Urari de Paste, SMS-uri de Paste, statusuri de Paste

|

Poti face spam pentru motoarele de cautare si sa-ti pastrezi statutul de blogger respectabil? Marius Sescu ne arata ca se poate, numai ca trebuie sa fii destul de ingenios pentru a incerca macar sa nu creezi impresia ca urmaresti doar atragerea vizitatorilor de pe motoarele de cautare.

In urma unei discutii cu dece, lansez o provocare. Cine dintre bloggerii celebri va scrie primul post care sa contina bolduit, “mesaje de pasti, felicitari de paste, sms-uri dragute de paste”?
Sursa

Omul nu face altceva decat sa-l citeze pe Arhi, sa bolduiasca cuvintele cheie si, daca ne uitam la rezultatele de pe trafic.ro vedem ca ideea a avut succes, termenii mesaje de pasti, felicitari de paste, sms-uri dragute de paste generand cel mai mare numar de vizitatori ajunsi pe site prin intermediul motoarelor de cautare.

Bilzone.ro preia ideea, o duce mai departe si baga si niste tag-uri sugestive, iar eu ma gasesc sa-i citez pe cei doi si bolduiesc cat mai mult posibil, poate, poate ii depasesc in topul cautarilor Google pentru termenii sus-mentionati :D ( observati ca totusi nu le-am mai scris odata )

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

6 comentarii :

Anonim spunea...

hai totusi sa nu-mi vinzi gogosari (tinand cont ca eu sunt gradinaru) :)

Anonim spunea...

Damn..mai prins :D Dar eu nu consider ca fac spam pentru motoarele de cautare.

Este o oportunitate si de ce sa nu profitam de ea ? Atata timp cat stim ca asta o sa se caute incercam sa oferim asta...

P.N. Romulus spunea...

@draqos- am vazut eu ca esti campion dar vorba ta: cei dintai vor fi cei dintai!
@ bilzone: sunt sigur ca ai inteles ca nu te acuz, fiecare isi promoveaza blogul si isi atrage vizitatori asa cum crede de cuviinta...

Anonim spunea...

Ma da nebun esti tu ..ne iei de fraieriX(X(X(

Anonim spunea...

ba da ce crezi...k ne am nascut ieri???

Trimiteți un comentariu