Descarca si instaleaza Vista SP1 oficial

|

2418500296_f1d7afed26

Windows Vista Service Pack 1 (SP1) conţine multe actualizări importante care ajută la îmbunătăţirea performanţei şi securităţii în Windows Vista. Pentru mai multe informaţii, consultaţi Ce conţine Windows Vista Service Pack 1 (SP1).

SP1 se poate instala fie utilizând Windows Update, fie prin descărcarea fişierelor de la Centrul de descărcări Microsoft.

Chiar dacă aveţi setat Windows Update pentru a descărca şi instala automat actualizări, veţi avea nevoie să începeţi singur instalarea pachetului SP1.

Pentru a afla dacă SP1 este deja instalat

Faceţi clic pe butonul StartImagine a butonului Start, faceţi clic cu butonul din dreapta pe Computer, apoi faceţi clic pe Proprietăţi.

Dacă apare listat Service Pack 1 în secţiunea Ediţie Windows, SP1 este deja instalat pe computer şi nu trebuie urmate instrucţiunile de mai jos.

Înainte de a instala SP1, procedaţi astfel:
  • Creaţi copii de rezervă pentru fişierele importante. Deoarece aceasta este o actualizare semnificativă a sistemului de operare Windows, este o idee bună să faceţi copii de rezervă a fişierelor personale înainte de a începe instalarea.
  • Asiguraţi-vă că aveţi suficient spaţiu-disc liber. Instalarea SP1 poate necesita un volum substanţial de spaţiu liber, până la 4,5 GB în unele cazuri, deşi mare parte din acest spaţiu se va elibera după instalare.
  • Actualizaţi toate driverele de dispozitive dacă este necesar. Aceasta se poate face utilizând Windows Update sau accesând site-ul Web al producătorului dispozitivului.
  • Dacă aveţi un dispozitiv sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS - uninterruptible power supply) conectată la computer, deconectaţi cablul serial de conectare înainte de a instala SP1. Instalarea încearcă automat să detecteze dispozitivele conectate la porturile seriale, iar echipamentul UPS poate provoca probleme în procesul de detectare. Este bine să lăsaţi computerul conectat la un UPS pentru alimentare.
  • Dacă utilizaţi un laptop, conectaţi-l la o priză de curent alternativ şi nu în scoateţi din priză sau nu îi reporniţi în timpul instalări.
  • Închideţi toate programele deschise. Reţineţi că dacă programul antivirus este activat, acesta poate încetini instalarea, scanând fiecare fişier care face parte din instalare.

NOTA: O descărcare mai potrivită, de dimensiuni mai mici, este disponibilă pe Windows Update.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu