Windows Mobile 6.1 ... o noua versiune IE Mobile

Imagini, filmulete si zvonuri privind noul sistem de operare creat de Microsoft pentru telefoanele mobile aparusera pe blogurile de specialitate cu mult timp in urma, insa putini au prevazut integrarea in Windows Mobile 6.1 a unei noi versiuni IE Mobile.

Iata insa ca, odata cu lansarea oficiala a Windows Mobile 6.1 ce a avut loc ieri la Las Vegas, au aparut pe net si primele filmulete care prezinta modul de functionare a noii versiuni IE Mobile.

Noutati? In primul rand, asa cu puteti vedea spre sfarsitul filmului, redarea filmuletelor flash in interiorul navigatorului web, apoi, desi nu pot sa-mi dau seama deocamdata cum functioneaza, o functie de zoom variabil asemanatoare cu cea existenta in iPhone ce faciliteaza accesul mai usor la continutul paginii web.

Desi datorita calitatii si duratei filmului nu se observa alte imbunatatiri majore, lansarea acestei noi variante IE Mobile, iminenta aparitie a Firefox Mobile precum si noile facilitati a excelentului Opera Mini 4.1 anunta o competitie acerba pe piata navigatoarelor pentru telefoanele mobile ce nu poate decat sa ne bucure datorita inovatiilor cu care fiecare dintre producatori va incerca sa cucereasca utilizatorii finali.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu