Motor de cautare Rapidshare, Megaupload, Badongo,etc

2008-01-22_023121

Rapidshare si Megaupload sunt doua dintre cele mai utilizate servicii de gazduire pentru crack-uri, seriale, programe sparte, etc.

Din pacate pentru cei care nu au un cont premium atat Rapidshare cat si Megaupload nu ofera o functie de cautare pentru fisierele gazduite pe serverele lor astfel incat este foarte dificil sa afli link-ul de download a unui anumit fisier decat daca il gasesti pe un forum sau il indica direct cel care a incarcat fisierul.

Totusi, daca efectuam o cautare pe Google folosind anumiti termeni si operatori avem posibilitatea de a descoperi link-urile catre fisierele care ne intereseaza. Pentru a usura toata aceasta operatiune niste baieti isteti au creat ShareMiner, un motor de cautare in care acei operatori speciali de care vorbeam sunt inclusi deja in functia de cautare.

Tot ce va ramane de facut este sa indicati melodia, filmul sau jocul pe care il cautati pe Rapidshare sau pe celelalte siteuri si apoi sa apasati butonul "dig!". Veti fi condusi pe o lista de rezultate unde de obicei apar forumuri ori site-uri specializate si selectand cu atentie veti gasi link-urile de download pentru fisierul care va intereseaza. Dati clic pe link sau copiati-l in bara de adrese din browser si veti ajunge pe pagina de descarcare.

In ceea ce priveste descarcarea de pe RapidShare sau Megaupload, asta e e alta poveste. Pentru a evita pauzele intre descarcari aveti nevoie de un program pentru download de pe Rapidshare sau Megaupload sau puteti folosi un IP dinamic ori un program de proxy extrem de bun.

Mai jos aveti lista de site-uri pe care Share Miner poate efectua cautari:

- Rapidshare
- Badongo
- 4filehosting
- Megashares
- Multiply
- Filefront
- Sendspace
- Turboupload
- Zshare
- Rapidupload

Link: ShareMiner

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

Tare , dar de unde se downloadeza acest program , sau nu este inca facut ? !!

Anonim spunea...

Sall sunt cel de sus . pacat daca nu este terminat aces Prog !!

Trimiteți un comentariu