Peers ... cautare instantanee in Firefox

peers14744

Peer este un add-on Firefox pe care cu siguranta il veti include in lista extensiilor dvs. Firefox favorite. Ce face? Ei bine, simplifica extem de mult procesul de cautare pe internet: arata rezultatele cautarii in timp real pe masura ce scieti termenul cautat in causta de cautare Firefox.

Desi unii probabil  vor gasi aceasta extensie lipsita de utilitate, aceia dintre dvs. care, ca si mine, efectueaza zilnic cateva zeci de cautari prin intermediul casutei de cautare Firefox vor descoperi imediat utilitatea acestei extensii.

peers

Utilizatorii pot opta pentru motorul de cautare favorit dintre Google si Yahoo sau daca doresc, au posibilitatea de a adauga si alte motoare de cautare prin intermediul meniului Peers Preferences. Asa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, daca nu sunteti multumit de rezultatele instantanee afisate si doriti sa cautati mai departe, Peers va permite sa cautati termenul respectiv pe si pe alte motoare de cautare.

Din pacate deocamdata Peers functioneaza numai in Firefox 2, fanii  Firefox 3 fiind nevoiti sa astepte ca noul browser sa iasa din faza de beta pentru ca  dezvoltatorii  Peers sa creeze o versiune compatibila cu  Firefox 3.

Download Peers

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu