Firefox 3 beta 3

firefox

Se pare ca ne apropiem cu pasi rapizi de lansarea oficiala pentru Firefox 3, intrucat Mozilla a anuntat ca lunea viitoare va oferi pentru teste vesiunea beta 3 a noului browser Firefox 3 ce implementeaza cateva schimbari majore.

In primul rand, Firefox 3 beta 3 va fi prima versiune ce introduce skinuri Firefox diferite in functie de sistemul de operare pe care este instalat. Se pare ca deocamdata exista o singura tema pentru utilizatorii Windows, astfel incat utilizatorii de XP se vor multumi cu un skin Firefox cu aspect Vista, despre care se vorbeste ca orium nu arata prea bine si ca ar trebui inlocuit.

A doua mare schimbare pe care o introduce versiunea beta 3 este modificarea comportamentului sectiunii Suplimente ( Add-ons Manager); de acum inainte nu va mai trebui sa parasim fereastra de extensii Firefox pentru a ajunge pe pagina de add-ons de pe Mozilla, pentru ca in fereastra Suplimente va exista o bara de cautare ce va permite identificarea extesiilor Firefox dorite si afisarea lor in aceeasi locatie.

firefox-

Ritmul in care Mozilla lanseaza variante beta pentru Firefox 3 ne face sa credem ca producatorii Firefox vor reusi sa se tina de cuvant si sa lanseze varianta finala Firefox 3 undeva in prima jumatate a anului 2008; ramane de vazut insa cat de stabila si performanta va fi acea versiune tinand cont de numeroasele facilitati noi pe care le va introduce.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Faza cu Add-on-urile fara a mai merge pe site era chiar necesara

Trimiteți un comentariu