Google PageRank Status - Firefox Addon

page_rank_meter

Kosmin ne anunta ca a avut loc un nou update la Page Rank-ul Google si pune la dispozitie si un site prin interimediul caruia putem afla care este page rank-ul pe care Google l-a acordat unei anumite pagini web.

Site-ul merge foarte bine insa, fiind un fan declarat al extensiilor Firefox, am cautat un supliment care sa ofere o modalitate mult mai simpla de a afla Page Rank-ul unui site si am dat peste Google PageRank Status, un add-on Firefox care instaleaza in bara de jos a navigatorului un mic indicator grafic ce afiseaza automat PR paginii web pe care o vizitam.

Extensia este compatibila cu toate versiunile Firefox ulterioare versiunii 1.5  instalate pe Windows, Mac sau Linux si a ajuns in acest moment la versiunea 0.9.8.

Install Google PageRank Status

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

Eu am ramas la PR 4;cred ca PR tine mai mult de imagine.

P.N. Romulus spunea...

Nu e numai imagine, determina (si) pozitionarea unui anumit cuvant cheie in topul cautarilor Google, asa ca are destul de mare importanta.

PR4 este destul de bun, eu din pacate nu am destul timp ca sa ma ocup si de promovarea blogului pentru a capata un PR mai ridicat, asa ca deocamdata incerc sa compensez PR scazut prin alte metode in asa fel incat sa intru in topul cautarilor Google.

Trimiteți un comentariu