Eliminati timpul de asteptare la instalarea unei extensii in Firefox

extensie

Probabil ati observat ca de fiecare data cand instalam o extensie noua in Firefox suntem nevoiti sa asteptam 3 secunde pana cand navigatorul web ne permite sa apasam butonul "Install".

In aceste 3 secunde Firefox face o verificare rapida a extensiei respective pentru a determina daca nu cumva contine un cod daunator si stabileste daca extensia este compatibila cu versiunea de Firefox pe care o utilizati.

Exista insa situatii in care va grabiti sau sunteti siguri ca ati luat extensia de pe un site verificat ( Firefox Add-ons ) si cele trei secunde de asteptare vi se par o vesnicie, asa ca astazi voi prezenta un truc cu ajutorul caruia puteti elimina aceasta perioada de asteptare.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa scrieti (copiati) expresia de mai jos in bara de adrese Firefox.

about:config

Apasati Enter si veti fi condusi pe o pagina ce contine o lista lunga de optiuni. In partea de sus veti vedea o bara "Filtru" in care trebuie sa introduceti urmatoarea expresie:

security.dialog_enable_delay

Dati dublu click pe linia ce apare in ecranul urmator si introduceti 0 in locul valorii implicite (la mine apare 2000).

3 secunde

Acum incercati sa instalati o noua extensie si veti observa ca nu va mai trebui sa asteptati cele 3 secunde.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Dezactiveaza sunetele din Internet Explorer

mute2

Pe voi nu va enerveaza site-urile gen Prosport sau Gazeta Sporturilor cu reclamele lor flash enervante ce se intind pe tot ecranul si te pocnesc cand iti lumea mai draga cu un huruit de motor sau un sunet de doza de bere desfacuta? Pe mine ma scot din sarite!

Exista diferite metode de a scapa de reclamele integrate in site-uri si de sunetele lor enervante, unele dintre complicate altele mai simple, insa cea mai simpla solutie o constituie dezactivarea sunetelor din Internet Explorer.

Pentru a realiza acest lucru trebuie doar sa urmati pasii de mai jos:

  • deschideti Internet Explorer
  • mergeti la Tools, Internet Options
  • deschideti tabul Advanced
  • mergeti la sectiunea Multimedia
  • debifati casuta din fata optiunii Play sounds in web pages
  • dati Apply si apoi OK
suneteIE
 

Din pacate metoda nu este selectiva si are efect asupra tuturor paginilor web pe care le deschideti. Partea buna este ca, daca vreti sa ascultati o melodie sau sa vizionati un videoclip, nu trebuie decat sa parcurgeti pasii de mai sus si sa activati optiunea Play sounds in web pages.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Truc Google : filtreaza rezultatele cautarii pe Google in functie de data

De multe ori atunci cand cautam ceva pe Google™ se intampla ca, datorita unui complex de imprejurari ( Page Rank, optimizare SEO, etc), primele linkuri pe care le gasim sa fie atat de vechi incat articolele respective sa nu mai aiba nici o legatura cu informatiile pe care le cautam.

Un articol pe TechCrunch ofera o rezolvare simpla la aceasta problema si ne da posibilitatea de a vedea rezultatele unei cautari pe Google in ordinea cronologica a aparitiei articolelor, ceea ce ofera garantia ca articolele respective contin informatii actualizate.

google_truc

Tot ceea ce trebuie sa facem este sa introducem expresia de mai jos la sfarsitul adresei rezultate in urma unei cautari pe Goole si sa apasam din nou "Enter"

                                         &as_qdr=d

Acest lucru modifica pagina de cautare Google si duce la aparitia unui meniu nou langa casuta de cautare prin intermediul caruia avem posibilitatea de a delimita intervalul de timp in care sa se efectueze cautarea.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Videoclip Push - Enrique Iglesias ft. Lil Wayne

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

www.Accelr8.ro ... castiga un Audi R8 la noua campanie promotionala Kent

accelr8_2

www.accelr8.ro este site-ul celei mai noi promotiii Kent, locul unde puteti castiga un Audi R8 precum si multe alte premii prin simpla introducere a codului unic gasit intr-un pachet de tigari.

Regulamentul promotiei poate fi citit si pe site-ul accelr8.ro insa este destul de stufos si complicat asa ca mai reproduc mai jos citatul care reglementeaza modul prin care puteti castiga un Audi R8.

La fiecare 3 coduri valide (indiferent daca acestea au generat unul din castigurile instant sau nu, respectiv, indiferent daca s-au trimis prin SMS sau au fost inregistrate pe website-ul promotiei), participantul va primi garantat cate o sansa in tragerea la sorti pentru Marele Premiu, un autoturism Audi R8. Odata cu primele 3 sanse, participantul va primi garantat si cate un pachet de optiuni Audi, respectiv un pachet care contine wallpapere si ringtones in limita a 3 astfel de pachete. Asadar, la cel de-al 3-lea, al 6-lea si al 9-lea cod valid trimis prin SMS sau inregistrat pe website-ul www.accelr8.ro, participantul va primi garantat cate o sansa in tragerea la sorti din finala, cate un pachet de optionale pentru customizarea Marelui Premiu si cate un pachet de wallpapers si ringtones. Pentru a putea beneficia de pachetele de optionale pentru Audi castigate, participantul trebuie sa-si creeze un cont pe website-ul www.accelr8.ro si sa-si customizeze masina. Castigatorul Marelui Premiu isi va primi masina conform cu caracteristicile celei din contul sau, respectiv asa cum si-a customizat-o pe site. Daca acesta nu si-a utilizat optiunile castigate, va intra in posesia unei masini cu dotari standard.

Site I accelr8.ro

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Trafic.ro, Zoso si Piticu

Am gasit pe blogul lui Alin Fărcaş un filmulet cu o demostratie foarte simpla: un click pe butonul Trafic.ro de pe site-ul lui Zoso duce la pagina de statistici a lui Piticu.

Acu' poate sunt cam "obosit" la ora asta mai ales ca tocmai s-a terminat Postul Pastelui, insa eu inteleg un singur lucru: exista(u) momente in care traficul lui Zoso este redirectionat catre Piticu.ro . Ciudat, nu?

Si mai ciudat e ca la doua zile (adica astazi) de la articolul lui Alin, scriptul Trafic.ro nu mai poate fi gasit pe Zoso.ro

Va las sa vedeti filmuletul si sa trageti dvs. concluziile...

mai departe..

Adsense : Eroare tehnică la plata prin depozit

Ptiu, ce m-am speriat! Am dat acum cateva minute click pe link-ul Istoric Plata de la Adsense sa vad daca au trimis castigurile de luna trecuta si m-am speriat cand am vazut:

IMPORTANT: Plăţile dvs. sunt momentan blocate. Este nevoie să acţionaţi pentru a reactiva plăţile.

Pentru informaţii referitoare la reactivarea plăţilor, faceţi clic pe 'Acţiuni necesare' mai jos. Modificările efectuate după 15 ale lunii pot avea efect fie în ciclul de plată curent, fie în următorul.

Acţiune necesară

Eroare tehnică la plata prin depozit - contactaţi Asistenţa AdSense.

Am crezut ca mi-au blocat contul Adsense dar m-am linistit dupa o cautare pe Google: se pare ca e o problema cu platile trimise prin Western Union, probabil din cauza ca in Romania e Pastele si nu se lucreaza cateva zile.

Sper ca totusi sa nu amane plata pana la sfarsitul lunii viitoare, nu de alta dar nu stiu ce o sa fac cu atatia bani:D

mai departe..

Epilam pasarici

2102701085_9532e283f1

Via: Henrich I Constantin Cocioaba

mai departe..

HD wallpapers ... o superba colectie de wallpapere gratuite

2008-04-26_102452

Daca sunteti in cautarea unui wallpaper pentru a va personaliza si infrumuseta desktopul Windows, Linux, sau Mac ... va sfatuiesc sa aruncati o privire pe HDWallpapers.net

Veti avea posiblitatea sa descoperiti o excelenta colectie de wallpapere high definition gratuite, create in Photoshop la rezolutie de 1600x1200 px, dispuse pe categorii, pentru a permite utilizatorilor sa gaseasca mai usor wallpaperele care ii intereseaza.

2008-04-26_105607

2008-04-26_105658

Site I HDWallpapers.net

mai departe..

WaveMyPic ... imagini animate cu efecte de reflexie

logo Dupa ce v-am vorbit de Gikr sau Footline iata ca a aparut un nou site care va permite sa transformati in gif fotografiile din calculatorul dumneavoastra. Asadar, daca doriti sa aplicati un efect de reflexie unei fotografii, la fel cum am facut eu cu imaginea de mai jos, WaveMyPic este site-ului pe care il cautati. 

Din pacate, la fel ca si Footline, versiunea gratuita a aplicatiei online adauga un logo imaginii, asa ca nu poate fi utilizata in proiecte profesionale insa cei care doresc sa-si animeze fotografiile doar de dragul distractiei probabil ca vor gasi aplicatia interesanta.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Videoclip Anda Adam - Punani

Asa cum era de asteptat la o zi dupa lansarea de la emisiunea lui Maruta, "Punani"- cel mai nou videoclip Anda Adam-  poate fi deja vazut si descarcat de pe Trilulilu. Videoclipul este interesant, dansatorii excelenti, muzica destul de buna (desi linia melodica imi suna cunoscuta ) asa ca va invit sa urmariti in continuare videoclipul Anda Adam - Punani 

Intrucat cei de la Monden.info ne avertizeaza ca melodia face parte din nu stiu ce program anti-piraterie ( si eu ma sperii foarte repede:D) nu pun pe site un link de download Anda Adam - Punani, ci va invit sa studiati articolul in care va aratam cum puteti downloada videoclipurile de pe Triluliu.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Conduit Toolbar ... creaza o bara de unelte personalizata pentru Firefox sau IE

Conduit Toolbar este o aplicatie online ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea propriile bare de unelte, personalizate in functie de preferintele fiecaruia. De asemenea, aceia dintre dvs. care detin un blog pot utiliza bara de unelte Conduit pentru a-si promova blogul si pentru a oferi abonatilor o cale mai simpla de a fi la curent cu articolele pe care le publicati.

Pentru a crea o bara de unelte Conduit trebuie sa va inregistrati pe site-ul Conduit.com dupa care veti fi condusi pe un panou de control asemanator cu cel din imaginea de mai jos unde veti putea selecta instrumentele care doriti sa apara in bara dvs. de unelte.

2008-04-25_040122

Dupa cateva incercari si cateva minute de munca am reusit sa creez Simplu Toolbar in care am integrat, pe langa un feed reader pentru blogul meu, cateva alte instrumente pe care eu le consider utile si care pot fi de ajutor celor care aleg sa instaleze bara de unelte pe care am creat-o.

Iata ce contine Simplu Toolbar:

  • o bara de cautare ( Google, Babylon, Ebay, Google Images, etc)
  • un cititor de feed-uri pentru blogul pe care va aflati
  • un buton de link-uri ce permite accesul rapid la cateva dintre cele mai populare ziare din Romania
  • un cititor de feed-uri de unde puteti accesa ultimele stiri aparute pe site-urile ProTV, Antena 3, RealitateaTV si TVR.
  • un widget ce afiseaza in bara de unelte vremea din localitatea dvs. (trebuie sa introduceti dvs. locatia)
  • un notificator de email-uri ( va anunta atunci cand primiti un mesaj nou si permite accesul printr-un singur click la contul dvs. de email )
  • o bara radio ( nu am avut timp sa caut, insa in viitor va fi posibil sa ascultati din interiorul browserului cele mai populare posturi de radio din Romania)
  • Gadgets - cateva jocuri si aplicatii, instrumente utile ( calculator, show my IP, Wikipedia seach, etc)

                

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Cu spray-ul in anus ...sau cum poti sa te faci de ras in intreaga lume

Daca aveti impresia ca nu exista situatie mai jenanta decat cea prin care a trecut un barbat din Manila care a ajuns la spital cu un spray infipt in fund, atunci va inselati amarnic.

Chestia cu adevarat umilitoare s-a petrecut in momentul in care omul a ajuns pe masa de operatie : intreaga sectie de chirurgie s-a strans la fundul lui :D si s-au apucat sa faca poze si sa filmeze "incidentul" de ziceai ca erau la teatru si nu intr-o sala de operatii .

Totusi, dupa cum se vede si in filmuletul de mai jos, finalul este unul fericit: chirurgul reuseste sa scoata din fundul pacientului spayul lung de aproape 20 cm si exclama fericit "Baby out" in rasetele si aplauzele celor din jur.

Din pacate pentru personalul medical, unul din cur...iosii care au filmat operatia a  pus filmuletul pe internet si acum cei care au participat la incident sunt in pericol sa fie dati afara din sistemul medical.

mai departe..

Programe pentru recuperarea fisierelor sterse

delete Sunt sigur ca si dvs. vi s-a intamplat cel putin odata sa stergeti din greseala un fisier important din calculator, indiferent ca era vorba de un proiect la care lucrati, salvarile unui joc sau fotografiile facute cu prietenii in vacanta de vara.
Mie mi s-a intamplat chestia asta zilele trecute, cand din viteza, in loc sa sterg un folder cu fotografiile pe care tocmai le copiasem in alta parte, am dat Shift+Delete si s-a dus pe apa sambetei ditamai folderul cu fotografiile lu' nevasta-mea. 
Dupa ce am injurat printre dinti (ca sa nu se prinda ca am facut vreo prostie) m-am bagat imediat pe Google si am inceput sa caut programe cu care sa recuperez fotografiile sterse. Oferta de programe pentru recuperarea fisierelor sterse este extrem de mare, mai greu e sa le gasesti pe cele bune si, lucru important, gratuite.
Si, daca tot am cautat si testat cateva zeci de asemenea aplicatii, m-am gandit sa fac o lista cu programele de recuperare a fisierelor sterse care au functionat si cu care am reusit sa salvez pozele pe care le-am sters:
Glary Undelete: recupereaza fisierele sterse de pe hard disk, carduri de memorie precum si alte dispozitive externe

  • suporta hardurile FAT,NTFS, NTFS + EFS
  • recupereaza fisierele encriptate in NTFS
  • descarca Glary Undelete.
DataRecovery: aplicatia este gratuita si recupereaza destul de eficient fisierele sterse
  • functioneaza in Windows9x, Me, NT4.0, 2000, XP si Vista
  • suporta FAT12, FAT16, FAT32 si NTFS
  • descarca DataRecovery.
Recover Files 2.1 : gratuita, compacta, practica cu o interfata intuitiva
  • recupereaza fisierele de pe toate majoritatea dispozitivelor de stocare date
  • ofera si o versiune portabila ( fara instalare)
  • descarca Recover Files 2.1
Recuva - aceleasi facilitati de recuperare a datelor ca majoritatea programelor prezentate anterior
  • aplicatia poate fi folosita nu numai pentru recuperarea fisierelor sterse de pe hard diskurile computerelor ci si a datelor de pe carduri de memorie, camere digitale, flash-uri USB
  • descarca Recuva
In cazul in care programele de mai sus nu reusesc sa va recupereze fisierele, iar datele pierdute sunt importante pentru dvs., recomandarea mea este sa incercati la una dintre firmele specializate in recuperarea datelor.
Din experienta mea, una dintre cele mai bune firme de profil este BIT DATA RECOVERY la care puteti apela accesand link-ul www.recuperaridate.ro


>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

YouConvertit: convertire fisiere online

YouConvertit este un serviciu web ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a convertiti online majoritatea tipurilor de documente, imagini, fisiere audio sau video.

2285017000_6cdd3c6bb7

Convertirea fisierelor se face extrem de simplu: trebuie doar sa introduceti adresa dvs. de email, sa selectati fisierul din calculator pe care doriti sa-l convertiti si sa specificati formatul in care doriti sa convertiti fisierul respectiv. In cateva minute veti primi un email de la YouConvertit in care veti gasi link-ul de unde puteti descarca fisierul convertit .

De asemenea, daca doriti sa descarcati si/sau sa convertiti un videoclip de pe YouTube intr-unul din formatele video suportate de site ( 3GP ASF AVI FLV MOV MP4 MPEG MPG ), exista si o sectiune a site-ului "Convert Online Video" care permite acest lucru.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Babi Minune inainte de a deveni vedeta

Nu le prea am eu cu manelele asa ca probabil ca pana sa ma trezesc eu multi dintre voi ati auzit deja de Babi Minune - noua stea a manelelor romanesti.

Ceea ce m-a determinat sa scriu despre el este faptul ca am vazut pe YouTube un videoclip cu Babi Minune inainte de a deveni mare vedeta pe la Taraf TV sau pe unde se mai asculta manele si m-a impresionat felul in care arata tiganasul: boschetar sadea, parca scos atunci din gaura de canal.

Videoclip Babi Minune boschetar

Trebuie insa sa recunosc ca Babi Minune are voce de manelist si ca cei care l-au promovat, pe langa faptul ca probabil castiga bani buni de pe urma lui, au facut si o fapta buna oferidu-i pustiului posibilitatea de a scapa din mizeria in care traia.

mai departe..

Urari de Paste, SMS-uri de Paste, statusuri de Paste

Poti face spam pentru motoarele de cautare si sa-ti pastrezi statutul de blogger respectabil? Marius Sescu ne arata ca se poate, numai ca trebuie sa fii destul de ingenios pentru a incerca macar sa nu creezi impresia ca urmaresti doar atragerea vizitatorilor de pe motoarele de cautare.

In urma unei discutii cu dece, lansez o provocare. Cine dintre bloggerii celebri va scrie primul post care sa contina bolduit, “mesaje de pasti, felicitari de paste, sms-uri dragute de paste”?
Sursa

Omul nu face altceva decat sa-l citeze pe Arhi, sa bolduiasca cuvintele cheie si, daca ne uitam la rezultatele de pe trafic.ro vedem ca ideea a avut succes, termenii mesaje de pasti, felicitari de paste, sms-uri dragute de paste generand cel mai mare numar de vizitatori ajunsi pe site prin intermediul motoarelor de cautare.

Bilzone.ro preia ideea, o duce mai departe si baga si niste tag-uri sugestive, iar eu ma gasesc sa-i citez pe cei doi si bolduiesc cat mai mult posibil, poate, poate ii depasesc in topul cautarilor Google pentru termenii sus-mentionati :D ( observati ca totusi nu le-am mai scris odata )

mai departe..

iPhone PC Suite 1.0.6 ... program pentru sincronizare iPhone - Windows

iPhone PC Suite este un program gratuit ce permite conectarea unui iPhone sau iPod Touch la calculatoarele cu sistem de operare Windows si care ofera utilizatorilor iPhone posibilitatea sa editeze, salveze sau sa-si sincronizeze datele de pe terminalele mobile cu PC-urile lor.

Interfata grafica este extrem de simpla, compusa numai din iconite ceea ce face ca aplicatia sa poata fi utilizata extrem de usor si intuitiv. Optiunile pe care le ofera iPhone PC Suite sunt extrem de diversificate, asa ca in continuare voi prezenta cateva din cele care mi s-au parut cele mai utile:

2286297826_c0ab87807d
 

Finder: un manager de fisiere extrem de util,  permite stergerea, copierea, mutarea oricarui tip de fisiere de pe calculator pe iPhone

2286361828_721e9b75b2

Photos: permite incarcarea, transferul de imagini, mutarea si descarcarea fotografiilor de pe iPhone pe computer.

2286436928_8bbb2ab68e

ITunes: spre deosebire de aplicatiile similare pentru Mac, ofera posibilitatea de a descarca melodiile din iPhone si iPod Touch pe calculator.

2285648563_e72a84a8cc

Backup : permite crearea unei copii de rezerva a datelor importante de pe iPhone si salvarea acesteia pe calculator.

2286436852_ac2b5c9007

iPhone PC Suite nu necesita instalare. Trebuie doar sa descarcati fisierul, sa-l dezarhivati si sa urmati instructiunile care apar pe ecran dupa conectare. De asemenea trebuie sa aveti instalat Microsoft .NET Framework Version 2.0.

Update: In timp ce scriam acest articol am constatat ca iPhone PC Suite s-a updatat automat si a ajuns acum la versiunea 1.0.6. Dupa cate vad exista ceva schimbari la nivel de interfata si au aparut unele optiuni suplimentare, dar despre ele voi scrie intr-un articol ulterior.

iphone PC suite 1.0.6jpg

 

 Download iPhone PC Suite - versiunea 1.0.4 (dupa lansare se va actualiza automat la versiunea 1.0.6)

mai departe..

Solutii Blogger/Blogspot ... "Articole Similare" in Blogger

Una dintre cele mai bune solutii pentru a pastra vizitatorii pe un blog este sa le oferi posibilitatea de a descoperi si alte articole de pe blogul tau care au legatura cu subiectul articolului pe care tocmai il citesc, in asa fel incat acestia sa fie convinsi ca daca se intorc pe blog vor gasi cu usurinta informatii multiple despre subiectele care ii intereseaza. 

Spre deosebire de Wordpress unde integrarea acestei facilitati se face extrem de usor prin intermediul pluginului "Related Post", in Blogger trebuie sa modificam putin codul sablonului pentru a obtine la finalul unui articol o sectiune in care sa apara "articolele asemanatoare" din punct de vedere al etichetelor (labels).

similare

Desi de aceasta data modificarile pe care trebuie sa le facem nu sunt atat de complicate ca cele din articolele in care v-am prezentat modul in care putem introduce anunturile adsense in interiorul articolelor Blogger sau cum putem simula  formularul de comentarii din Wordpress in Blogger,  sfatul meu este sa salvati sablonul inainte de incepe sa efctuati modificarile.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a obtine o sectiune "Related post" in Blogger:

1. Logati-va la contul dvs. Blogger si mergeti la Particularizati (sau Tablou de bord / Aspect) / Sablon / Editati Html. Salvati sablonul !!!

2. Bifati casuta "Extindeti sabloanele control".

31

3. Folositi functia de cautare a navigatorului dvs. web pentru a gasi codul de mai jos :

                  <data:post.body/>

4. Copiati codul de mai jos intr-un editor de texte ( Notepad, Word, etc) si introduceti adresa blogului dvs. in asa fel incat in locul

var homeUrl3 = &quot;http://eu-simplu.blogspot.com/&quot;;

sa aveti

var homeUrl3 = &quot;http://numelebloguluidvs.blogspot.com/&quot;;

icon_arrow  Apasati aici pentru a obtine codul "Articole Similare in Blogger"

Introduceti codul modificat imediat dupa  <data:post.body/>  la fel ca in imaginea de mai jos:

articole similare

5. Previzualizati schimbarile inainte de a salva sablonul pentru a fi sigur ca nu ati gresit undeva. Salvati Sablonul.

Sper ca explicatiile mele sunt destul de bine structurate si veti putea pune in aplicare cu usurinta aceasta metoda. Daca totusi va incurcati nu ezitati sa ma contactati fie prin intermediul comentariilor, fie prin email-ul disponibil in pagina de profil Blogger si vom incerca sa rezolvam impreuna problema.

Aha, si inca ceva: daca doriti sa multumiti cuiva, sa stiti ca meritele apartin in mare parte lui Alex si lui Roberto care prin insistentele lor m-au determinat sa scriu despre aceasta metoda despre care, desi o utilizam de mult timp, uitasem cu desavarsire.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Status "sexy" pe Messenger ... blowjob addiction

Acest rezumat nu este disponibil. Dați clic aici pentru a vedea postarea.

mai departe..

Cava D'oro... Reclama cu ţarani

Ai dracului tzaranii din reclama, invata franceza si parcheaza carutele cu spatele:D

Si daca nu stiti de ce a schimbat politistul programul va spun eu: omul stia pe de rost lectiile alea :D

Totusi, reclama Cavadoro mi se pare interesanta doar prin ineditul sau, in rest mesajul e ambiguu, cei care beau Cava D'oro sunt niste tzarani sau tarani sunt cei care nu beau Cava D'oro?  Ramane de vazut...

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

O rusoaica buna ... Basic Instinct 3

E Postul Pastelui, suntem in Saptamana Mare, dar n-am ce face, e prea tare filmuletul pe care l-am gasit pe blogul lui Draqos, asa ca nu ma pot abtine sa nu-l pun pe site. Enjoy!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

POPO emoticons ... colectie de emoticoane gratuite

O super colectie de emoticoane gratuite de o rezolutie si claritate foarte mare pe care le puteti folosi gratis pe forumuri, messenger, bloguri, sau in orice alt proiect de-al dvs.

Emoticoanele au fost create de Rokey si le-am descoperit pe pagina acestuia de pe Deviantart.

smile2

smile-1

Pentru a le descarca trebuie doar sa dati click pe link-urile de mai jos:

mai departe..

Trimite SMS-uri gratuite oriunde in lume cu Jaxtr

2424260212_46a2b7ebed

Jaxtr este un serviciu de telefonie online care, pe langa faptul ca ofera tarife foarte mici pentru apelurile telefonice catre telefoanele mobile, ofera si posibilitatea de a trimite SMS-uri gratuite oriunde in lume.

Pentru a utiliza serviciul oferit de Jaxtr trebuie doar sa completati formularul de inregistrare de pe site. Confirmarea adresei de email sau introducerea numarului dvs. de telefon mobil este optionala asa ca, daca doriti sa trimiteti gratuit SMS-uri anonime pentru a face farse amicilor dvs., Jaxtr reprezinta solutia cea mai potrivita.

Serviciul functioneaza foarte bine, SMS-urile pe care le-am trimis catre numerele mele de telefon mobil au ajuns aproape instantaneu, singurul lucru care ramane de vazut este cat isi vor permite realizatorii serviciului sa mentina gratuita aceasta facilitate.

mai departe..

Solutii Blogger/Blogspot : Anunturi Adsense in interiorul articolelor din Blogger

Plasarea anunturilor Adsense in interiorul articolelor reprezinta probabil cea mai buna solutie pentru imbunatatirea CTR . Dupa cum probabil unii dintre dvs. deja stiu CTR este dat de numarul de click-uri date pe o reclama Adsense impartit la numarul de afisari pe care o are acea reclama. In concluzie, un CTR mai mare creste direct proportional sansa de a obtine mai multi bani din anunturile Adsense.

Din pacate spre deosebire de Wordpress, Blogger nu ofera nici o solutie implicita pentru plasarea anunturilor Adsense in interiorul posturilor, asa ca singura modalitate de a reusi acest lucru este implementarea codurilor Adsense direct in sablonul blogului.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a integra anunturile Adsense in articolele Blogger:

1. Logati-va la contul dvs. Adsense si alegeti tipul de anunt Adsense care doriti sa fie afisat in interiorul articolului. Tineti cont de latimea campului pentru articole a blogului dvs. pentru a nu alege un format de anunt Adsense nepotrivit.

2. Copiati codul Adsense pe care l-ati obtinut (Ctrl+C) si accesati link-ul urmator : Adsense Parser . Introduceti codul Adsense in campul "Parse Html" si apasati butonul "Parse".

3. Copiati codul obtinut intr-un editor de texte (Notepad) si logati-va la contul dvs. Blogger

4. Mergeti la Particularizati (sau Tablou de bord / Aspect) / Sablon / Editati Html. Salvati sablonul !!! Bifati casuta "Extindeti sabloanele control".

5.Folositi functia de cautare a navigatorului dvs. web pentru a gasi codul de mai jos :

                   <p><data:post.body/></p>

6. Pentru a introduce anunturile Adsense imediat dupa titlul articolului plasati codul Adsense pe care l-ati modificat anterior deasupra sectiunii de mai sus. Daca doriti ca anunturile Adsense sa apara la sfarsitul articolului, introduceti codul imediat dupa sectiunea respectiva.

7. Previzualizati schimbarile inainte de a salva sablonul. Desi probabil nu veti putea vedea deocamdata anunturile, faptul ca sunteti condusi pe pagina dvs. web constituie o confirmare ca nu ati gresit undeva si ca puteti salva fara probleme modificarile.

Daca doriti ca anuturile Adsense sa apara la fel ca si in acest articol, atat sub titlu cat si la sfarsitul articolului, sfatul meu este sa nu folositi acelasi cod pentru ambele pozitii pentru ca va fi mai greu de urmarit care anume dintre amplasari genereaza mai multe venituri. De asemenea trebuie sa tineti cont de faptul ca Adsense limiteaza la 3 numarul de bannere care pot fi afisate in acelasi moment pe o pagina, asa ca daca aveti si alte banere Adsense implementate in bara laterala sau in header, este posibil anunturile din articol sa nu fie afisate.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

5 "transformation packs" cu care puteti schimba aspectul Windows XP

Aceste asa numite pachete de transformare reprezinta metoda cea mai simpla de a simula aspectul altor sisteme de operare ( Mac OS, Fedora, Ubuntu sau Vista) pe Windows XP.

Insa, daca doriti sa alegeti singuri aplicatiile de care aveti nevoie pentru a transforma aspectul Windows XP, va recomand sa cititi articolul Transformati Windows XP in Vista. Desi informatiile din articol se refera exclusiv la transformarea XP in Vista veti gasi destule indicatii care sa va ajute in cazul in care alegeti sa simulati aspectul altui sistem de operare.

Mac OS Transformation Pack

2151037093_0156bd0ba5

Transforma Windows XP in Mac OS X 10,5. Numeroase fisiere de sistem si componente Windows Explorer sunt modificate pentru a imita aspectul Mac OS X. Functioneaza doar cu Windows XP SP2.[Download]

 

FlyakiteOSX

2151831738_b99a1c03fc

Similar cu aplicatia anterioara insa mult mai complet. Modifica toate stilurile vizuale, iconitele, sunetele, etc [Download]

 

Fedora Transformation Pack

2151043869_73007d3d76

Modifica Windows XP pentru a simula aspectul Fedora Linux. [Download]

 

Ubuntu Transformation Pack

2151045687_0fa997facd

Pachetul contine toate stilurile vizuale, iconitele si celelalte modificari pentru a transforma XP-ul in Ubuntu. [Download]

 

Vista Transformation Pack

2151838352_9f4d565181

Probabil cea mai renumita si completa aplicatie ce transforma XP in Vista. Modifica stilul grafic, iconitele, adauga efectele de transparenta(Aero) , modifica sunetele, etc [Download]

mai departe..

GamesTorrents ....descarca gratis jocuri PS2, WII si xbox360

GamesTorrents este un site de torrente ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a descarca gratuit cele mai noi si mai cautatepsp234 jocuri pentru pc, ps2, psp, ps3,  WII si xbox360. Pentru a descarca jocurile trebuie sa utilizati un client de download de pe site-urile de torrente gen uTorrent sau, daca nu sunteti adeptul programelor instalate, puteti folosi BitLet.org un site ce permite descarcarea de torrente prin intermediul browserului web.

Iata cateva dintre ultimele jocuri disponibile pentru download de pe site:

PC games

Art Of Murder FBI Confidential [English]

Simon The Sorcerer 4 [English]

The Sims 2 Kitchen And Bath Interior Design [English]

XIII Century Death Or Glory [English]

Overclocked A History Of Violence [English] [2DVDs]

Wildlife Park 2 Marine World [English]

Wildlife Park 2 Horses [English]

Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 [MULTI5]

Assassins Creed [MULTI5] [REPACK]

Crusaders Thy Kingdom Come [MULTI5]

Jocuri PS2

UEFA EURO 2008 [MULTI5]

Uefa Euro 2008 [English]

Pinball Hall Of Fame The Williams Collection [English]

Zombie Hunters 2 [English]

Baroque [English]

Rhythmic Star [English]

Pro Evolution Soccer 2008 [MULTI3]

Off Road [English]

Jocuri Xbox360

UEFA Euro 2008 [MULTI5]

FIFA Street 3 [English]

Devil May Cry 4 [MULTI5] [Region Free]

Turok [MULTI6]

Devil May Cry 4 [DEMO] [English]

Burnout Paradise [MULTI4]

NFL Tour [English]

MX Vs ATV Untamed [Region Free]

Kingdom Under Fire Circle Of Doom [English]

Soldier Of Fortune Payback [English]

Need For Speed ProStreet [Spanish]

F.E.A.R Files [English]

NOTA : Acest articol a fost realizat doar in scop informativ. Descarcarea si utilizarea unei copii piratate fara a detine un CD/DVD cu jocul/aplicatia originala este ilegala si poate fi sanctionata de legile in vigoare.

mai departe..

Rocket Dock ...o solutie eleganta pentru un desktop curat

 Rocket_Dock_by_cruocitae

Sunt sigur ca, la fel ca si mine, multi dintre dvs pastrati pe desktop alaturi de iconitele pentru My Computer si Recycle Bin o multime de alte shortcut-uri catre programele sau folderele pe care le utilizati in mod frecvent in asa fel incat acestea sa poata fi accesate cat mai usor.

Acest lucru este extrem de util intrucat elimina timpii morti, insa daca procedati la fel ca si mine, si obisnuiti sa creati prea multe scurtaturi pe ecranul principal s-ar putea ca la un moment dat efectul sa fie invers celui pe care l-ati dorit si identificarea aplicatiei sau folderului pe care il cautati sa se faca mult mai dificil decat prin intermediul clasicului Start - All Programs.

In cautarea unei solutii care sa faciliteze accesul la programele si locatiile din calculator am descoperit asa numitele "lansatoare de programe" din a caror categorie v-am mai vorbit despre Object Dock, Launchy sau Run Me , solutii elegante si in acelasi timp diferite de a gasi si lansa in mod eficient aplicatiile dvs. preferate.

mioamoto

Zilele acestea am dat peste Rocket Dock o aplicatie asemanatoare cu Object Dock, ce simuleaza bara de unelte existenta in Mac OS X, dar care spre deosebire de utilitarul celor de la StarDock, permite vizualizarea si accesul rapid din bara de unelte a aplicatiilor si ferestrelor de Windows minimalizate.

In ceea ce priveste functiile de lansare a programelor si setarile grafice Rocket Dock nu se deosebeste prea mult de Object Dock, facilitatea principala fiind reprezentata de posibilitatea de a adauga si pastra intr-un singur loc toate shortcut-urile catre aplicatiile si locatiile pe care le utilizati in mod frecvent.

Glass_Dock_theme_4_RocketDock_by_Keiros

Leopard_RocketDock_Icons_v2_1_by_FoneBone2k

onecare_rocketdock_skin_by_chuckyrocks2007

Ceea ce este insa extrem de interesant pentru utilizatorii preocupati si de aspectul grafic al aplicatiei este faptul ca site-ul oficial al aplicatiei permite descarcarea unui numar foarte mare de iconite si skinuri pentru Rocket Dock astfel incat sunt sigur ca veti gasi ceva care sa se potriveasca cu temele cu care v-ati personalizat Vista sau Windows XP.

mai departe..

vLite: introduceti Vista Service Pack 1 intr-un DVD de instalare Windows Vista

vlite_1

Dupa articolul de mai devreme in care semnalam lansarea oficiala a mult asteptatului Vista SP1, in acest articol va voi prezenta modul in care puteti crea un DVD de instalare Windows Vista care sa cuprinda si Vista SP1, folosind micul dar excelentul utilitar vLite.

Din fericire operatiunea este extrem de simpla si nu necesita cunostinte avansate de utilizare a calculatorului asa ca oricare dintre dvs. poate crea un DVD bootabil care sa contina Windows Vista Service Pack 1, pe care sa-l utilizati in cazul in care doriti sa reinstalati Windows Vista.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati:

  1. Pregatiti DVD-ul original de instalare Windows Vista
  2. Descarcati Vista Service Pack 1 de pe site-ul oficial Microsoft
  3. Descarcati si instalati ( sau numai dezarhivati, daca nu doriti instalarea) vLite
  4. Introduceti DVD-ul cu Windows Vista in DVD-ul calculatorului
  5. Deschideti vLite
  6. Apasati butonul Browse si selectati DVD-ul de instalare Vista
  7. Selectati un folder de pe hard disk unde vreti sa copiati fisierele (asigurati-va ca aveti cel putin 10GB disponibili)
  8. Asteptati sa se finalizeze copierea fisierelor.
  9. Selectati versiunea de Vista pentru care aveti licenta
  10. Apasati Next
  11. Bifati casutele "Service Pack Slipstream" si "Bootable ISO" si apasati Next
  12. Click pe Select si indicati locatia de pe hard unde vreti sa fie creata imaginea viitorului DVD de instalare Windows Vista SP1
  13. Asteptati ( intre 60 -90 min.) pentru ca Vista SP1 sa fie introdus in pachetul de instalare Windows Vista
  14. Dupa terminarea operatiunii, introduceti un DVD gol in DVD writer si comutati pe "Direct Burn" pentru a crea DVD-ul de instalare Windows Vista SP1

DVD-ul bootabil Windows Vista SP1 va fi gata in cateva minute. Luati o gura de suc sau fumati o tigara si mutumiti-i tipului de pe Digital Inspiration care a creat tutorialul.

mai departe..

Friv.com ... cele mai bune 200 de jocuri flash gratuite

2291025537_a4da568039

Va plac jocurile flash online ? Atunci trebuie neaparat sa vizitati Friv.com, un super site ce ne ofera o colectie de 200 jocuri flash gratuite. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta pagina web si cu siguranta veti gasi un joc cu care sa va umpleti timpul atunci cand va plictisiti.

Realizatorii site-ului promit ca oferta de jocuri va fi actualizata periodic, asa ca daca v-ati saturat de Miniclip, Dailygames.com sau alte site-uri asemanatoae aveti ocazia de a va bucura de jocuri flash noi vizitand site-ul Friv.com.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Descarca si instaleaza Vista SP1 oficial

2418500296_f1d7afed26

Windows Vista Service Pack 1 (SP1) conţine multe actualizări importante care ajută la îmbunătăţirea performanţei şi securităţii în Windows Vista. Pentru mai multe informaţii, consultaţi Ce conţine Windows Vista Service Pack 1 (SP1).

SP1 se poate instala fie utilizând Windows Update, fie prin descărcarea fişierelor de la Centrul de descărcări Microsoft.

Chiar dacă aveţi setat Windows Update pentru a descărca şi instala automat actualizări, veţi avea nevoie să începeţi singur instalarea pachetului SP1.

Pentru a afla dacă SP1 este deja instalat

Faceţi clic pe butonul StartImagine a butonului Start, faceţi clic cu butonul din dreapta pe Computer, apoi faceţi clic pe Proprietăţi.

Dacă apare listat Service Pack 1 în secţiunea Ediţie Windows, SP1 este deja instalat pe computer şi nu trebuie urmate instrucţiunile de mai jos.

Înainte de a instala SP1, procedaţi astfel:
  • Creaţi copii de rezervă pentru fişierele importante. Deoarece aceasta este o actualizare semnificativă a sistemului de operare Windows, este o idee bună să faceţi copii de rezervă a fişierelor personale înainte de a începe instalarea.
  • Asiguraţi-vă că aveţi suficient spaţiu-disc liber. Instalarea SP1 poate necesita un volum substanţial de spaţiu liber, până la 4,5 GB în unele cazuri, deşi mare parte din acest spaţiu se va elibera după instalare.
  • Actualizaţi toate driverele de dispozitive dacă este necesar. Aceasta se poate face utilizând Windows Update sau accesând site-ul Web al producătorului dispozitivului.
  • Dacă aveţi un dispozitiv sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS - uninterruptible power supply) conectată la computer, deconectaţi cablul serial de conectare înainte de a instala SP1. Instalarea încearcă automat să detecteze dispozitivele conectate la porturile seriale, iar echipamentul UPS poate provoca probleme în procesul de detectare. Este bine să lăsaţi computerul conectat la un UPS pentru alimentare.
  • Dacă utilizaţi un laptop, conectaţi-l la o priză de curent alternativ şi nu în scoateţi din priză sau nu îi reporniţi în timpul instalări.
  • Închideţi toate programele deschise. Reţineţi că dacă programul antivirus este activat, acesta poate încetini instalarea, scanând fiecare fişier care face parte din instalare.

NOTA: O descărcare mai potrivită, de dimensiuni mai mici, este disponibilă pe Windows Update.

mai departe..

Messenger pe telefonul mobil : Fring, WebMessenger, IM +, Agile Messenger, eBuddy.

Daca pana acum ati crezut ca singura posibilitate de a pastra legatura cu amicii dvs. din lista de Yahoo Messenger sau Skype o reprezinta un computer conectat la internet sau un laptop intr-o retea Wi-Fi, atunci sa stiti ca va inselati pentru ca in articolul de astazi voi prezenta cateva solutii cu ajutorul carora va veti putea conecta la YM!, Skype sau Google Talk oriunde si oricand prin intermediul unui telefon mobil.

 

Fring

Fring este unul dintre cele mai populare programe de IM pentru telefoane mobile fiind compatibil cu majoritatea serviciilor de mesagerie instant: Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ , Twitter, Yahoo Messenger!, AIM si, lucru extrem de important, ofera suport VoIP ceea ce inseamna ca utilizatorii Fring pot efectua convorbiri telefonice prin intermediul SkypeOut/SkypeIn sau a altui serviciu "internet voice service".

Singura problema este ca Fring functioneaza numai pe telefoanele mobile si dispozitivele dotate cu urmatoarele sisteme de operare: Symbian 8, Symbian 9.1, Symbian 9.2, Windows Mobile 5, Windows Mobile 6 si Symbian UIQ.

 

 fring 

WebMessenger

WebMessenger este un alt client Multi Instant Messenger pentru mobile ce ofera suport pentru IM,  MSN, YM!, Skype si Google Talk. Recent dezvoltatorii aplicatiei au lansat si o versiune gratuita a programului care este compatibila deocamdata doar  cu terminalele BlackBerry, Windows Mobile, Symbian (3rd Edition) si Palm.

 webmessenger

 

IM+

IM+ este unul dintre cele mai complete solutii de messagerie instant pentru mobile ce permite purtarea de discutii simultane prin intermediul unui interfete unice cu utilizatorii oricarui serviciu IM ( (AIM, MSN, Yahoo!, ICQ, Jabber / XMPP, Google Talk) si este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile cu conditia ca acestea sa suporte Java.

Singurul lucru ce impiedica IM+ sa se claseze pe primul loc in acest top al preferintelor il reprezinta faptul ca nu este gratuit, oferind doar o varianta de incercare ce functioneaza timp de 7 zile, timp in care va puteti bucura de toate facilitatile aplicatiei ( trimiterea de fisiere, posibilitatea de a utiliza teme diferite, de a adauga sau sterge un contact din lista de Messenger, etc)

2

Agile Messenger

Permite conectarea la serviciile oferite de AIM , MSN , Yahoo! , ICQ , Jabber/XMPP,  Google Talk. Ofera utilizatorilor posibilitatea de a purta discutii sub forma de text, sa trimita fisiere (muzica, poze, videoclipuri,etc) si este compatibil cu o gama foarte alarge de dispozitive mobile. Pretul: incepand de la 44.95 $ indiferent de tipul de telefon mobil pe care instalam Agile Messenger 3 ( Nokia, Sony Ericsson, Windows Mobile, Pocket PC)

2008-04-16_010706

eBuddy

Ultimul, insa nu cel din urma, eBuddy vine in 3 versiuni : o varianta web, o versiune eBuddy pentru telefoanele mobile (eBuddy Mobile Messenger Beta) si o versiune ce nu necesita descarcarea pe telefonul mobil (eBuddy Lite Messenger), accesul la aplicatie fiind realizat prin simpla accesare a unei adrese web de pe telefonul mobil.

          jbuddy

Desi nu atat de complet ca si programele anterioare, eBuddy este complet gratuit si, dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos impresioneaza prin simplitatea si usurinta cu care poate fi utilizat.

 

Site-uri oficiale I Fring, WebMessenger, IM+, Agile Messenger, eBuddy Mobile, eBuddy Lite

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..