Windows Live Writer, Blogger si limita de 500 de fotografii din Picasa

windows-live-writer-logo Swirly_arrow_by_crashingwave Blogger_Button

Cei care folosesc Windows Live Writer ca program pentru editarea si publicarea articolelor intr-un blog gazduit de Blogger probabil stiu ca imaginile sunt publicate si stocate in mod implicit mai intai intr-un cont Picasa si apoi trimise spre vizualizare pe blog.

Ceea ce nu stiam eu si probabil ca nici multi dintre dvs. nu cunosc este faptul ca Picasa impune ca numarul maxim de imagini stocate intr-un folder sa nu depaseasca limita de 500.  Ei bine astazi, dupa multe incercari si la fel de multe erori primite atunci cand incercam sa public un articol in care era inserata o imagine, am aflat si eu de aceasta regula stupida a celor de la Picasa.

Problema e ca, pana sa-mi dau seama, am dezinstalat si instalat Windows Live Writer de cateva ori, am sapat ceva timp pe Google si apoi mi-am promis ca in curand o sa trec la un serviciu de gazduire web platit. In sfarsit insa, pe un forum legat de Picasa, am descoperit problema: limita de 500 de imagini dintr-un folder Picasa.

Solutia? Una simpla. Am redenumit folderul Windows Live Writer in care se aflau cele 500 de imagini publicate pana acum si am lasat WLW sa creeze un nou folder care sa-i poarte denumirea si problema a fost rezolvata.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu