HideMyAss ... acceseaza prin proxy site-uri interzise

|

  2008-01-26_024125

Se apropie Campionatul European de Fotbal si probabil multe site-uri din strainatate vor difuza online meciuri interesante pe care televiziunile din Romania nu le vor transmite; problema e ca aceste site-uri restrictioneaza accesul in asa fel incat numai utilizatorii din anumite tari sa poata urmari meciurile sau programele respective.

Metoda cea mai cunoscuta de a accesa un site interzis este utilizarea un program de proxy, o aplicatie ce schimba IP-ul navigatorului web facand imposibila localizarea celui care il foloseste.

HideMyAss inlatura necesitatea instalarii unui astfel de program oferind posibilitatea de a ne ascunde identitatea si de a accesa astfel site-uri restrictionate prin simpla introducere a adresei respective si apasarea butonului HideMyAss :))

Pentru cei care totusi doresc sa foloseasca un soft de proxy, site-ul ofera o lista de proxy free, pe care administratorii site-ului o testeaza si actualizeaza la fiecare 50 de minute pentru a indeparta acele proxy ce nu mai functioneaza.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

am adugat blogul tau la blogroll la mine
eventual poate preiei leapsa - desi profilul tau e diferit. dar poate totusi e vreo carte care merita mentionata macar ca sfat legat de net si co.

Emy spunea...

Super poza ne.trucata,merita vazuta!!!! http://fisierulmeu.ro/39R3D225N8R8/super-jpg.html

Anonim spunea...

Super poza ne.trucata,merita vazuta!!!! http://fisierulmeu.ro/39R3D225N8R8/super-jpg.html

Anonim spunea...

http://www.joci.in/membrii.php?id=21988

Trimiteți un comentariu