Conversatii intre utilizatorii Yahoo Messenger si Gtalk

GtalkYahoo

Pe langa recenta intelegere pe care Yahoo si Google au facut-o in ceea ce priveste publicitatea online, se pare ca cei doi giganti a internetului au ajuns la un compromis si referitor la interoperabilitatea serviciilor de mesagerie instant.

Asta inseamna ca in viitorul apropiat va exista posibilitatea ca utilizatorii Yahoo messenger sa poata comunica fara probleme cu fanii Gtalk si viceversa. Bineninteles, ca si in cazul compatibilitatii Yahoo Messenger cu Windows Live Messenger, conversatiile intre utilizatorii celor doua servicii vor implica si cateva limitari cel mai probabil in ceea ce priveste trimiterea de fisiere si conversatiile audio sau video.

Una peste alta, cei mai avantajati vor fi utilizatorii Yahoo Messenger intrucat, pe langa optiunea deja prezenta de a conversa cu utilizatorii Windows Live Messenger, isi vor putea imbogati lista de contacte cu cei care au devenit fani Gtalk, fiind astfel in contact cu utilizatorii a doua dintre cele mai raspandite servicii de mesagerie instant din lume.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Ar fi interesant ca in viitor sa existe o baza de date comuna cu toti utilizatorii de mesagerie instant, un fel de portabilitate a conturilor

Trimiteți un comentariu