SnapYap ... videotelefonie gratuita pe internet

2008-03-25_025544

SnapYap este un serviciu online, deocamdata in faza de beta, ce permite efectuarea de apeluri video gratuite intr-un mod foarte simplu, eliminand necesitatea instalarii unor programe aditionale gen Yahoo Messenger sau Skype.

Pentru a efectua un apel video utilizatorii trebuie doar sa acceseze site-ul SnapYap, sa se inregistreze, sa introduca numele sau adresa unui alt utilizator inregistrat si sa apese butonul "Dial". In cazul in care destinatarul apelului este online, acesta va fi anuntat ca este apelat si i se va oferi posibilitatea de a raspunde sau de a refuza apelul.

Daca destinatarul apelului nu raspunde intr-o anumita perioada de timp, convorbirea va fi intrerupta, moment in care utilizatorului care a initiat apelul i se va oferi alternativa de a lasa un mesaj video ce va putea fi accesat de catre destinatar in momentul in care revine online.

2008-03-25_023338

In cazul in care nu doriti decat sa trimiteti un mesaj video, fara a mai purta o convorbire, nu trebuie nici macar sa va inregistrati, ci doar sa introduceti adresa de email a destinatarului, sa utilizati camera web pentru a inregistra un scurt mesaj video si apoi sa-l expediati.

Daca intampinati dificultati in utilizarea camerei web sau a microfonului, sfatul meu este sa accesati pagina "Help" a site-ului, loc in care veti gasi sfaturi detaliate si imagini care cu siguranta va vor ajuta.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

foarte interesant serviciul

Trimiteți un comentariu