Setati locatii de download favorite in Firefox cu FavLoc

In mod normal Firefox permite stabilirea unei singure locatii unde putem salva fisierele pe care le descarcam de pe internet, fie ele imagini, arhive, muzica sau videoclipuri descarcate de pe Youtube ori Trilulilu. Pentru a descarca un fisier intr-o alta locatie decat cea implicita trebuie sa folosim functia "Browse" si sa selectam manual folderul in care dorim sa fie salvat fisierul, lucru care presupune efectuarea unor operatiuni suplimentare si implicit pierdere de timp.

2008-03-26_174855

FavLoc este un supliment Firefox ce permite introducerea in dialogul Download din Firefox a unor locatii de download favorite in asa fel incat atunci cand salvam un fisier sa putem  alege de la inceput locul in care dorim sa-l descarcam in functie de tipul fisierului respectiv.

2008-03-26_175502

Pentru a stabili locatiile dvs. favorite dupa instalarea extensiei mergeti in Unelte - Suplimente, cautati extensia FavLoc si intrati in meniul Optiuni. Acesati tabul "Locations" si nu va ramane altceva de facut decat sa apasati "Select Folder" si sa stabiliti folderele in care doriti sa fie salvate fisierele.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

interesanta informatie. Multumesc

Trimiteți un comentariu