Firefox 3 final

|

2008-06-18_002723

Dupa o serie parca nesfarsita de versiuni beta, varianta finala Firefox 3 a aparut astazi in mod oficial pe site-ul Mozilla si in sfarsit poate fi descarcata fara a apela la trucuri sau alte smecherii.

Imbucurator este si faptul ca spre deosebire de alte versiuni anterioare, Firefox 3 in limba romana a fost lansat odata cu versiunile dedicate unor limbi de circulatie internationala. De  asemnea, exista si o pagina in limba romana dedicata Firefox 3 in care sunt prezentate noile facilitati introduse in Firefox 3 si pe care v-a invit sa o studiati cu atentie pentru a putea valorifica de la inceput imbunatatirile aparute in aceasta versiune.

Iata cateva dinntre imbunatatirile aparute in Firefox 3:

  • Semne de carte cu un singur clic - puneţi semne de carte, efectuaţi căutări şi organizaţi paginile de Internet uşor şi rapid.
  • Mărire puternică - mariti atat textul cat si imaginile dintr-o pagina web
  • Bara de adresă inteligentă- găsiţi paginile preferate in cateva secunde - scrieţi un cuvant cheie şi veţi primi rezultate relevante.

  • Gestionarul de suplimente - puteti gasi si descarca extensii Firefox 3 fara a mai deschide o pagina web noua.

  • Teme Firefox 3 personalizate - Firefox 3 instaleaza automat o tema personalizata in functie de sistemul de operare pe care este instalat.

Un alt lucru care m-a surprins este fapttul ca majoritatea extensiilor pe care le foloseam in Firefox 2 ( si nu sunt putine) au fost instalate fara probleme si in Firefox 3. Asadar, va invit sa descarcati Firefox 3 in limba romana si sa va bucurati de noul aspect si de noile imbunatatiri ale excelentului navigator web creat de Mozilla.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Unknown spunea...

cite resurse incarca acum firefox 3 cind deschizi pagina oficiala de cautare?

P.N. Romulus spunea...

Depinde de numarul de extensii, bare de unelte, etc pe care le ai instalate, asa ca e greu de facut o comparatie...
Mie mi se pare totusi ca se misca mai repede decat Firefox 2.

Trimiteți un comentariu