Porneste Firefox mai rapid cu Firefox Preloader

firefox-preloader-thumb

Daca folositi Firefox atunci probabil ati observat ca de fiecare data cand il lansati, dureaza cateva secunde pana se deshide efectiv fereastra navigatorului.

In cazul in care sunteti dispusi sa sacrificati o mica parte a memoriei RAM exista o solutie prin care puteti evita aceasta perioada de asteptare.

Firefox Preloader este o mica aplicatie gratuita ce are capacitatea de a retine in memoria sistemului anumite parti din Mozilla Firefox in asa fel incat deschiderea navigatorului web sa se faca mult mai rapid. Programul poate fi setat sa fie lansat odata cu pornirea calculatorului sau, pentru cei care nu doresc acest lucru, poate fi folosit numai atunci cand stiti ca veti utiliza Firefox.

400px-Mozilla_Firefox_logo_history

Firefox Preloader este compatibil cu toate versiunile Firefox incepand de la 2.0 si poate constitui o solutie pentru o incarcare mai rapida a browserului in cazul in care nu dispuneti de un computer performant.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Si browserul K-Meleon are un astfel de preloader direct ca optiune de instalare in kit, iar aceasta este evident unul dintre motivele pentru care folosesc destul de des K-Meleon.

Browserul K-Meleon mai are in plus si un Privacy Bar la Toolbars de unde este foarte comod sa poti detine controlul asupra a ceea ce este abuziv de complex la paginile de internet.

Browserul K-Meleon insa se intelege si foarte bine cu sistemul de operare Win98 si calculatoarele vechi. Cred ca este cea mai buna optiune din punctul meu de vedere pentru Win98.

Trimiteți un comentariu