Xeeber vs. Invisible.ir ... care e cel mai bun site pentru descoperi userii invizibili

2008-02-06_152516

Despre Xeeber am tot vorbit, reprezinta la ora actuala probabil cel mai popular serviciu online care ne permite sa vedem daca un ID Yahoo Messenger este ascuns sub statusul "invisible", asa ca nu vom insista asupra sa.

Noutatea si surpriza placuta o reprezinta Invisible.ir un site pe care l-am descoperit recent si care, pe langa facilitatea devenita deja clasica de depistare a unui utilizator Y!M invizibil, introduce o optiune noua si extrem de utila: verificarea simultana a mai multor utilizatori Yahoo Messenger.

Spre deosebire de Xeeber unde pentru a verifica mai multe ID-uri trebuia sa le introducem pe rand si sa repornim scanarea, Ivisible.ir permite prin intermediul functiei Multicheck introducerea unui numar nelimitat de ID-uri si scanarea simultana a acestora.

Interfata care permite scanarea este asemanatoare cu o fereastra Yahoo Messenger iar rezultatele sunt afisate in interiorul aceleeasi ferestre, diferenta dintre un user invizibil si unul offline fiind data de modul in care se coloreaza in galben iconita din fata ID-ului.

invisible.ir

Partea neplacuta este ca sunt momente in care nivelul de solicitare al serviciului este foarte mare si serverele nu pot face fata iar rezultatele nu sunt tocmai concludente.  In momentul in care realizatorii site-ului vor reusi sa rezolve problemele si serviciul va functiona 100% din timp, Invizible.ir va  constitui o alternativa foarte buna pentru Xeeber, functia Multicheck reprezentand o solutie mult mai simpla pentru verificarea "amicilor" dvs. invizibili.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

6 comentarii :

Anonim spunea...

eu folosesc http://www.yahoostatus.ro merge perfect

Nu am nevoie decat de o cafea tare spunea...

eu vreau sa imi scot idul de pe site-ul asta. cum pot sa fac asta? nu au nici o optiune pentru asa ceva

Xpl0si0n spunea...

eu folosesc http://www.ymland.com si merge perfect de fiecare data. este cel mai bun yahoo invisible detector.

Anonim spunea...

ma cac pe site-ul vostru cu id-urile voastre,faceti site-uri dastea fara sa ramana id-urile oamenilor aici ,sa ne deranjeze toti prostii, ca n-am nevoie de matrimoniale

Trimiteți un comentariu