre adresa dvs. sau poate fi salvata pe calculator daca apasati butonul "print report" si apoi dati un click dreapta si selectati "save picture as.."

Articole asemanatoare :

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Noul model de Nike

noul-model-nike

Via DBlog

mai departe..

Rapidshare elimina Capcha si timpul de asteptare

rapidshare

Ultimele luni au adus cateva schimbari majore pentru Rapidshare. Dupa ce in urma cu ceva timp site-ul si-a schimbat in intregime aspectul, saptamana aceasta au fost introduse trei modificari despre care se vorbea de multa vreme:

  • a fost indepartata optiunea de securitate Capcha (numerele si cifrele ce trebuiau introduse inainte de a accesa linkul de download) .
  • a fost eliminat timpul de asteptare intre descarcari (extrem de important pentru ca inainte se putea ajunge si la 2 ore de asteptare)
  • utilizatorii pot incarca si descarca gratuit fisiere de pana la 200 Mega, dublu fata de limita anterioara.

Toate aceste modificari au insa un pret: viteza de download a fost limitata. Daca inainte puteati descarca fisierele la viteza maxima pe care   v-o permitea conexiunea dvs. la internet, acum sunteti viteza de descarcare este limitata la aproximativ 63Kb/secunda. Asta inseamna ca, indiferent de viteza conexiunii dvs. echivalentul unui CD (700 Mb) va putea fi descarcat in minim 3 ore.

Mai trebuie mentionat ca, desi timpul de asteptare a fost eliminat, va trebui totusi sa asteptati 25 secunde inainte de fiecare descarcare, si ca nu veti putea descarca mai multe fisiere odata.

La final, o noutate si pentru utilizatorii Premium (desi probabil ca nu prea sunt multi de acest fel in Romania): daca pana acum exista o limita de download de 50 GB in 5 zile, acum limita este mult mai clara: 10 GB pe zi. Modificarea este subtila, face lucrurile mai usor de inteles, insa elimina flexibilitatea pe care o oferea regula anterioara.

Vía | Rapidshare News

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Gmail introduce noi optiuni de securitate

account_activity

Incepand de la lansarea serviciului in 2004 aproape ca nu a fost luna in care cei de la Gmail sa nu introduca o facilitate noua sau sa imbunatateasca una existenta. Ei bine, luna aceasta este noua facilitate se refera la securitatea conturilor Gmail.

Probabil ca unii dintre dvs. ati observat noua sectiune asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus, ce a aparut recent in partea de jos a paginii Gmail. In prima faza Gmail arata daca sunteti conectati la contul dvs. si din alta locatie precum si timpul scurs de la ultima conectare.

Apasand pe linkul Details veti fi condusi pe o pagina unde puteti vedea ultimile 5 conectari la contul dvs Gmail, tipul de acces (browser, mobil, POP...), cat de mult a durat sesiunea precum si IP-ul de unde a fost accesat contul.

cont_gmail2

Informatiile oferite sunt extrem de utile, insa reprezinta doar o masura pasiva deoarece, chiar daca ati vedea ca o alta persoana este conectata la contul dvs, informatiile nu v-ar folosi prea mult. De accea Gmail a introdus un buton cu ajutorul caruia puteti deconecta orice alt utilizator conectat la contul dvs. Gmail. Ideea este excelenta mai ales in cazul in care obisnuiti sa va verificati emailurile la sali de internet sau computerul dvs. este folosit de mai multe persoane.

Via : Blogul oficial Gmail

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Camera ascunsa in Venezuela

Credeati ca Jugaru face cele mai tari farse? Urmariti filmuletul de mai jos si va veti convinge ca nu e asa!


http://view.break.com/532819 - Watch more free videos

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

CD Art Display ... vezi versurile melodiilor din Winamp

cd_art_dispay1

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii gratuite care sa va permita sa controlati playerul audio preferat si care sa nu ocupe mult spatiu pe desktop, atunci cu singuranta veti fi interesati de CD Art Display.

CD Art Display instaleaza un plugin in Winamp prin intermediul caruia sunt afisate pe desktop versurile si coperta albumului melodiei care este redata in acel moment de playerul audio.

cd_art_dispay

In continuare voi prezenta cateva din caracteristicile aplicatiei:

  • Afiseaza coperta albumelor muzicale: cautarea se face automat, vor fi cautate copertile mai intai in computerul dvs. si apoi pe internet
  • Afiseaza versurile melodiilor: aplicatia cauta si afiseaza de pe internet versurile melodiilor. Poate fi setata sa caute automat versurile tuturor melodiilor redate oferind si posibilitatea salvarii acestora pentru o utilizare ulterioara.
  • Teme personalizate: formul aplicatiei gazduieste o mare varietate de teme ce pot fi descarcate gratuit, asa incat veti gasi cu siguranta o tema care sa se potriveasca cu desktopul dvs.
  • Media Playere compatibile: desi pana acum am facut referire numai la Winamp acesta fiind probabil cel mai utilizat player audio la noi in tara, CD Art Display este compatibil cu alte aplicatii mai putin utilizate pentru redarea melodiilor :AlbumPlayer, Helium Music Manager, iTunes, Windows Media Player, MediaMonkey, foobar2000, MP3Toys, QMP si musikCube.
  • Windows Live Messenger: se pare ca aplicatia permite afisarea melodiei si a albumului in Windows Live Messenger in acelasi fel in care o face LyricsJoy pentru Yahoo Messenger. Eu nu folosesc WLM asa incat nu prea am cum sa verific aceasta facilitate a aplicatiei.

Pagina aplicatiei: CD Art Display

Download direct CD Art Display

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Coduri secrete pentru telefoanele Nokia

In cautarea unui cod pentru a vedea timpul total al convorbirilor de pe un telefon Nokia, am gasit pe YouTube filmuletul de mai jos in care sunt prezentate majoritatea codurilor secrete pentru telefoanele Nokia:

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Profesoara din Zalau ... opinii, pareri...

profesoara_porno_07011823 Scandalul cu “porno-profesoara” m-a scarbit in asa masura incat mi s-a facut rau (la modul propriu, rau fizic). Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba,au aparut pe internet o serie de filmuletze cu o profesoara (directoarea unui liceu) si sotul ei, aflati in momentele cele mai intime. Se pare ca filmuletzele au fost sustrase (a se citi “furate”) in momentul in care cei doi au dus computerul la un service IT.

Ca urmare a aparitiei acestor filmuletze, profesoara a fost suspendata din comisia de bac din care facea parte si risca sa-si piarda si locul la catedra.

DE CEEEEEEEEEEEEEEEE????

Citeste restul articolului

Via Fulgerica I Sursa Mihai Bendeac

mai departe..

Blogger in Draft : optiuni interesante in noul Blogroll Blogger

Blogger devine pe zi ce trece din ce in ce mai interesant si se apropie tot mai mult de cerintele unei platforme de blogging profesionala. Zic asta pentru ca dupa ce zilele trecute Blogger in Draft a implementat noul formular de comentarii asemanator cu cel din Wordpress, o noua facilitate interesanta isi face aparitia pe lista de optiuni experimentale din Blogger: lista mea de bloguri ( blogroll).

blogroll_blogger

Noul Blogroll introduce o serie de facilitati extrem de interesante:

  • posibilitatea afisarii titlului sau (si) a unui fragment din cele mai recente articole a blogurilor din Blogroll
  • pozitionarea blogurilor in Blogroll in functie de data publicarii celui mai recent articol
  • afisarea favicon-ului (pictograma) blogurilor
  • afisarea datei publicarii ultimului articol

Pentru a implementa noul format de Blogroll, trebuie sa  va conectati la contul dvs. Blogger pornind de pe Blogger in Draft. Mergeti apoi la Aspect > Elemente de pagina si selectati optiunea Adaugare obiect gadget. Veti gasi o noua optiune: Lista de bloguri pe care o puteti adauga in bara laterala a blogului dvs. Puteti introduce blogurile dvs. favorite manual, unul cate unul, sau puteti face acest lucru si automat selectandu-le din lista de site-uri in cazul in care v-ati abonat la ele folosind Google Reader.

Dupa cum puteti vedea si pe blogul meu, noua lista de bloguri Blogger face mult mai simpla descoperirea unor articole interesante publicate in blogurile dvs. favorite. De asemenea, asezarea blogurilor in ordinea publicarii ultimului articol, ofera si o  perspectiva de ansamblu asupra frecventei cu care amicii dvs. din Blogroll obisnuiesc sa scrie pe blog.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Diacritice.com ... intruduceti automat diactritice intr-un text

Indiferent că e vorba de o lucrare de licenţă, un referat găsit pe internet sau de textul unui articol pe un blog, există numeroase situaţii în care apare necesitatea introducerii de diacritice într-un anumit text.

diactitice_automate

Diacritice.com este un site care realizează această operaţiune în mod automat: trebuie doar să copiaţi textul pe care doriţi să-l corectaţi în câmpul special existent pe site şi să apăsaţi butonul "Conversie.

2008-07-04_010824

Totuşi recomandarea mea este să mai verificaţi odată textul înainte de a apăsa butonul "Text Final" pentru că fiind vorba de un proces automat, nu există certitudinea că toate cuvintele vor fi interpretate corect şi că diacriticele vor fi aşezate la locul lor. Dar, din testele pe care le-am făcut, peste 80 % dintre cuvinte sunt interpretate corect aşa că Diacrtitice.com poate fi de real folos în cazul în care aveţi nevoie de o corectare automată a unui text.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Firefox 3 : folositi butonul mijlociu al mouse-ului pentru a copia texte

protect_with_firefox

V-ati saturat sa apasati click dreapta sau Ctrl+V pentru a "lipi" un text copiat? Ei bine, trucul de mai jos va va permite sa dati "paste" doar cu un sigur click in Firefox 3.

  • Deschideti un tab nou si scrieti in bara de adrese: about:config
  • Apasati enter si scrieti ( sau copiati): middlemouse.paste
  • Dati dublu lick pentru a schimba valoarea din faslse in true .

Din acest moment veti putea folosi butonul din mijloc al mouse-ului pentru a "lipi" automat textul pe care l-ati copiat. Puteti lipi orice tip de continut care se afla in memoria clipboard insa trebuie sa retineti ca smecheria nu functioneaza decat in Firefox.

Trucul este extrem de util in cazul in care doriti sa copiati o sectiune a unui document intr-un mail sau in oricare alta situatie asemanatoare.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

PlayStation 3 update: PS3 firmware 2.40

Sony a lansat ieri PS 3 firmware 2.40, noul soft pentru consolele Playstation 3.  Cea mai importanta noutate pe care o introduce PS 3 firmware 2.40 o reprezinta posibilitatea de a accesa meniul XMB din interiorul jocurilor, ceea ce va  permite schimbarea setarilor sau trimterea de mesaje catre alti jucatori fara a mai fi nevoiti sa iesiti din joc.

 

O alta noutate este si sistemul de trofee, asemanator celui din Xbox 360, prin care jucatorii "pasionati" pot certifica atingerea unui anumit nivel de performanta intr-un joc.

Atentie: pe unele formuri si site-uri PS3 au aparut numeroase articole in care se sesizeaza diferite defectiuni in urma instalarii PS 3 firmware 2.40. Din pacate se pare ca daca intampinati probleme, unica solutie este formatarea hardului ceea ce presupune implicit pierderea  tuturor salvarilor.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Diablo 3, trailer si imagini

Blizzard, producatorul jocului Diablo a lansat recent cateva imagini si doua trailere ce surprind scene din mult asteptatul Diablo 3.

iata si versiunea publicitara a trailerului Diablo3

Mai multe imagini si wallpapere Diablo 3 - site

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

SensibleUnits : converteste unitatile de masura in obiecte

Stiati ca 12 yarzi reprezinta echivalentul a 3,4 elefanti africani asezati unul peste altul? Sau ca 100 kg reprezinta greutatea a 20 de pisici de casa? Pun pariu ca nu aveati habar de faptul ca lungimea a 3 terenuri de fotbal nu depaseste inaltimea Turnului Eiffel.

2008-07-01_012233

Aceste informatii precum si multe altele la fel de "utile" va sunt oferite de SensibleUnits, un site original ce incerca sa strecoare o nota de divertisment in plictisitoarele operatiuni de convertire a unitatilor de masura.

Mergi la I SensibleUnits

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..