XdN Tweaker ... trucuri pentru Vista si XP

logo

XdN Tweaker este o aplicatie gratuita ce permite utilizatorilor sa efectueze o serie de modificari utile si interesante in Windows XP si Vista.

Aplicatia seamana in ceea ce priveste optiunile pe care le ofera cu TweakUI despre care am vorbit intr-un articol anterior, insa XdN Tweaker este mult mai bine organizat si dispune de o interfata mai prietenoasa.

Dupa cum vedeti si in imaginea de mai jos, interfata programului este impartita in doua sectiuni. Sectiunea din stanga contine un meniu cu optiunile pe care dorim sa le modificam, setarile corespunzatoare optiunii selectate fiind afisate in sectiunea din partea dreapta.

Iata cateva din modificarile pe care le puteti efectua:

  • indepartarea optiunii "Play with Windows Media Player" din meniul contextual click dreapta
  • posibilitatea de a schimba asocierea fisierelor cu anumite aplicatii in Windows Vista - nu vreti ca fisierele .mp3 sa fie deschise automat cu Bsplayer? Incercati XdN Tweaker.
  • posibiltatea introducerii in meniul contextual a doua noi optiuni "Send to" si "Move to" ce faciliteaza identificarea locatiei unde doriti sa fie mutate sau copiate fisierele.

xdn

  • indeparteaza expresia "shortcut to" ce apare in fata scurtaturilor catre foldere sau programe
  • permite ca Windows sa retina felul in care ati stabilit sa se deschida un anumit folder( thumbnail, icon, details, etc)- in mod implicit Windows retine 400 de foldere insa puteti stabili sa retina pana la 100.000.
  • ofera posibilitatea de a seta viteza de deschidere a submeniurilor din Windows- Start.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu