Xeeber ??? Mai bine incercati PersianGap, Ydetector sau Invisible.ir

Va mai aduceti aminte de Xeeber? Acum aproape jumatate de an va spuneam ca Xeeber este cea mai buna solutie pentru depistarea userilor invizibili de pe Yahoo Messenger si vi-l recomandam in locul unor programe ce necesitau instalare gen BuddySpy sau BuddyCheck.

Din pacate in ultima perioada Xeeber.com a inceput sa dea erori asa ca in continuare aveti o lista cu alte cateva site-uri cu care puteti vedea userii invizibili de pe messenger pe care le-am testat si care functioneaza foarte bine:

Persian Gap - la fel ca si Xeeber, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti ID-ul Yahoo Messenger al celui pe care doriti sa-l verificati in casuta de cautare si veti afla imediat daca amicul dvs. este intradevar offline sau este invizibil

persian gap

Ydetector - un program de detectare a userilor invizibili pe Y!M creat de un roman cu o interfata simpla si care isi face treaba foarte eficient.

2008-05-08_021956

 

Invisible.ir - am mai vorbit despre acest program in articolul Xeeber vs. Invisible.ir ... care e cel mai bun site pentru descoperi userii invizibili si va spuneam inca de pe atunci ca Invisible.ir poate constitui o alternativa viabila la Xeeber in momentul in care acesta nu funtioneaza.

2008-05-08_022144

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

10 comentarii :

Anonim spunea...

Mai e si www.invisible-scanner.com care merge foarte bine

Anonim spunea...

mai e si http://invisible-scanner.com/

Anonim spunea...

Si cel mai bun: http://www.statusdetect.com

Anonim spunea...

Un site care aduce ceva nou : monitorizare pe timp indelungat a unui account (3 luni, interval de scanare 10 min)

http://www.messenger-tracker.com

Anonim spunea...

www.narubian.com este un site care va da posibilitatea de a vedea cine sta pe mess invisibil. E util si daca vreti sa vedeti daca e cineva online si nu il aveti in lista. E usor de folosit, trebuie sa puneti id-ul si va arata starea id-ului.

Anonim spunea...

http://www.yahoo-spy.com iti da posibilitatea de multi check. Poti inserta in acele 4 sertare 4 id-uri pe care sistemul verifica la fiecare accesare a paginii. Invisible detector foarte bun, care iti arata ce yahoo status are id-ul introdus

Anonim spunea...

salut de cand folosesc eu www.invisibleyahoo.net nu a fos niciodata busy.

Anonim spunea...

Un site care va lasa scanarea multipla de id-uri

http://www.who-is-invisible.co.cc

Anonim spunea...

mai e si www.ydetector.org care merge ok scaneaza rpd si corect

Xpl0si0n spunea...

am o veste buna pentru vooi. a revenit vechiul xeeber. noua adresa este http://www.xeeber.net

Trimiteți un comentariu