1 martie, felicitari 8 Martie , poezii 8 martie, ziua mamei - trafic 8 martie

E bun si trafic.ro cateodata, mai ales daca vrei sa intelegi cum ajunge unul sau altul pe primele pozitii in top.

Cu putina optimizare, meta tags, keywords, taguri si alte alea, nu conteaza ce scrii da' tre' sa fii pe pozitii si sa stai cu calendarul in mana.

2008-02-28_030333

Vine Craciunul bagi si tu niste colinde, uraturi, etc. Vine Valentine's Day "targetezi" puternic cu inimioare, mesaje, urari, etc. Iata ca vine si 8 Martie si baietii au inceput sa se miste puternic. Urmarea?  Spam pentru motoarele de cautare :  poezii 8 martie, ziua mamei, felicitari 8 martie, martisor, ziua femeii, cadouri 8 martie, etc, etc

Urmeaza Pastele cu urarile aferente apoi 1 Mai (muncitoresc) . Apoi... nu stiu ca n-am un calendar langa mine si pe de rost nu cunosc toate sarbatorile legale si nelegale. Dar sunt sigur ca inventeaza baietii ceva ....

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Puya feat. Laura & Keo - Viata Noua

S-a tampit Puya sau a luat-o pe urmele lui Sisu? Pai tipa asta Laura nu are nici o treaba cu muzica, daca vocea ei suna asa dupa prelucrare in studio, imi inchipui ce fals suna in realitate.

Beat-ul e fain, Puya e ok, versurile bune, insa colaborarea cu Laura si cu Keo (cine-i asta?) strica toata treaba. Pacat!

mai departe..

Vista Sucks

O prezentare originala si comica a motivelor pentru care utilizatorii de Windows prefera (inca) Xp-ul .

mai departe..

Nokia Morph ... nanotehnologia, viitorul telefoanelor mobile?

morph_wrist_mode 2008-02-28_010854

Cu ceva timp in urma vorbeam despre Nokia 888, un telefon mobil aflat in stadiul de concept pe plansele producatorului finlandez.

Se pare ca intre timp conceptul si-a schimbat denumirea transformandu-se in Nokia Morph, un nume ce sintetizeaza mult mai bine principala calitate a viitorului telefon mobil: posibilitatea de adaptare la necesitatile utilizatorului si realitatile locului in care se afla.

nokia-888-1_thumb[2]

Ideea este excelenta insa probabil va trece destul de mult timp pana il vom vedea pe rafturile magazinelor de specialitate.

mai departe..

Salveaza fisierele importante pe mail cu BackupToEmail

Yahoo-Mail-vs-Gmail-1 Spatiul de gazduire nelimitat pe care il ofera acum Yahoo!Mail si cei peste 6 Gb disponibili intr-un cont de email de la Gmail ne face sa privim serviciile oferite de cei doi giganti nu doar ca simple locatii de unde putem primi si trimite emailuri ci si ca posibile alternative la serviciile profesionale de gazduire a fisierelor gen DivShare sau Adrive.

Din ce in ce mai multi utilizatori apeleaza la acest gen de servicii pentru a salva online fisierele importante (documente, fotografii, muzica, etc ) evitand astfel riscul pierderii acestora in cazul unei stergeri accidentale sau unei defectiuni a calculatorului.

In mod normal pentru a atasa un fisier  intr-un cont de email suntem nevoiti sa urmam cativa pasi care presupun accesarea contului, logarea, crearea unui mesaj nou si abia apoi incarcarea fisierului pe care dorim sa-l salvam prin interimediul functiei de atasarea a fisierelor.

backup2emailrightclick-thumb

Folosind BackupToEmail operatiunea se simplifica. Aplicatia instaleaza o noua optiune in meniul contextual click dreapta prin interimediul careia putem trimite orice fisier in contul nostru de email prin simpla apasare a optiunii "Backup To Email".

Pentru a folosi aceasta optiune trebuie mai intai sa introduceti setarile ce ii permit aplicatiei sa se conecteze la contul dvs. de email:

2008-02-28_000857 

Introduceti adresa dvs email in campurile " Target Email" si "Sending email", daca folositi Gmail  scrieti "smtp.gmail.com" in campul " Outgoing server" bifati casutele la fel ca in imaginea de mai sus si scrieti numele de utilizator si parola contului de email in spatiile de mai jos. Apasati Save apoi Ok.

2008-02-28_001647

Mergeti apoi la orice fisier pe care doriti sa-l trimiteti in email click dreapta si selectati "Backup To Email". Va aparea un pop-up in care veti putea urmari stadiul incarcarii, asteptati ca indicatorul sa ajunga la 100% apoi intrati in contul dvs. de email si verificati-va mesajele primite. Unul dintre cele mai recente mesaje va avea atasat fisierul pe care tocmai l-ati selectat pentru backup.

Download BackupToEmail

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Kat DeLuna feat. Elephant Man - Whine Up ...videoclip si .mp3

 

Download Kat DeLuna feat. Elephant Man - Whine Up

mai departe..

Skinuri (teme) Vista pentru XP

O colectie de teme cu aspect Vista pentru Windows XP selectate de pe deviantART.
Un click pe imagini sau pe link-uri va va conduce pe pagina de unde puteti descarca skinul selectat. De obicei fisierele descarcate contin un fisier ce poarta denumirea skinului, pe care trebuie sa il copiati in "C:\windows\resources\themes" dar e posibil sa contina si teme pentru Styler Toolbar precum si diferite aplicatii ce simuleaza programele originale din Vista ( Windows Sidebar, etc)

Daca intampinati dificultati sau daca doriti sa aflati mai multe informatii, va sfatuiesc sa accesati link-urile de mai jos:


    Best Vista Theme For XP by ~1ruby1 on deviantART




    4 Vista Shellstyle For XP by ~sagorpirbd on deviantART


    Vislumbre by ~orthuga on deviantART
    YAFVC2 by ~RoTKiv on deviantART


    VistaVG RTM by ~Vishal-Gupta on deviantART


    VFXP 1.4 by ~VistaMiester on deviantART


    VistaBlues 2 by ~red32 on deviantART

    Simple Life Theme Full by ~gatodescabelado on deviantART


    VistaRS 1.0 Visual Style by ~RoeeSharf on deviantART

    BLACK AERO VS for XP by ~pankaj981 on deviantART

    mai departe..

    Adsense contextual :D

    Cat de "contextuale" sunt anunturile Adsense din imaginea de mai jos ?

    2008-02-04_111406

    Ce putea sa scrie in articolul langa care erau afisate?

    mai departe..

    Invizibil pe Gmail

    Una din facilitatile interesante de care se bucura utilizatoriii Yahoo Messenger si pe care Gmail nu a dat pana acum semne ca are de gand sa o introduca este posibilitatea de a intra in in cont in modul "Invisible".

    Ionut Chitu de pe Google Operating System ne anunta insa ca cei de la Google au introdus si aceasta optiune, deocamdata insa numai pentru utilizatorii chat-ului Gmail, utilizatorii care folosesc Google Talk fiind nevoiti sa mai astepte.

    gmail-chat-invisible gmail-chat-invisible-status

    De asemenea, se pare ca noua optiune este valabila numai pentru cei care utilizeaza Internet Explorer 7 sau Firefox 2 .

    Va fi interesant de vazut cand vor aparea programe si site-uri pentru depistarea userilor invizibili in Gmail sau Google Talk asemanatoare cu cele care exista pentru Yahoo Messenger.

    mai departe..

    CLCL ... imbunatateste functia de copiere din Windows

    De cate ori pe zi folositi functia CRTL+C sau Copy/Paste ? Eu o folosesc de cel putin 20-30 pe zi pentru a copia filme, fragmente de text, 2008-02-25_231301imagini, muzica etc. Problema e ca functia de copiere implicita din Windows este extrem de limitata: retine in memoria clipboard numai ultima comanda de copiere pe care am efectuat-o, restul fiind sterse de fiecare data cand folosim functia. Nu ar fi interesant insa sa avem posibilitatea de a retine ultimele, sa zicem 30, operatiuni de copiere?

    CLCL ne ofera o mana de ajutor in acest sens. Aplicatia este extem de mica (100 KB) si instaleaza in bara de unelte Windows un mic instrument ce monitorizeaza in mod continuu memoria clipboard a sistemului si ofera utilizatorului posibiltatea de a vizualiza si relua oricand ultimele operatiuni de copiere.

    2008-02-25_234025

    Programul are capacitatea de a memora toate formatele pe care le suporta si functia de copiere din Windows, incepand cu texte simple si terminand cu imagini sau fodere. Pentru a avea acces la istoricul copierilor tot ce trebuie sa faceti este sa apasati combinatia de taste ALT+C si indiferent de locatia in care va aflati va aparea o fereastra pop-up asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus ce va contine un sumar al ulimelor operatiuni de copiere. Nu va mai ramane decat sa selectati din lista datele pe care doriti sa le transferati.

    Download CLCL

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Leapsa: numeste 3 suplimente firefox dragi/utile tie

    addons

    Master Agent ma provoaca la o leapsa : trebuie sa nominalizez 3 dintre cele mai utile extensii (suplimente) Firefox pe care le folosesc. Usor de zis, greu de facut pentru ca am instalate vreo 30 de extensii, fiecare cu utilitatea sa.

    Dupa o scurta analiza a frecventei cu care apelez la ele si a gradului de utilitate a fiecareia am reusit sa ma opresc la urmatoarele 3 :

    1. Session Manager - memoreaza ferestrele si taburile deschise in Firefox si, in cazul unei inchideri accidentale sau a unei eventuale blocari a browser-ului, permite restaurarea paginilor web pe care le aveati deschise. Un utilizator mai avansat poate salva anumite sesiuni de navigare (de ex. 5 taburi care contin blogurile dvs. favorite) si le poate deschide automat prin intermediul optiunii Tools > Session Manager.

    3 

    2. GUtil! - pugin Firefox realizat de un roman strange intr-un singur loc shortcut-urile catre majoritatea serviciilor oferite de Google. Cu un singur click aveti acces la aproape orice serviciu Google pe care il utilizati: Gmail, Adsense, Google Anlytics, Webmaster Tools, iGoogle, Blogger, Web History, etc. Nu mai trebuie sa intrati pe o pagna web noua sau sa scrieti adresa in bara de adrese ci doar sa selectati serviciul pe care doriti sa-l accesati si acesta se va deschide intr-un nou tab.

    gutil_button_menu

    3. Adsense Notifier - o extensie Firefox despre care am mai scris, permite afisarea castigurilor Adsense in bara de unelte Firefox. Pot fi afisate toate datele din fila "Rapoarte" a contului dvs. Adsense (Impresiuni pagina, Clicuri, CTR al paginii, CPM evaluativ pe pagina, Castiguri)  sau daca doriti puteti selecta pentru afisare numai acele date care va intereseaza.

    4[4]

    Dupa cum spuneam si mai sus, suplimentele Firefox pe care le-am prezentat reprezinta cele care mi s-au parut mie cele mai utile, insa cu siguranta exista numeroase altele care dvs. pot sa va fie mult mai folositoare. De aceea va invit ca, prin interimediul comentariilor, sa va exprimati opiniile in ceea ce priveste extensiile care vi se par dvs. cele mai utile in speranta ca fiecare dintre noi va descoperi ceva interesant.

    Intorcandu-ma la leapsa, trec mai departe si o pasez lui Kosmin, lui BaghyMarius si lui Robintel poate aflam cateva extensii interesante si de la ei.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    XdN Tweaker ... trucuri pentru Vista si XP

    logo

    XdN Tweaker este o aplicatie gratuita ce permite utilizatorilor sa efectueze o serie de modificari utile si interesante in Windows XP si Vista.

    Aplicatia seamana in ceea ce priveste optiunile pe care le ofera cu TweakUI despre care am vorbit intr-un articol anterior, insa XdN Tweaker este mult mai bine organizat si dispune de o interfata mai prietenoasa.

    Dupa cum vedeti si in imaginea de mai jos, interfata programului este impartita in doua sectiuni. Sectiunea din stanga contine un meniu cu optiunile pe care dorim sa le modificam, setarile corespunzatoare optiunii selectate fiind afisate in sectiunea din partea dreapta.

    Iata cateva din modificarile pe care le puteti efectua:

    • indepartarea optiunii "Play with Windows Media Player" din meniul contextual click dreapta
    • posibilitatea de a schimba asocierea fisierelor cu anumite aplicatii in Windows Vista - nu vreti ca fisierele .mp3 sa fie deschise automat cu Bsplayer? Incercati XdN Tweaker.
    • posibiltatea introducerii in meniul contextual a doua noi optiuni "Send to" si "Move to" ce faciliteaza identificarea locatiei unde doriti sa fie mutate sau copiate fisierele.

    xdn

    • indeparteaza expresia "shortcut to" ce apare in fata scurtaturilor catre foldere sau programe
    • permite ca Windows sa retina felul in care ati stabilit sa se deschida un anumit folder( thumbnail, icon, details, etc)- in mod implicit Windows retine 400 de foldere insa puteti stabili sa retina pana la 100.000.
    • ofera posibilitatea de a seta viteza de deschidere a submeniurilor din Windows- Start.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Vrei sa vezi filme, muzica, seriale TV gratuite? Intra pe Surfthechannel

    2008-02-23_011516

    Un site excelent despre care am aflat de pe www.trendagent.ro/ . Uita de siteurile de torrente, Utorrent, motoare de cautare pentru muzica sau mai stiu eu ce alte solutii pentru a downloada filme gratis sau a asculta muzica online.

    Intra pe Surfthechannel.com si ai la dispozitie o baza de date ce cuprinde un numar enorm de seriale TV, filme, desene animate si videoclipuri ce pot fi vazute gratuit fara a mai fi nevoit sa pierzi timpul cu descarcarea de pe torrente.

    Ca sa va convingeti de numarul si diversitatea filmelor pe care le puteti vedea gratuit online, dati un click pe imaginea de mai jos si veti fi condusi pe pagina serialelor TV ce contine o impresionanta lista cu serialele TV ce pot fi vizualizate gratis prin interimediul Surfthechannel ( Heroes, Prison Break, Lost, etc)

    2008-02-23_005610

    Daca totusi doriti sa descarcati filmele sau videoclipurile pentru a le salva pe computer va recomand sa folositi Replay A/V un super utilitar ce permite descarcarea de pe (aproape) orice site ce ofera servicii de video streaming.(Youtube, Trilulilu, etc)

    In continuare aceia dintre dvs. care intampina greutati in gasirea filmelor pot urmari un scurt tutorial video pe care l-am gasit pe Youtube in care este prezentat modul in care puteti urmari filmele gratis pe Surfthechannel.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Extensii pentru Internet Explorer ? Da, exista!

    add

    Unul dintre motivele pentru care Firefox este browser-ul meu preferat il reprezinta posibilitatea de a instala si folosi extensii ( add-on), mici utilitare care  permit efectuarea unor diferite operatiuni fara a mai fi nevoie sa parasesti navigatorul web : capturi de ecran, accesul rapid la diferite site-uri web, descarcarea filmelor de pe YouTube, blocarea reclamelor, etc

    Pe de alta parte Internet Explorer, rivalul Firefox si inca cel mai utilizat navigator web din lume, a avut intotdeauna probleme cu integrarea celor mai noi tehnologii, permitand astfel ca Firefox, Opera sau chiar Safari pentru Windows sa atraga o mare parte din utilizatorii sai. Insa, mai bine mai tarziu decat niciodata, odata cu lansarea IE7 browserul celor de la Microsoft a inceput sa suporte utilizarea extensiilor. Desi nu intr-un numar la fel de mare ca si cele realizate pentru Firefox, extensiile pentru Internet Explorer 7 ofera cateva optiuni foarte utile:

    C No Evil Toolbar - similara cu AdBlock Plus din Firefox permite stabilirea unor setari prin care pot fi indepartate reclamele din site-uri, facilitand astfel o mai usoara incarcare a paginilor web.

    Video Downloader - la fel ca si extensia Firefox ce permite descarcarea de pe Trilulilu, cu ajutorul Video Downloader  puteti descarca filme de pe YouTube, Pornotube, Google Video prin accesarea optiunii Download Video din meniul contextual

     FindAsYouType - instaleaza in bara de unelete o casuta de cautare , cu ajutorul careia puteti gasi si marca instantaneu cuvintele pe care le cautati intr-o pagina web.

    save as

    IE Autorefresher - similara cu "ReloadEvery" din Firefox poate fi utilizata pentru a reincarca o pagina web in mod automat la un interval prestabilit. Poate fi utilizata pentru a urmari paginile web cu rezultate sportive fara a mai fi nevoiti sa dati "Refresh"

    QDictionary - un dictionar pentru cuvinte in limba engleza. Extrem de util daca cititi zilnic site-uri in limba engleza si intampinati cuvinte ale caror semnificatii nu le cunoasteti.

    IE-q-dictionary-addon [1600x1200]

    IE 7 Pro - o extensie ce ofera optiuni complexe care probabil va va lua ceva timp ca sa va obisnuiti cu ea. De fapt, IE 7 Pro integreaza cateva din extensiile prezentate  mai sus. Include un "add remover", un instrument ce permite efectuarea de capturi de ecran, accelerator web, pemite adaugarea scripturilor Greasemonkey, etc

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Antrenament pentru sex oral

    Repetitia e mama invataturii ...

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Transforma Ubuntu in Mac OS X

    dock

    Dupa ce am transformat Windows XP in Vista, a venit randul Ubuntu.

    Un ghid excelent care arata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a reproduce aspectul vizual din OS X in Ubuntu. Iconite, bara de unelte, font-uri, etc.

    effect_thumb

    Asadar, daca sunteti fan Mac OS X si doriti ca desktop-ul dvs sa ii imite aspectul, dati un click pe link-ul urmator ( ghidul e in limba engleza, insa daca utilizati Ubuntu probabil ca nu e nici o problema):

    Linux desktop imitating OSX

    mai departe..

    Mariti dimensiunea imaginilor thumbnail din Windows

    Pe dvs. nu va deranjeaza modul in care sunt afisate imaginile in format thumbnail din Windows Explorer? Daca tot au oferit aceasta posibilitate de vizualizare a imaginilor de ce nu au facut in asa fel incat sa putem regla dimensiunea acestor imagini pentru a putea vedea clar ce contin?

    Iata cum arata in mod implicit imaginile in format thumbnail in Windows XP:

    2008-02-20_031130

    Poate am eu probleme cu ochii insa imaginile nu sunt destul de mari pentru mine! Din fericire exista o solutie care permite modificarea dimensiunii imaginilor thumbnail si, lucru cel mai important, nu trebuie sa umblati prin registri sau sa efectuati modificari riscante.

    Utilitarul Tweak UI creat de Microsoft permite, pe langa multe alte trucuri utile, si modificarea felului cum sunt afisate imaginile in format "thumbnail" oferind utilizatorului posibiltatea de a mari sau micsora dimensiunea dar si calitatea imaginilor afisate.

    Dupa instalare, lansati Tweak UI din Start Menu- All Programs - Powertoys for Windows XP - Tweak UI si va fi afisata o fereastra cu mai multe optiuni de personalizare. Deschideti meniul Explorer din stanga si dati click pe "Thumbnails":

    2008-02-20_033258

    Modificati dimensiunea implicita a imaginilor de la 96 la cifra pe care o considerati potrivita. Eu am ales 130 si am mutat indicatorul care schimba calitatea fotografiilor catre High pentru a fi sigur ca acestea se vor vedea bine. Bineinteles ca aceste schimbari vor duce la un consum de resurse mai mare cand veti vizualiza folderele cu fotografii insa daca aveti un computer cat de cat performant nu veti simti consumul suplimentar.

    2008-02-20_031444

    Asa e ca se vede mult mai clar? Incercati si dvs. si veti vedea diferenta.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Programe incompatibile cu Vista SP1

     windows-vista-sp1-not-coming

    Pe site-ul Cybernet a aparut un articol in care sunt preluate informatii de pe Softpedia si care prezinta o lista cu programele ce nu vor functiona in cazul in care instalati Vista Service Pack 1.

    Dupa cum precizeaza si cei de la CyberNet lista este destul de scurta si nu contine aplicatii atat de populare incat sa afecteze un numar mare de utilizatori. Singurele exceptii sunt BitDefender si Zone Alarm insa este vorba de unele versiuni mai versiuni mai vechi ale aplicatiilor.

    Programe blocate dupa instalarea Vista SP1:

    • BitDefender AV or Internet Security 10 (ver.2008 sau mai recente sunt suportate)
    • Fujitsu Shock Sensor 2.1.0.0
    • Jiangmin KV Antivirus 10 or 2008
    • Trend Micro Internet Security 2008 (ver.16.1 sau mai recente sunt suportate)
    • Zone Alarm Security Suite 7.1 (7.1.218.0 sau mai recente sunt suportate)

    Programe care nu vor functiona dupa instalarea Vista SP1:

    • Iron Speed Designer 5.0.1 (5.0.2 sau mai recente sunt suportate)
    • Xheo Licensing 3.1 (3.1 R17024 sau mai recente sunt suportate)
    • Free Allegiance 2.1

    Asa cum spuneam lista este destul de scurta insa daca aveti instalat unul dintre aceste programe pe calculator sfatul meu este sa il actualizati la o versiune compatibila cu Vista SP1.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Porneste Firefox mai rapid cu Firefox Preloader

    firefox-preloader-thumb

    Daca folositi Firefox atunci probabil ati observat ca de fiecare data cand il lansati, dureaza cateva secunde pana se deshide efectiv fereastra navigatorului.

    In cazul in care sunteti dispusi sa sacrificati o mica parte a memoriei RAM exista o solutie prin care puteti evita aceasta perioada de asteptare.

    Firefox Preloader este o mica aplicatie gratuita ce are capacitatea de a retine in memoria sistemului anumite parti din Mozilla Firefox in asa fel incat deschiderea navigatorului web sa se faca mult mai rapid. Programul poate fi setat sa fie lansat odata cu pornirea calculatorului sau, pentru cei care nu doresc acest lucru, poate fi folosit numai atunci cand stiti ca veti utiliza Firefox.

    400px-Mozilla_Firefox_logo_history

    Firefox Preloader este compatibil cu toate versiunile Firefox incepand de la 2.0 si poate constitui o solutie pentru o incarcare mai rapida a browserului in cazul in care nu dispuneti de un computer performant.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Lav Story - Fara Zahar

    Fara Zahar - Lav Story - viata mondena din Romania dintr-o alta perspectiva..

    De mult n-am mai ras asa la un videoclip ... se merita sa apasati Play..

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Placi video cu chip GeForce 9 de la nVidia

    nvidia

    Conform site-ului Digitimes se pare ca primele placi video dotate cu chipset GeForce 9 vor fi scoase pe piata de Nvidia incepand cu 21 februarie 2008.

    Prima placa video lansata va fi Nvidia GeForce 9600 GT despre care se spune ca va fi cu 40% mai rapida decat 8600GTS introduce o noua tehnologie - Dual-Streaming Decode -  ce permite o mai buna randare a imaginilor high definition si va putea fi cumparata undeva in jurul sumei de $ 169-189.nvidia-735866

    Pretul este valabil in strainatate si probabil la distribuitori insa din pacate pe rafturile magazinelor de profil din Romania va fi mult mai scumpa.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Subtitrare Prison Break S03E13

    pb-gradlyy

    Ca de obicei odata cu aparitia unui nou episod Prison Break, pun pe site si subtitrarea in limba romana a episodului respectiv .

    Subtitrarea episodului 13 Prison Break poate fi descarcata de pe Subs.ro insa aveti la dispozitie si o legatura directa pentru a descarca subtitrarea in limba romana Prison Break S03E13.

    Subtitrare Prison Break S03E13

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Mac Icons pentru Xp

    2008-02-19_025255

    Antares - colectie completa de iconite cu aspect Mac
    100 ICO & PNG & ICNS :: 34.78 MB 100 ICO & PNG & ICNS:: 34.78 MB

    antaresicons

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    GOM Player ... o alternativa gratuita pentru BSPlayer Pro

    gom_player

    Am dat peste GOM Player din intamplare acum cateva zile si, din curiozitate, l-am instalat si l-am pus la treaba.

    Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, desi folosesc VLC Media Player pentru redarea filmelor, am ramas surprins de functionalitatea si multiplele posibilitati de personalizare pe care le ofera GOM Media Player.

    Spre deosebire de VLC, interfata este destul de interesanta insa ceea ce m-a impresionat au fost numeroasele optiuni ce permit utilizatorilor sa imbunatateasca calitatea vizionarii unui film: pozitia si dimensiunea subtitrarii, posibilitatea de a aranja o subtitrare decalata, de a mari sau micsora viteza de redare a filmului, de a efectua o captura de ecran in timpul redarii filmului, etc

    dvdmoviescenecapture

    GOM Player vine cu un pachet de codecuri video si audio preinstalat ce permite redarea majoritatii formatelor video sau audio existente, insa, in cazul in care intalniti un film pe care nu il poate reda, programul identifica codecul care lipseste si va va directiona automat catre pagina de descarcare a acestuia.

    O alta facilitate interesanta care il face sa devina un concurent real pentru VLC Media Player este posibilitatea de reda fisierele video incomplete, o optiune destul de rar intalnita chiar si la programele comerciale de acest gen si aproape inexistenta la media playerele gratuite.

    Concluzia? Un media player gratuit, cu codecuri video preinstalate, cu o interfata simpla si prietenoasa, cu multiple posibilitati de personalizare ce poate deveni oricand alternativa pentru mult mai popularele Windows Media Player sau BSplayer Pro.

    Descarca GOM Player

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Trucuri pentru o cautare mai eficienta pe Google

    new-google-logo-thumb

    Marele avantaj pe care il ofera motorul de cautare Google utilizatorilor sai este simplitatea sa: o casuta de cautare goala invita utilizatorii sa introduca un anumit termen si apasarea butonului "Cauta" ii aduce instant mii de rezultate care au legatura cu remenul cautat.

    Insa cel mai bun motor de cautare din lume poate oferi mai mult decat atat. In continuare aveti o lista ce contine cateva trucuri care va pot usura cautarea pe Google:

    • Cautarea dupa tipuri de fisiere: exista momente cand suntem interesati sa gasim numai acele rezultate care ne duc direct la fisiere PDF sau prezentari PowerPoint ce au legatura cu termenul pe care il cautam. Pentru a reusi acest lucru introduceti dupa termenul cautat expresia filetype:pdf - incercati o cautare cod rutier filetype:pdf
    • Cautare academica : Daca sunteti in cautarea unor documente sau siteuri care sa contina informatii de un anumit nivel intelectual folositi Google Academic si veti restrange semnificativ aria de cautare. - incercati o cautare Calculator,ase
    • Definitii: o smecherie simpla insa extrem de utila. Cautati o definitie pentru un anumit termen? Scrieti define: inaintea cuvantului cautat. Din pacate nu prea exista definitii in limba romana insa daca sunteti in cautarea semnificatiei unui cuvant in limba engleza veti gasi imediat ceea ce va intereseaza.
    • Meteo: vreti sa aflati prognoza meteo pentru un anumit oras? Adaugati cuvantul weather inaintea denumirii orasului respectiv
    • Calculator: Puteti efectua operatii matematice prin intermediul casutei de cautare Google. Folositi simbolurile +, -, *, /…
    • Convertor valutar : efectuati o cautare dupa termenii " 20 eur in ron " si veti avea surpriza sa aflati rezultatul exact
    • Cautare imagini : daca sunteti in cautarea unei anumite imagini folositi functia destinata special acestei operatiuni

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Cum sa dormi linistit la munca ...

    Deci esti obosit si vrei sa dormi la birou?  Incearca abtibildurile din imaginile de mai jos si nu vei avea probleme.

    eyestickers

    Lipeste-le pe ochi, invata sa dormi in fund pe scaun si poti sa-ti petreci noaptile linistit in cluburi. Nimeni nu-si va da seama ca tu de fapt te odihnesti... trust me!

    Via I Neatorama

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    IKEA Banned Commercials

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Aurul olimpic

    imagesolympig-20gold-small

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Cauti muzica gratuita online? Asculta si descarca muzica pe Escuchamusicas

    2008-02-17_231646

    Escuchamusicas.com este un site prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a asculta si descarca muzica gratuit fara a mai fi necesara instalarea unor programe DC++ ( Odc, PeerWeb, StrongDc, etc) sau descarcarea de pe torrente.

    Site-ul functioneaza la fel ca orice motor de cautare, pentru a gasi si descarca gratuit melodia pe care o cautati, nu trebuie decat sa  introduceti numele melodiei sau a artistului in casuta de cautare si sa apasati "Buscar". Escuchamusicas nu gazduieste Mp3-uri insa faciliteaza cautarea pe acele retele, mai mult sau mai putin legale, care gazduiesc muzica gratis si strange rezultatele gasite intr-un singur loc.

    2008-02-17_231748

    Si, daca va ganditi ca fiind un site spaniol nu veti gasi muzica romaneasca sau ultimele melodii din topurile internationale, va inselati. Parazitii, BUG Mafia, Smiley, Ombladon, Morandi, chiar si muzica clasica gratuita ( Mozart, Beethoven), aproape orice nume de trupa sau melodie cautati, veti gasi cu siguranta rezultate care sa va multumeasca.

    Site : Escuchamusicas.com

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    ePrintable ... creati-va calendare personalizate

    2008-02-17_213445

    Daca faceti parte din categoria persoanelor carora le place sa-si planifice evenimentele importante din viata cu mult timp inainte sau pur si simplu vreti sa va notati anumite activitati zilnice (plata facturilor, zile de nastere a prietenilor,etc), atunci cu siguranta veti fi interesati de ePrintable.

    Site-ul permite utilizatorilor sa creeze si apoi sa printeze propiile calendare personalizate in asa fel incat sa aveti in orice moment sub ochi, la birou sau acasa, datele importante din viata dvs.

    Crearea unui calendar cu ajutorul ePrintable este extrem de simpla. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa alegeti tipul de calendar pe care il doriti: saptamanal, lunar, anual. Apoi, daca doriti sa creati un calendar pentru o saptamana, selectati data de inceput.

    eprintable

    In continuare puteti selecta o imagine dintre cele oferite de ePrintable sau, daca doriti, aveti posibilitatea de a incarca o imagine din calculatorul dvs. De asemenea puteti introduce un text dintre numeroasele (din pacate in limba engleza) citate sau sa scrieti dvs. un text care sa va reprezinte.

    Dupa ce ati parcurs toti acesti pasi si ati personalizat calendarul in functie de preferintele dvs., nu va ramane altceva de facut decat sa apasati "Create Calendar" si sa scoateti la imprimanta sau sa salvati calendarul pe care l-ati creat.

    Site : ePrintable

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Solutii Blogger/Blogspot ... sumarul articolelor in pagina principala a blogului

    Intr-un articol anterior prezentam modul in care putem transforma formularul de comentarii din Blogger in asa fel incat sa apara direct sub campul articolelor simuland comportamentul formularelor de comentarii din Wordpress.

    Ceea ce am uitat sa precizez este ca pentru a obtine efectul maxim si pentru a nu strica aspectul grafic al blogului, inainte de a opera aceasta modificare trebuie sa transformam modul in care sunt afisate articolele in pagina principala a blogului.

    Pentru a va face o idee mai buna despre ce este vorba, mergeti aici pentru a vedea prima pagina a acestui site si veti observa ca o parte din cele 7 articole de pe pagina contin numai primele paragrafe ale articolelor, pentru vizualizarea intregului continut vizitatorii fiind nevoiti sa acceseze linkul "citeste mai departe"

    In acest fel vizitatorului i se ofera un sumar al articolelor de pe pagina principala si astfel posibilitatea de a cuprinde dintr-o singura privire cat mai multe articole si de a alege mai usor articolul care il intereseaza.

    Pagina oficiala Blogger ofera niste explicatii despre cum putem introduce aceasta modificare, insa acestea sunt destul de sumare asa ca am sa incerc sa explic mai in detaliu intreaga operatiune:

    1. Mergeti la Particularizati (sau Tablou de bord / Aspect) / Sablon / Editati Html. Salvati sablonul !!! Bifati casuta "Extindeti sabloanele control". Cautati in codul temei Blogger linia </head>. Copiati pe linia de deasupra acesteia codul de mai jos:

    <b:if cond='data:blog.pageType != "item"'>
    <a expr:href='data:post.url' target='_blank'>Read more!</a>
    </b:if>
    2. Cautati in codul Html linia <data:post.body/> si copiati sub ea urmatorul cod:
    <b:if cond='data:blog.pageType != "item"'>
    <a expr:href='data:post.url'>Citeste mai departe!</a>
    </b:if>
    Daca doriti ca paginile accesate sa se deschida in ferestre noi copiati codul de mai jos:
    <b:if cond='data:blog.pageType != "item"'>
    <a expr:href='data:post.url' target='_blank'>Citeste mai departe!</a>
    </b:if>

    Bineinteles puteti inlocui "Citeste mai departe" cu expresia pe care o considerati dvs. potrivita. Previzualizati schimbarile efectuate. Daca nu apare nici o eroare inseamna ca modificarile au fost introduse corect. Salvati Sablonul.

    3. Urmatorul pas este introducerea in sablonul articolului a unor fragmente de cod care va vor ajuta sa stabiliti care parte a articolului va aparea pe pagina principala a site-ului. Mergeti la " Setari - Formatare " si introduceti in campul "Sablon pentru articol" urmatoarea expresie:

    Aceasta este partea care apare pe pagina principala<span class="fullpost">.

    Iar aici este restul articolului</span>

    Salvati setarile. Din acest moment expresia de mai sus va aparea in editorul de articole din Blogger.

    Atunci cand veti crea un articol scrieti partea care doriti sa apara pe pagina principala inaintea frazei "Aceasta este partea care apare pe pagina principala" iar restul articolului inainte "Aici este restul articolului". Dupa ce ati terminat editarea articolului intrati pe tabul "Editare Html" si stergeti expresiile prestabilite insa aveti grija sa nu stergeti si fragmentele de cod <span class="fullpost"> si </span>

    Pentru a fi sigur ca nu ati gresit verificati la final daca <span class="fullpost"> apare imediat dupa sfarsitul fragmentului care doriti sa apara pe pagina principala iar </span> se afla la sfarsitul textului.

    Daca intampinati greutati sau neclaritati nu evitati sa ma intrebati, voi face tot posibilul sa va ajut. In cazul in care nu reusim sa rezolvam problemele prin intermediul comentariilor, imi puteti trimite sablonul (tema) Blogger pentru a incerca sa implementez eu modificarile.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    µTorrent 1.7.7 ... o noua versiune stabila

    uu Dupa ce in urma cu ceva timp va vorbeam despre aparitia µTorrent 1.7.6, producatorii programului au lansat recent o noua versiune stabila a excelentului client de descarcare de pe siteurile de torrente: uTorrent 1.7.7.

    La fel ca si la precendenta versiune, site-ul pune la dispozitia celor interesati traduceri in mai multe limbi printre care si limba romana. Indicatii suplimentare privind instalarea traducerii in limba romana pentru µTorrent gasiti aici.

    µTorrent 1.7.7 este compatibil cu toate versiunile de Windows inclusiv cu Vista si poate fi descarcat de pe siteul oficial  µTorrent.

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..

    Completare automata a formularelor de comentarii Wordpress

    wordpress-logo

    Unul dintre cele mai enervante lucruri pe care probabil ca le intalnesti atunci cand doresti sa lasi un comentariu pe un blog il reprezinta completarea datelor de identificare din formularelor de comentarii.

    Desi Firefox incearca si de multe ori reuseste sa retina datele de identificare pe care le-ati completat intr-un blog vizitat anterior, pe blogurile pe care nu le-ati mai vizitat sau in cazul in care ati sters memoria cache a Firefox veti fi nevoiti sa completati din nou fiecare din campurile formularului de comentarii.

    Intr-un articol anterior am vorbit despre InformEnter, o extensie Firefox ce permite stabilirea unor texte predefinite pentru completarea diferitelor formulare pe care le intalnim pe internet, insa Texter este mult mai eficient si mai simplu de utilizat.

    texter

    Dupa ce ati descarcat si instalat aplicatia, apasati Ctrl+Shift+H si pe display va aparea o fereastra asemenatoare cu cea din imaginea de mai sus. Selectati din meniul derulant "Script" si bifati una din tastele de declansare in functie de preferintele dvs.

    Copiati textul de mai jos si inlocuiti numele, adresa de email, adresa site-ului cu datele dvs. de identificare si cu un comentariu predefinit.

    Nume{Tab}my@email.com{Tab}http://www.siteultau.com{Tab}comentariu

    In campul "Hotstring" introduceti termenul care in combinatie cu tasta selectata mai sus ( Tab ) sa declanseze completarea automata a formularului de comentarii - in exemplul meu "wp1".

    In continuare, scrieti "wp1" in campul pentru nume a unui formular de comentarii Wordpress si apasati "Tab".

     texter3

    Rezultatul? Toate campurile din formular vor fi completate automat, singurul lucru ce va ramane de facut este sa introduceti comentariul dorit.

    2008-02-16_020424

    Descarca Texter

    >Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

    mai departe..