Creaza slideshow-uri animate cu PictureTrail

PictureTrail ofera probabil cea mai bogata colectie de stiluri si tipuri de tranzitie puse la dispozitie de un site sau un program destinat crearii de slideshow-uri.
Desi procesul de inregistrare este destul de enervant (solicita data nasterii si alte informatii inutile) Picture Trail impresioneaza prin numarul extrem de mare de optiuni pe care le ofera utilizatorilor care doresc sa creeze o galerie de imagini animate.
 

Procesul de creare a unui slideshow este extrem de simplu. O singura pagina web pune la dispozitia utilizatorilor toate optiunile necesare personalizarii unei galerii de imagini: puteti alege rama galeriei, fundalul, efectele de tranzitie, modul de prezentare a fotografiilor, etc

Dupa cum se poate vedea si in slideshow-urile prezentate mai sus efectele sunt extrem de originale iar rezultatele pot fi inserate automat in majoritatea site-urilor sau retelelor sociale existente la ora actuala pe net sau pot fi trimise pe email unui prieten prin intermediul unui link.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

spunetimi si mie va rig cum sa ma folosesc....cind incarc poza dorita de pe calculator si fac upload imi da eroare....De ce?

P.N. Romulus spunea...

vezi ca la "Upload photos" ai o optiune Use Old Uploader. Incearca si asa, poate ca functioneaza.

Trimiteți un comentariu