Arbitrul Alexandru Deaconu intrerupe meciul Rapid -Steaua

|

                funclub18684 Steaua-Bucuresti

Desi sunt dinamovist si imi convenea mult mai mult un rezultat de egalitate, arbitrul a luat decizia corecta. Sa dea Domnul sa aiba mai multi arbitri curajul sa faca la fel ca Deaconu, poate inteleg si dobitocii din tribune ca fotbalul nu are legatura cu violenta.
Eu daca as fi in locul suporterilor adevarati ai Rapidului i-as da pe mana politiei pe cei care au aruncat brichetele in teren dar mai intai i-as imbraca in visiniu si i-as  lasa vreo 20 de minute in galeria stelista.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

nu sunt de acord ca a luat decizia corecta. nu a respectat "cele 3 minute", evacuari de tribuna si alte alea. ceva e putred in danemarca...

P.N. Romulus spunea...

Bine si tu consideri ca e normal ca un arbitru sau un jucator sa fie lovit cu obiecte din tribuna?
Tu daca erai in locul arbitrului si te lovea in cap un dobitoc cu o piatra sau o bricheta, mai aveai capacitatea psihica de a conduce meciul? Mai aveai curaj sa te apropii de tusa a doua oara? Daca aruncau cu un scaun sau cu o bucata de bordura si murea vreun jucator sau tusier, nu era considerat arbitrul vinovat pentru ca nu a oprit meciul la timp?
Pai ce sa mai arate 3 min. cand imediat dupa anuntul facut la statie "suporterii" au si inceput sa arunce din nou in teren cu obiecte?

Trimiteți un comentariu