Transforma-ti fotografiile in cuburi tridimensionale

|

75dbbeb818fcb0db_o

In ziua de astazi nu trebuie sa fii expert in utilizarea Photoshop sau a altor programe de editare grafica pentru a transforma o fotografie prin adaugarea unor efecte speciale.

Mult mai simplu este sa apelezi la unul dintre numeroasele site-uri care au invadat internetul si care ofera gratis posibilitatea de a edita si transforma online gratuit fotografiile. Unele dintre aceste site-uri integreaza optiuni ce se apropie de limita profesionala a editoarelor foto, altele nu fac decat sa adauge imaginilor anumite tipuri de efecte spectaculoase.

Din aceasta ultima categorie face parte si dumpr.net, site-ul cu ajutorul caruia am realizat efectul din fotografia de mai sus. Nu a trebuit decat sa accesez site-ul, sa aleg efectul Rubik's Cube apoi sa incarc fotografia pe care am dorit sa o modific. Simplu, nu?

Dumpr ofera si alte alte tipuri de efecte speciale asa ca, daca doriti sa va impresionati amicii, sau pur si simplu doriti sa va umpleti timpul cu ceva distractiv, va invit sa vizitati site-ul si sa va jucati cu imaginile din calculator sau din contul dvs. Flickr.

Mergi la I Dumpr

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Anonim spunea...

site-uri asemanatoare cu dumpr.net imi puteti spune?

Anonim spunea...

Cu toate astea nu cred ca exista inca un program care sa faca in mod automat corectii asemanatoare cu ce se poate vedea pe siteul: http://retusarefoto.ro

P.N. Romulus spunea...

Ai dreptate, efectele de acolo sunt realizate cu Photoshop ceea ce presupune cunostinte detul de avansate de editare foto.

Trimiteți un comentariu