Programe pentru recuperarea fisierelor sterse

delete Sunt sigur ca si dvs. vi s-a intamplat cel putin odata sa stergeti din greseala un fisier important din calculator, indiferent ca era vorba de un proiect la care lucrati, salvarile unui joc sau fotografiile facute cu prietenii in vacanta de vara.
Mie mi s-a intamplat chestia asta zilele trecute, cand din viteza, in loc sa sterg un folder cu fotografiile pe care tocmai le copiasem in alta parte, am dat Shift+Delete si s-a dus pe apa sambetei ditamai folderul cu fotografiile lu' nevasta-mea. 
Dupa ce am injurat printre dinti (ca sa nu se prinda ca am facut vreo prostie) m-am bagat imediat pe Google si am inceput sa caut programe cu care sa recuperez fotografiile sterse. Oferta de programe pentru recuperarea fisierelor sterse este extrem de mare, mai greu e sa le gasesti pe cele bune si, lucru important, gratuite.
Si, daca tot am cautat si testat cateva zeci de asemenea aplicatii, m-am gandit sa fac o lista cu programele de recuperare a fisierelor sterse care au functionat si cu care am reusit sa salvez pozele pe care le-am sters:
Glary Undelete: recupereaza fisierele sterse de pe hard disk, carduri de memorie precum si alte dispozitive externe

  • suporta hardurile FAT,NTFS, NTFS + EFS
  • recupereaza fisierele encriptate in NTFS
  • descarca Glary Undelete.
DataRecovery: aplicatia este gratuita si recupereaza destul de eficient fisierele sterse
  • functioneaza in Windows9x, Me, NT4.0, 2000, XP si Vista
  • suporta FAT12, FAT16, FAT32 si NTFS
  • descarca DataRecovery.
Recover Files 2.1 : gratuita, compacta, practica cu o interfata intuitiva
  • recupereaza fisierele de pe toate majoritatea dispozitivelor de stocare date
  • ofera si o versiune portabila ( fara instalare)
  • descarca Recover Files 2.1
Recuva - aceleasi facilitati de recuperare a datelor ca majoritatea programelor prezentate anterior
  • aplicatia poate fi folosita nu numai pentru recuperarea fisierelor sterse de pe hard diskurile computerelor ci si a datelor de pe carduri de memorie, camere digitale, flash-uri USB
  • descarca Recuva
In cazul in care programele de mai sus nu reusesc sa va recupereze fisierele, iar datele pierdute sunt importante pentru dvs., recomandarea mea este sa incercati la una dintre firmele specializate in recuperarea datelor.
Din experienta mea, una dintre cele mai bune firme de profil este BIT DATA RECOVERY la care puteti apela accesand link-ul www.recuperaridate.ro


>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

20 comentarii :

Anonim spunea...

sal. am cautat niste programe de recuperat fisiere si am gasit blogul tau. e super tare. as vrea sa facem un schimb de linkuri. blogul meu e:
http://vad-sunete.blogspot.com
astept un mail de la tine. blog.vad-sunete@gmail.com

Anonim spunea...

blog.vadsunete@gmail.com...scuze

Anonim spunea...

sal.....foarte utile programele de recuperare a datelor....o chestie...eu am patit ceva nasol de tot..adik am sters 300gb:(dintre care multe filme indiene....si intradevar le aduce inapoi..dar le amesteca...nu sti un program care sa aduca..exact cum erau initial in foldere?:(ms mult..si ast un raspuns pe yoo_marco@yahoo.com

Anonim spunea...

sa-ti dea Dumnezeu sanatate! azi mi s-a intamplat sa sterg accidental pozele din 2 zile de concediu (cateva zeci; le-am recuperat (mai putin 2) cu RECUVA; E SUPER.
OBS. se recupereaza mai usor de pe stick decat de pe hard daca nu cumva l-ai rescris.

Anonim spunea...

Salutare la toata lumea
cine ma poate ajuta cu un program cu care pot recupera fisierele in format iso. ca nu am ideie cu ce as putea recupera in formatu asta.
Va multumesc si astept un raspuns

Anonim spunea...

hello! cum pot sa recuperez niste poze de pe un dvd, pe care am lasat spatiu si am zis sa mai adaug ceva si din neatentie la Nero in loc sa dau pe dvd am dat sa-l faca in format cd! ma poate ajuta cineva?

georgiana spunea...

cum pot recupera datele de pe un card de telefon nokia 6300...e un pik diferit de cardul aparatului foto si nu imi este recunoscut de calculator ca si removable storage.

Anonim spunea...

buna. s-a intamplat ceva cu memory stick-ul meu.nu-l mai citeste niciun calc. stie cineva cum imi pot recupera datele de pe el?.its urgent merci. Bianca

Anonim spunea...

deci nota 10 pentru acest top , e super. Recomand ce am folosit eu pt un card de tel Micro SD ultimul program Recuva. E super simplu si merge pentru absolut toate tipurile de memorie. Iar cel carui apartine blog-ul, nota 10 pentru aceasta postare

Anonim spunea...

Daca ma poate informa cineva daca mai pot recupera folder cu date de programe si muzica dar aceste date erau intrun folder cu lacat si am instalat windosu far asa desfac acest lacat poate nu le stergea dar nu am dat formataer la d-ca acolo aveam poate cu aceste programe se mai poate recupera cele scrise -programul care era folderu blocat se numeste secret disck.
Adresa mea d eemail;este elvis_aneta2000@yahoo.com

Anonim spunea...

am si eu o mare problema...am instalat windowsul si mi-am adus aminte ca pe desktop aveam un folder pe care am uitat sa-l copiez pe stic...si am dat si format la hard...exista vrun program ca am incercat multe dar imi da ce am acum in calculator....daca stiti va rog dati mail pe andutzaalex@yahoo.com

Anonim spunea...

excelent. merci. datorita experientei pe care ai avut-o m-ai ajutat indirect sa-mi recuperez fisierele pierdute.

broken_skate33 spunea...

cum pot sa imi recuperez si eu niste videouri de pe youtube dupa ce le-am sters?

Mihai spunea...

Eu am folosit Recuva la un moment dat si am fost foarte multumit. Recomand Recuva.

Anonim spunea...

hello ! am incercat cu un program sa le recuperez a mers dar cand dau recovery si mi se salveaza in pc nu pot sa le citesc imi zice k nus ce format e sau sa updatez photo viewer ...imi poate zice cineva ce tre sa fac va rog frumos !!! crazy.doll24@yahoo.com cn ma poate ajuta multumesc !

Anonim spunea...

Hi, Ι dο beliеve this is an excellent blog.
I stumblеԁupοn it ;) Ι am gοіng
to гeturn once agаin sіnce I book-marked it.
Μοney and freedom is the beѕt ωay
to сhаnge, may you be rich anԁ
сontinue tο help others.

my blog :: moore roofers

Anonim spunea...

I tеnd not tο drop a comment, however I browsed a few of the comments on this page "Programe pentru recuperarea fisierelor sterse".
I do have a couple of questіοns for уοu if you
do nоt mind. Ιs it only mе or do some of the гemаrks come across like theу are wrіttеn by brain
dеаd νіsitors? :-P And, if уou аre ρosting
at other sоcial sitеs, I'd like to keep up with you. Could you make a list of every one of all your social pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

my web page :: www.lewisvillelandscapers.com

Anonim spunea...

Salut, am nevoie de ajutor: tocmai ce m-am intors din concediu cu familia, am facut poze ci iphone 4. L-am conectat l laltop si am vrut sa-i dau backup, dar nu am fost atent ca mesajul era restore si backup. am sters 2780poze si agenda tel partial pt ca el a facut restore la ultimul backup. Ma poate ajuta cineva ???

Trimiteți un comentariu